redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
oυτε κλωνοι ουτε bot τυπεΔεν υπάρχουν κλώνοι στο φόρουμ τύπε!
oυτε κλωνοι ουτε bot τυπεΔεν υπάρχουν κλώνοι στο φόρουμ τύπε!
οι φιλοι σου το ξερουν οτι πας στις πουτανες;θα παω σημερα να σπροξω.. οποιος θελει να παμε η παρεα η για παρτουζα ας στιλει prive.
τωρα που ο κωστακης δεν μπορει να μιλησει τωρα βρηκε εναν τυπο να πανε μαζι φυλης να γαμησουν :S αδικη ζωη :S
ναι... δεν απανταω ξανα οποιος θελει για τσαρκα σε μβουρδελο περιμενω πριβε για παρτουζιτσα η γαμαει ο καθενας μονος του
καρφωνεσαι με τα λαθηναι... δεν απανταω ξανα οποιος θελει για τσαρκα σε μβουρδελο περιμενω πριβε για παρτουζιτσα η γαμαει ο καθενας μονος του
γιατι να τον μπαναρουν τυπε?χαχαχαχ μικρος θεουλης ο πετραν,μην τον μπαναρετε ρε μαλακες.
θα παω σημερα να σπροξω.. οποιος θελει να παμε η παρεα η για παρτουζα ας στιλει prive.
ενας τυπος που φορουσε κοστουμι οταν πηγαινε να γαμησειποιος μαλακας ειναι με το κοστουμι ρε παιδια?
τυπε τι μαρκα μπλουτσιν προτιμας?τι κοστουμια λετε?
εγω για γαμησι σε μπουρδελο παω η με φορμα η με μπλουτσιν
με τσινακι χυμα;;;τι κοστουμια λετε?
εγω για γαμησι σε μπουρδελο παω η με φορμα η με μπλουτσιν,σιγα μι παω με κοστουμι ρε,ποιος παει με κοστουμι????????
κώστας ήταν καλλιεργημένος και κουλτουριάρηςενας τυπος που φορουσε κοστουμι οταν πηγαινε να γαμησει
κωστα τον λεγανε
μερικοι νομιζουν οτι εισαι εσυ με αλλο νικ αλλα αποδειχτηκε οτι δεν εισαι ο ιδιος
τι κοστουμια λετε?
εγω για γαμησι σε μπουρδελο παω η με φορμα η με μπλουτσιν,σιγα μι παω με κοστουμι ρε,ποιος παει με κοστουμι????????
κώστας ήταν καλλιεργημένος και κουλτουριάρης
εγώ θα πήγαινα μαζί του για παρτούζα
ο πέτρος δε φαίνεται τόσο διαβασμένος , δυστυχώς :'(
τυπε μπορει να ειναι ομωςκώστας ήταν καλλιεργημένος και κουλτουριάρης
μαλλον αλλαξε τροπο γραφης,νικ και ενδυμασια μπας και βρει κανεναν να πανε να γαμησουν παρτουζα :Sενας τυπος που φορουσε κοστουμι οταν πηγαινε να γαμησει
κωστα τον λεγανε
μερικοι νομιζουν οτι εισαι εσυ με αλλο νικ αλλα αποδειχτηκε οτι δεν εισαι ο ιδιος
κώστας ήταν καλλιεργημένος και κουλτουριάρης
γιατι ετσι τυπε?δεν εχω χρονο να διαβαζω..