Νέα

Παλιοί ξένοι μπασκετμπολίστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 978
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

greekandhorny

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά, έχουν αναφερθεί ένα σωρό ονόματα, πουθενά όμως δε θυμάμαι να είδα τον ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟ  Μπόμπαν Γιάνκοβιτς... :(
Γιατί αλησμόνητος? Επειδή έκανε την μαλάκια του και έφαγε το κεφάλι του ?

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
εσυ μονο αυτο ξερεις για τον μπομπαν?τοοτι ηταν ενας απο τους πιο συμαντικους παικτες μιας υπερδυναμης του μπασκετ της μποσνα σαραγιεβο,ενας τρομερος σουτερ,ενας παιχτης που τιμησε τις φανελες που φορεσε και τις ομαδεσ του και ηταν ατυχος γιατι ολοι κανουν μαλακιες αλλα αλλοι τις πλυρψνουν φθυνα ή καθολου και αλλοι τις πληρωνουν ακριβα οπως ο μπομπαν.
Αυτος ηταν ο αλησμονητος Γιανκοβιτς

dimstar

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Μιλάμε για πολύ κρασί Dark....καλα ήταν ομως...Μπαινω φορτσάτος με μια ερωτηση:Ποιο το ρεκορ πόντων σε ενα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα, και ποιος ο σκορερ? Ο χρονος μετράει από τώρα...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
'Η ο Ίνκραμ το έχει ή ο Πάσπαλιε.Σωστά μέχρι εδώ;

greekandhorny

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εσυ μονο αυτο ξερεις για τον μπομπαν?τοοτι ηταν ενας απο τους πιο συμαντικους παικτες μιας υπερδυναμης του μπασκετ της μποσνα σαραγιεβο,ενας τρομερος σουτερ,ενας παιχτης που τιμησε τις φανελες που φορεσε και τις ομαδεσ του και ηταν ατυχος γιατι ολοι κανουν μαλακιες αλλα αλλοι τις πλυρψνουν φθυνα ή καθολου και αλλοι τις πληρωνουν ακριβα οπως ο μπομπαν.
Αυτος ηταν ο αλησμονητος Γιανκοβιτς

Καλά μετανιώνω πάω να κλάψω .

dimstar

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Σωστος ο κροταλίας! Ο Μουμογλου του Ηρακλή με 143 σε ενα ματς με τον ΒΑΟ το 1972. Εληξε νομιζω 172-90 ή κατι τετοιο...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ʼλλο σκορ-μαμμούθ το 1985  ʼρης-ΒΑΟ 153-64, όπου ήταν και η μοναδική φορά  που είδα το νίκο Γκάλη να φεύγει στον αιφνιδιασμό και να καρφώνει με τα δύο χέρια!!!

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
οταν ειμουν μικρος ηταν σαν μυθος αυτο που λες fleshforfantasy για τον γκαλη . οταν τσακονομασταν πιτσιρικια ποιος ειναι καλυτερος ο γκαλης ή ο γιαννακης , οι υποστυρικτες του γιαννακη ειχαν σαν επιχειρημα οτι ο γκαλης δεν καρφωνει!!!
τι μου θυμισες...

dimstar

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Πω πω το έχω σε φωτό αυτό!!!!Κριμα ρε παιδια που ολο το αρχειο μου ειναι στο πατρικο μου και δεν εχω ευκολη προσβαση!Θα ηταν πολυ ζορικη φωτό αυτή!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
οταν ειμουν μικρος ηταν σαν μυθος αυτο που λες fleshforfantasy για τον γκαλη . οταν τσακονομασταν πιτσιρικια ποιος ειναι καλυτερος ο γκαλης ή ο γιαννακης , οι υποστυρικτες του γιαννακη ειχαν σαν επιχειρημα οτι ο γκαλης δεν καρφωνει!!!
τι μου θυμισες...

Ήταν η μοναδική φορά που το είδα...Όταν τον ρωτούσαν γιατί δεν καρφώνει έλεγε πως και το κάρφωμα και το λέι απ μετρούν για 2 πόντους...εμπιστευόταν πιο πολύ το "σίγουρο" λέι απ, τώρα στο ματς με το ΒΑΟ μπορείνα θεώρησε πως είχε ... διαφορά ασφαλείας :dancing: :)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
DARK, το όνομα Τόνι Μάσενμπεργκ σου λέει τίποτα; :dancing:

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
ʼρης-ΒΑΟ 153-64 πρεπει να ειναι σκορ ασφαλειας!!!

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
τεραστιο διδυμο με τον Τζανη Σταυρακοπουλο επι Καλαφατακη σε Αμπελοκηπους!
και playmaker air Φλωρος :grin:

dimstar

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
DARK, το όνομα Τόνι Μάσενμπεργκ σου λέει τίποτα; :dancing:

Σορρυ που απανταω εγώ Flesh αλλα ήταν μεγάλος ρημπάουντερ, όπως και ο Λαντσμπεργκερ ο λευκός του Πανιωνίου που κατέβαζε τα "σκουπίδια" σωρηδόν...

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
sory που απαντησα και εγω παιδια αλλα η βιασυνη βλεπεται και ειπα για τον λορενσ φαντερμπεργκ,αλλος ο μασενμπεργκ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λάντσμπεργκερ.32 σκουπίδια σε ένα ματς.Ακόμα κρατάει αυτό το ρεκόρ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom