You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το καλάθι το έβαλε ο Αλεξάντερ. Είναι αδεφός του Σεργκέι και πέθανε το 1978. Αγωνίστηκε στην Σπαρτάκ Λένινγκραντ και κατέκτησε 2 κύπελλα κυπελλούχων. Ο Σεργκέι ζει και ψηφίστηκε ο κορυφαίος Ευρωπαίος καλαθοσφαιριστής του 20ου αιώνα
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
Κ κάποιος φίλος μου εδώ μέσα μου λέει ότι ειχε παίξει(;)σε αγώνα κατς ενάντια στον Rodman.Ισχύει;
Με τον Rodman δεν ξέρω... αλλά με τον Hogan έπαιξε τον Ιούλιο του 1998...!!!
Συνημμένα
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Σε ποια ταινία,υποδύωντας μάλιστα τον εαυτό του,έχει κάνει μικρή εμφάνιση,ο Julius Erving(Dc J);
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Δεν ξέρω για αυτό,για άλλο έργο λέω.Η συγκεκριμένη ταινία είχε σαρώσει τα Όσκαρ τότε,για να βοηθήσω.
Εαν θυμαμαι καλα στο Philadelphia,Tom Hanks,Denzsel Wasighton,επαιζε τον εαυτο του.Σε ποια ταινία,υποδύωντας μάλιστα τον εαυτό του,έχει κάνει μικρή εμφάνιση,ο Julius Erving(Dc J);
φανταζεστε ο σκη/της να τον ''εκοβε'' γιατι δεν επαιζε καλα τον ρολο του!!!!!!!Εαν θυμαμαι καλα στο Philadelpheia,Tom Hanks,Denzsel Wasighton,επαιζε τον εαυτο του.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εαν θυμαμαι καλα στο Philadelpheia,Tom Hanks,Denzsel Wasighton,επαιζε τον εαυτο του.
ΕΥΓΕ.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Κάτι πολύ δύσκολο τώρα:ποιος μεγάλος ΝΒΑερ,πάλι υποδύοντας τον εαυτό του,έπαιξε στην θρυλική σειρά ''ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ'',με τον αλήστου μνήμης Αλ Μπάντι;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Για να διορθώσω το προηγούμεο κουίζ ,ήταν 2 τελικά οι μεγάλοι ΝΒΑερ που έπαιξαν στο ''ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ''.Ευχαριστώ τον μυστικό μου αδερφό εδώ μέσα(αν κ βαζέλας) που με βοήθησε.
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
Για να διορθώσω το προηγούμεο κουίζ ,ήταν 2 τελικά οι μεγάλοι ΝΒΑερ που έπαιξαν στο ''ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ''.Ευχαριστώ τον μυστικό μου αδερφό εδώ μέσα(αν κ βαζέλας) που με βοήθησε.
Αυτοί οι τρεις είναι σίγουρα: Vlade Divac, Clyde Drexler και Xavier McDaniel...
Συνημμένα
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Δεν σας πιάνω πουθενά,δεν ξαναασχολούμαι μαζί σας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις