Νέα

Παλιοί ξένοι μπασκετμπολίστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 978
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Σορρυ που απανταω εγώ Flesh αλλα ήταν μεγάλος ρημπάουντερ, όπως και ο Λαντσμπεργκερ ο λευκός του Πανιωνίου που κατέβαζε τα "σκουπίδια" σωρηδόν...

Ο Λάντσμπεργερ ( πώς λέμε τσίσμπεργκερ) δε σου γέμιζε το μάτι, με το παρουσιαστικό του...Τον Μπένατσεκ τον θυμάστε;Τί βρωμόχερο!!!
Μια και ο λόγος για Πανιώνιο, Θυμάμαι επί Τζών Χάντσον (κρουασάν χάρλεμ!!!) ένα ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, 107-85 στη Νέα Σμύρνη, με Μποσγανά, Γάσπσρη και βέβαια Χάντσον, και στη ρεβάνς 106-53(!!!), δεν έμπαινε ούτε λέι απ!!!

3 χρόνια αργότερα, με τη Μακάμπι και Τέρνερ-Μπόμπαν ο "αιώνιος" έριξε 20άρα στη ΝΣμύρνη και νίκησε ΚΑΙ έξω!!!

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Αποσύρθηκε η φανέλα με το "Νο4" των Jazz

Από το βράδυ της Τετάρτης η φανέλα με το νούμερο 4 των Utah Jazz κοσμεί την οροφή του γηπέδου της ομάδας προς τιμήν του Adrian Dantley...

Η φανέλα του με το νούμερο 4 τοποθετήθηκε στα δεξιά της Νο 32 του Karl Malone και δύο θέσεις μακρύτερα από αυτή με το Νο 12 του John Stockton....

O Dantley είναι ο πρώτος σε μέσο όρο πόντων στην ιστορία των Jazz με 29,6 πόντους, 4,2 περισσότερους από τον Karl Malone. Επίσης, διαθέτει το καλύτερο ποσοστό ευστοχίας με 56,2% στην επταετία του στους "μορμόνους". Επίσης, κατέχει την τρίτη θέση στον πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών του συλλόγου με 13.635 πόντους και βρίσκεται πίσω από τους "διόσκουρους".

πηγή:

Συνημμένα

• Dantley.jpg
    Dantley.jpg
    6,8 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Stockton.jpg
    Stockton.jpg
    12,5 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Mailman.jpg
    Mailman.jpg
    13,5 KB · Εμφανίσεις: 27

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Εν τω μεταξύ η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε στον τελικό του  κυπέλλου ULEB τη Λιέτουβος και κατέκτησε το 14ο(!) Ευρωπαϊκο τρόπαιο. Έχει στο σύνολο:
8 Κύπελλα Πρωταθλητριών (φωτό από το μουσείο της ! )
4 Κύπελλα Κυπελλούχων
1 Κύπελλο ULEB
1 Κύπελλο Κόρατς
Τιμή στη Βασίλισσα.

Συνημμένα

• foto6g.jpg
    foto6g.jpg
    13,7 KB · Εμφανίσεις: 25

EMPIRE

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
0
τον θυμαστε τον Τρεβον Ραφιν???τον Αντομ Φρεντερικ μηπως??η μηπως καλυτερα τον Τζεροντ Μουσταφ????

EMPIRE

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
0
τον Ρον Ροουαν? τον Τζον Αμιτσι? τον Σαμιρ Γκουντα?

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Απο πλαιη μεικερ η προτιμηση μου στον Σκοτ Σκαιλς.Και αυτος ρεκορντμαν αλλα στις ασιστ.

dimstar

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
τον Ρον Ροουαν? τον Τζον Αμιτσι? τον Σαμιρ Γκουντα?
Καλημερα παιδιά..Μια και ο λογος στον Αμιτσι ειναι ισως ο μονος που εχει παραδεχθει δημόσια οτι ειναι ομοφυλοφιλος. Ηταν σταθερός παικτης πάντως-εργαλείο...
Τον Ντετλεφ Σρεμπφ τον θυμαστε;Τον Ρικ Σμιτς τον Ολλάνδό (2,22);
Επίσης απο πλαιη μεηκερ μου αρεσαν πολύ ο Βάλτερς, ενώ θυμαμαι και τον Μότι Αροέστι της Μακάμπι...

backdoor

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Φιλοι συναγωνιστες καλο μεσημερι, επεστρεψα και γω , και σεφαρωντας ειδα οτι καποιος εγινε 60 ετων....οι αριθμοι μιλανε απο μονοι τους. Καλη συνεχεια.

Συνημμένα

• Kareem.jpg
    Kareem.jpg
    31,6 KB · Εμφανίσεις: 26

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα basketball-men.Ένα δύσκολο & συνάμα περίεργο κουίζ:ποιος μεγάλος NBAερ που μεσουρανούσε τις δεκαετίες 80 & 90,είχε ως μεταφορικόν μέσο,μια νταλίκα;!;!;!;!;!;;;;;;;

Για να βοηθήσω:επαιζε σε ομάδα του Ειρηνικού.Όποιος το βρει,πουτάνα από μένα κερασμένη.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
o μαλοουν δεν ειναι ρε Dark?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Α ρε αδελφέ μου.Θα χαρώ πολύ,που τελικά το κέρασμα μου θα το ''φας'' εσύ. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

όντως ο Carl Malone είναι,που όλη η νταλίκα γύρω-γύρω ήταν ζωγραφισμένη με τα βουνά της Γιούτα.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Α ρε αδελφέ μου.Θα χαρώ πολύ,που τελικά το κέρασμα μου θα το ''φας'' εσύ. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

όντως ο Carl Malone είναι,που όλη η νταλίκα γύρω-γύρω ήταν ζωγραφισμένη με τα βουνά της Γιούτα.
δεν θα σε χρεωσω πολυ αδελφε !!!12ωρες με μοντελο απο λατινικη αμερικη......foul service......!!!!!!!!!!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ωραίο avatar Νικ!!! Μην ξεχνάμε και κάποια πράγματα ;)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Καλημέρα basketball-men.Ένα δύσκολο & συνάμα περίεργο κουίζ:ποιος μεγάλος NBAερ που μεσουρανούσε τις δεκαετίες 80 & 90,είχε ως μεταφορικόν μέσο,μια νταλίκα;!;!;!;!;!;;;;;;;

Για να βοηθήσω:επαιζε σε ομάδα του Ειρηνικού.Όποιος το βρει,πουτάνα από μένα κερασμένη.

Ο "ταχυδρόμος" της Σωλτ Λέικ Σίτυ, ο μέγας Καρλ Μαλόουν...Είχε φάρμα στη Γιούτα και ΠΟΛΛΕΣ νταλίκες, μάλιστα στις πόρτες υπήρχαν πορτραίτα του ως κάου μπόυ...

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
John Stocton - Karl "The mailman" Malone...
Ενα διδυμο που μας προσεφερε αξεχαστες στιγμες μπασκετικης ομορφιας και ευφυιας...

Υ.Γ Ασχετο, αλλα αν δεν κανω λαθος ο Malone ειχε παθος και με το Βοδι-μπιλντινγκ.Νομιζω οτι ειχε συμμετασχει( ; ) και σε καποιους αγωνες.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κ κάποιος φίλος μου εδώ μέσα μου λέει ότι ειχε παίξει(;)σε αγώνα κατς ενάντια στον Rodman.Ισχύει;

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Ένα εύκολο (80's):

WHO lead WHOM to the "Promised Land"?

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις.Η κορυφαία και πιο ιστορική στιγμή στην ιστορία του παγκοσμίου μπάσκετ Ο αείμνηστος Αλεξάντερ Μπέλοφ κρεμάει τις ΗΠΑ στο τελευταίο δευτερόλεπτο του τελικού των Ολυμπιακών του 1972. ΕΣΣΔ-ΗΠΑ 51-50 . Την λόμπα πάσα την έδωσε ο Εντέσκο.
Φωτογραφία για όσκαρ!!!

Συνημμένα

• ALEXBELOV1972.JPG
    ALEXBELOV1972.JPG
    29,4 KB · Εμφανίσεις: 24

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom