You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάντως τον τίτλου του super-τεμπέλη είχε ο Μπένατσεκ . Καλαθομηχανή αλλά ζήτησε απο τον συγχωρεμένο Τζούροβιτς να μην τον ξυπνάει το ξυπνητήρι για να πηγαίνει στη προπόνηση αλλά να κοιμάται όσο έχει ανάγκη ο οργανισμός του !!!
τρομερή ιστορία!!!
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
Μου έχουν μείνει τα φοβερά καρφώματα που έκανε ο flash του Πανιωνίου. Δε θυμάμαι όνομα.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Πότε πέθανε ο Τζούροβιτς ρε φίλε?Πάντως τον τίτλου του super-τεμπέλη είχε ο Μπένατσεκ . Καλαθομηχανή αλλά ζήτησε απο τον συγχωρεμένο Τζούροβιτς να μην τον ξυπνάει το ξυπνητήρι για να πηγαίνει στη προπόνηση αλλά να κοιμάται όσο έχει ανάγκη ο οργανισμός του !!!
Ελα ντε!!Πότε πέθανε ο Τζούροβιτς ρε φίλε?
FanisChristo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Eddie Johnson!!!!!Ολυμπιακάρα 1994-95.Μιλάμε μπαίναν κάτι τρίποντα βγαλμένα από NBA Jam.
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Πότε πέθανε ο Τζούροβιτς ρε φίλε?
Σόρρυ ... τον πέθανα εγώ τον άνθρωπο , τον μπέρδεψα με τον τσόσιτς !!!
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 16
Προσωπικά θυμάμαι τον Kurt Rambis τον ψηλό με το χαρακτηριστικό μουστάκι και τα γυαλιά που είχε φέρει η ΑΕΚ το 81 σαν …Κυριάκο Ραμπίδη με ελληνικές ρίζες από την Τουρκία… Μετά τη ΑΕΚ πήρε 4 πρωταθλήματα με τους Lakers.
Επίσης τον Μάρκ Λάντσμπεργκερ πού είχε φέρει ο Κοσκωτάς το 87 ή το 88 στον Πανιώνιο. Από τους καλύτερους ριμπάουντερ. Τον είχα πετύχει λίγο πριν φύγει στη τράπεζα Κρήτης στο κατάστημα που είχε τότε στη Θησέως και στη κουβέντα που πιάσαμε μου είπε ότι πήγαινε κάθε μέρα επί μια εβδομάδα περίμενε επί ώρες να πληρωθεί και δεν έπαιρνε μία…
Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να επεκταθεί το θέμα με ξένους 100% που πήραν ελληνικό διαβατήριο και έπαιξαν σαν Έλληνες.
Επίσης τον Μάρκ Λάντσμπεργκερ πού είχε φέρει ο Κοσκωτάς το 87 ή το 88 στον Πανιώνιο. Από τους καλύτερους ριμπάουντερ. Τον είχα πετύχει λίγο πριν φύγει στη τράπεζα Κρήτης στο κατάστημα που είχε τότε στη Θησέως και στη κουβέντα που πιάσαμε μου είπε ότι πήγαινε κάθε μέρα επί μια εβδομάδα περίμενε επί ώρες να πληρωθεί και δεν έπαιρνε μία…
Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να επεκταθεί το θέμα με ξένους 100% που πήραν ελληνικό διαβατήριο και έπαιξαν σαν Έλληνες.
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 16
Εναν παλιο παιχτη του Ολυμπιακου που εκανε θεαματικα καρφωματα, τον Καρει Σκαρει ,τον θυμαται κανεις;
Ο τύπος ήταν παιχταράς αλλά δυστυχώς μεγάλος πρεζάκιας.
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 16
Αυτός που θα πρέπει να μείνει αξέχαστος περισσότερο από κάθε άλλον μάλλον είναι ο Σλόμποταν Γιάνκοβιτς και βέβαια τραγικό παράδειγμα προς αποφυγή.
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
ντειβιντ ινγκραμ και τα μυαλα στα καγκελα
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Συμφωνώ για Ινγκραμ !!!!!
Και κάποιοι που ΔΕΝ δικαιολόγησαν το καλό βιογραφικό τους :
Όλιβερ Μίλλερ (Ηράκλειο 1999)
Τζον Σάλευ (Παναθηναικός 1996)
Ράντυ Ουάιτ (Περιστέρι 1994 κ Άρης 1999)
Μπραντ Σέλλερς (Άρης 1991)
Γκάρι Γκραντ (Άρης 1999 κ Περιστέρι 2001)
Χίλτον Αρμστρονγκ (Παναθηναικός 2012)
Και κάποιοι που ΔΕΝ δικαιολόγησαν το καλό βιογραφικό τους :
Όλιβερ Μίλλερ (Ηράκλειο 1999)
Τζον Σάλευ (Παναθηναικός 1996)
Ράντυ Ουάιτ (Περιστέρι 1994 κ Άρης 1999)
Μπραντ Σέλλερς (Άρης 1991)
Γκάρι Γκραντ (Άρης 1999 κ Περιστέρι 2001)
Χίλτον Αρμστρονγκ (Παναθηναικός 2012)
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Στον ΑΡΗ δεν έπαιξε καλά,αλλά είχε κατέβει στο Ηράκλειο δανεικός απ' όσο θυμάμαι και έκανε συνέχεια νταμπλ-νταμπλ!Νομίζω μάλιστα ότι είχε βγει πρώτος ριμπάουντερ και μπλοκέρ του πρωταθλήματος!!τον σαμιρ γκουντα τον θυμαται κανεις?του αρη τον αιγυπτιο 2.17?τι ορθιο αγκουρι ηταν τουτο.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις