kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
κανεις και ξιφομαχιες με καυλια τυπε?οποιος θελει για μια τσαρκα στην φυλις ας στιλει πριβε
κανεις και ξιφομαχιες με καυλια τυπε?οποιος θελει για μια τσαρκα στην φυλις ας στιλει πριβε
λες τύπε;κανεις και ξιφομαχιες με καυλια τυπε?
αληθεια δικε μου;;;;;κοστα εμαθα κανεις βολτες στη φυλης και λες στον κοσμο να κανετε παρτουζα και μια φορα τις ειχες φαει κιολας
ναι!ειναι δροσερος,καθεται εξω απ τα μπουρδελα και ψαχνει κοσμο για παρτουζα και μια φορα καποιος τον ειχε ξαπλωσειαληθεια δικε μου;;;;;
δε πας στο διαολο lustforlite
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!ΑΓΡΙΟ ΠΡΑΜΑ Ο ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!Κοστα ολο μαλακιες σου λενε μι τους ακους παμε μαζι για παρτουζα σε κανα βουρδελο φιλις?
κατι ειχα ακουσει κ εγω αλλα δεν πηγε το μυαλο μου στον κωστακηναι!ειναι δροσερος,καθεται εξω απ τα μπουρδελα και ψαχνει κοσμο για παρτουζα και μια φορα καποιος τον ειχε ξαπλωσει
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!ΑΓΡΙΟ ΠΡΑΜΑ Ο ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
o lusfolife ποιο παλια μου ειχε στιλει ενα μηνυμα,και καταλαβα οτι ψαχνει φαση με αντρες,και εφαγε ακυρο απο μενα,του ειπα πολυ ευγενικα οτι ειμαι στρειτ. αυτος με αναγκασε να τον καρφοσω! στο σαιτ (σε σας)
o lusfolife ποιο παλια μου ειχε στιλει ενα μηνυμα,και καταλαβα οτι ψαχνει φαση με αντρες,και εφαγε ακυρο απο μενα,του ειπα πολυ ευγενικα οτι ειμαι στρειτ. αυτος με αναγκασε να τον καρφοσω! στο σαιτ (σε σας)
re μουνι εκτος παο χοντρος εισαι πισωπορτης
τύπε προσεχε μην σου κανει μηνυση για αυτα που αναφερεις για το ατομο τουμε τον lustforlife ποιο παλια ειχαμε μιλησει στο skype,για να κανονιζαμε για την παρτουζα. αλλα καταλαβα οτι του αρεσουν οι φασης με αντρες και τον διεγραψα,εγω ζιτησα να παρτουζαρουμε καποιαν,δε ζιτησα οτι θελω αντρα. φενετε ο lusforlife περδυτικε.
γραφω το συμβαν με αυτο το μελος γιατι με συκοφαντισε! τα συμερασματα δικασας αν λεω αληθεια!