You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάμε για παρτούζα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 112K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τι τα γραφεις ρε τυπεγια τα παιδια τα "ανοριμα" ας μην διαβασουν Καμυ,Γουλφ,Μπαλζακ,Ντοστπγιεφσκι,Κουντερα,Μαρκεθ και πολους αλους που χα γραψι καπου,ας αρχισι με...
εδω μεσα δεν εχουν κουλτουρα για τετοια βιβλια
παντςο χοραι η πλακα αν πατε σε ενα βιβλιοπολειο θα βρειτε καποιο βιβλιο για ολα τα γουσατ,μπορει αυτους που ανεφερα να ειναι ποιο δυσκολοι στο διαβασμα . ας παρουν καποιο αλο βιβλιο συχρονο... παιδια ας παρετε της "50 αποχροσις του γκρι" ειναι λογοτεχνικο... και μιλαει και για σεξ η παρτε αστινομικο "το σπιτι τον σκιον" χρυσα δημουληδου κοιταχτε στο κουκλ "το σπιτι των σκιων" αντε ρε θελω να σας ανοιξω ατ αμτια
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
για τα παιδια τα "ανοριμα" ας μην διαβασουν Καμυ,Γουλφ,Μπαλζακ,Ντοστπγιεφσκι,Κουντερα,Μαρκεθ και πολους αλους που χα γραψι καπου,ας αρχισι με...
Δεν πιστεύω να εννοείς εμένα
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
γιατρε ο τυπος κωστας μηπως εχει καμια σχεση με τουτον εδω??τι τα γραφεις ρε τυπε
Συνημμένα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.541
- Πόντοι
- 12.756
Δεν μας ειπε ομως ο Κωστακης με τετοια κουλτουρα πως βρεθηκε εδω μεσα ...το βρηκε καταλαθος το σιτε ? Ασε που ελεγε οτι μπαινει λιγο ιντερνετ και αραια και που στο bou και ο τυπος καθε μερα πεταει και το silver alert για την παρτουζα που θελει , και ανοιγει και κανα θεμα ετσι για να περναει η ωρα .
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.541
- Πόντοι
- 12.756
παντςο χοραι η πλακα αν πατε σε ενα βιβλιοπολειο θα βρειτε καποιο βιβλιο για ολα τα γουσατ,μπορει αυτους που ανεφερα να ειναι ποιο δυσκολοι στο διαβασμα . ας παρουν καποιο αλο βιβλιο συχρονο... παιδια ας παρετε της "50 αποχροσις του γκρι" ειναι λογοτεχνικο... και μιλαει και για σεξ η παρτε αστινομικο "το σπιτι τον σκιον" χρυσα δημουληδου κοιταχτε στο κουκλ "το σπιτι των σκιων" αντε ρε θελω να σας ανοιξω ατ αμτια
Κωστη σε βιβλιοπωλειο δουλευεις και μπηκες να κανεις διαφήμιση σε αυτο το σιτε ? Πριν ανοιξεις τα ματια μας , μαθε να γραφεις σωστα γιατι μας τα εχει βγαλει τα ματια , δεν θα εχουμε για να μας τα ανοιξεις
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τύπε εγω μεχρι πρωταθλητη εχω διαβασειτι τα γραφεις ρε τυπε
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.541
- Πόντοι
- 12.756
γιατρε ο τυπος κωστας μηπως εχει καμια σχεση με τουτον εδω??
γιατρε για τετοιον τον κοβω
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εσυ εισαι τερας μορφωσεως μαντύπε εγω μεχρι πρωταθλητη εχω διαβασει
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
πρεπει να πιγαινετε θεατρο να βλεπετε ,εργα που χουν γραψι ,τενεση ουιλιμασ,τσεχοφ,στρινμπερκ,ιψεν,
το επιπεδο γνοσης που εχω εγς δεν το εχει κανεςι απο αυτους που μου εχουν κανει επιθεση.
ακου ουιλιμασ
θα πεθανω απο το γελιο δεν υπαρχει ο τυπος λεμε
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τύπε είσαι φιλομουσοςπρεπει να πιγαινετε θεατρο να βλεπετε ,εργα που χουν γραψι ,τενεση ουιλιμασ,τσεχοφ,στρινμπερκ,ιψεν,
το επιπεδο γνοσης που εχω εγς δεν το εχει κανεςι απο αυτους που μου εχουν κανει επιθεση.
Ξεκινα να χυνεις στις μαλακιες σου γιατι σε εχει χτυπησει κατακεφαλα!!!!πρεπει να πιγαινετε θεατρο να βλεπετε ,εργα που χουν γραψι ,τενεση ουιλιμασ,τσεχοφ,στρινμπερκ,ιψεν,
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
γιατρε για τετοιον τον κοβω
http://[URL unfurl="true"]www.agelioforos.gr/files/FOTO_ENTYPON/2013/04/07/2013040700122-preview.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ποιος ειναι αυτος ρε?
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.541
- Πόντοι
- 12.756
πρεπει να πιγαινετε θεατρο να βλεπετε ,εργα που χουν γραψι ,τενεση ουιλιμασ,τσεχοφ,στρινμπερκ,ιψεν,
τοτε να μην πηγαινεις για παρτουζες να πας σε κανενα τηλεπαιχνιδι γνωσεων , να βγαλεις κανενα φραγκο μπας και κανεις παρτουζες με καμια κουλτουριαρα , Ραμφε μου εσυ
Πες στην Φλεσσα να σε φωναξει για καμια εκπομπη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 24