Νέα

Παλιοί ξένοι μπασκετμπολίστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 978
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Έχει δίκιο ο φίλος...δεν έπαιξε στον 5ο τελικό γιατί τα είχε σπάσει με Μάλκοβιτς και προφασίστηκε τραυματισμό.....αν και δεν πιστεύω να το έκανε για αυτό...μάλλον το είδε στον ύπνο του το σκόρ και είπε να μην γίνει ρόμπα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φυσικά πολύ μεγάλος παίχτης......

ADOLF

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
επισης μου αρεσει ο Μαλους και κωλομπουρδας

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
εννοω οτι οι εν λογω παΙχτεσ ανηκαν αλλα ΔΕΝ επαιζαν εκεινη την  ημερα.ειχα παει τοτε.οσοΝ αφορα την ταπα σου εξηγησα οτι αν ο χρονοσ που δεν κυλουσε ειχε σταματησει  και το παιχνιδι τοτε και το παιχνιδι αυτη η φαση δεν θε ειχε συμβει.επιλεκτικη μνημη εχεις και κανενας γαυρος 'η οτιδηποτε αλλα ομαδα να ειναι δεν εχει αναφερθει σε αυτο.μονο στην ταπα του στογιαν τιποτα για πριν.τωρα για το γραφει η ιστορια στο μπασκετ το ξερεις πολυ καλα. 41 ΤΙΤΛΟΥΣ,αλλα δεν θα κατσω τωρα να σου αλλαξω την γνωμη.
Φυσικά αφού το γράφει η ιστορία για τους τίτλους έτσι είναι.....καλά εγώ έχω επιλεκτική μνήμη...η FIBA τί έχει?Έλεος ρε φιλαράκο....σας είχε πάρει χαμπάρι όλη η Ευρώπη τότε....ο τελικός του...αίσχους λέγανε....πλάκα κάνεις?Και να θυμάσαι και κάτι άλλο...όσο ο Θρύλος ήταν στα καλά του πάντα σας είχε στην πίεση...τι να πρωτοθυμηθώ???Τελ-Αβιβ,Σαραγόσα,προημιτελικά για Final4 της Ρώμης που είχαμε και μειονέκτημα έδρας?Σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια σας είχαμε στην απ'έξω....αυτά δεν ξεχνιόνται και επίσης τα γράφει και η ιστορία..... :dancing: :dancing: :dancing:

vasani

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ο Πεπές , ο πηνιώτης και ο κολομητρούσης

ADOLF

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
o τζαλακωστας ο καραφλοχετας ολα τα λεφτα

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ενταξει ρε φιλε εχεις δικιο,περαστε την ταου και τοτε τα ξαναλεμε,χαιρετισμους στην φιμπα ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΣΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΒΑΖΕ ΓΚΟΛ Ο ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΣ.ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΙΣ ΠΙΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ...

MIXALHS_7

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μιλάμε πολύ ωραίο τόπικ και μπράβο σε όλους αυτούς που θυμηθήκατε.Ο μόνος που μου έρχετε και τον έχετε ξεχάσει είναι ο απίστευτος και αείμνηστος δυστυχώς χάρισον φορντ.Τρελή καλαθομηχανή!!
Α το πρώτο γνήσιο πρωταθλητριών ξέρουμε ποια ομάδα το έφερε...
Και το σκορ από ότι θυμάμαι στις μεταξύ μας αναμετρήσεις φίλοι παναθηναικοί με ξένους διαιτητές είναι 5-0...
Φιλικά!

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο μόνος που μου έρχετε και τον έχετε ξεχάσει είναι ο απίστευτος και αείμνηστος δυστυχώς χάρισον φορντ.Τρελή καλαθομηχανή!!

Αλφονσο Φορντ τον ελεγαν τον συγχωρεμενο...Ο Χαρισον Φορντ ειναι ο αλλος με το μαστιγιο που κυνηγιεται στις ζουγκλες με τους Παπουα παριστανοντας τον αρχαιολογο... :sunglasses:

Αναφορικα με το σχολιο σου για την συγκριση Παο-Οσφπ στο μπασκετακι,θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι ο Αλβερτης σημερα πηρε τον 18ο τιτλο του...Εναν περισσοτερο απο οσους εχει ΟΛΟΣ ο μπασκετικος Οσφπ (17) μαζι... :2funny: :2funny: :2funny:

MIXALHS_7

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Xαχαχαχαχα.Καλά πως μου ήρθε αυτό?
Λες να επηρεάστηκα από την ταινία που είδα προχτές?
Τεσπα ναι φίλε μου δίκιο έχεις για τους τίτλους χαβαλές και πειράγματα να γίνονται!
Εξάλλου και εμείς στο ποδόσφαιρο έχουμε όσα πρωταθλήματα έχουν όλοι οι άλλοι μαζί...
;)

vasani

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Θυμάται κανείς το γομάρι τον Λοτερντεϊλ που έπεζε στο περιστέρι?

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Να θυμίσω κάτι άλλο. Όταν πήραμε το Παγκόσμιο Εφήβων θυμάστε την καλύτερη 5άδα του τουρνουά ? Ρεντζιάς, Παπανικολάου, Κακιούζης ,Μάρμπουρι (τον 5ο δεν τον θυμάμαι).
Ας δούμε τι πρόοδο και τι καριέρα έκανε ο Μάρμπουρι και τι οι δικοί μας για να καταλάβουμε πως δουλεύουν στο Αμέρικα......

Sklavos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Nομίζω ήταν ο Σαμ Μακινον της αυστραλίας.Αν θυμάμαι καλά φορούσε το 8,ήταν γκάρντ κ πηδούσε στον θεό.Δεν έκανε καριέρα ανάλογη των προσδοκιών κ τώρα παίζει σε ομάδα της αυστραλίας.
Kαλός ξένος ήταν κ ο Τονυ Κοστνερ(σεντερ) του σπορτινγκ κ επειδή είμαι αμπελοκηπιώτης δεν μπορώ να μην αναφέρω τους Λορενς Φαντεμπεργκ κ Ασραφ Αμαγια.

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
καταλαβενο τους φιλους μας τους  γαβρους πρεπι να ιταν πολι μεγαλι ι πικρα τους που ι ομαδαρα πιρε το προτο προταθλιτριον ,ποναι σας καταλαβενο ,εγο δεν ιμε παναθιναικοσ στο βασκετ ιμε μια αλι περιεργι ομαδα που εχι πιο πολα τροπεα απο εσας αλβερτις λεγετε  χαχαχαχαχαχαχα τς γαβρακια

Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Ωραίο θέμα συνάδελφοι!!!Προσοχή μην τα σκίζουμε όλα όμως.Για βρισίδια και κολλημένα οπαδιλίκια υπάρχει κι αλλού χώρος.Εγώ θυμάμαι τον καραφλό λευκό Αμερικανό σέντερ του Πανιωνίου ονόματι Λαντσμπέργκερ.Ήταν τόσο αργός που όταν τον έβλεπες σε ριπλέι νόμιζες ότι θα σταματήσει!!!!!Ωραίος τύπος επίσης και ο Μίρκο Μιλίσεβιτς ο αρχιατσούμπαλος σέρβος που πέρασε αν θυμάμαι καλά από Απόλλωνα Πάτρας.Φυσικά και ο τρομερός Μαρκ Πετγουέϊ με το κάρφωμα που διέλυσε ταμπλό και μπασκέτα....Αν θυμάμαι καλά τον έφαγαν κάπου στην Αμερική.Μεγάλη μούρη και ο Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ όταν ήταν στον ʼρη όπως βέβαια και ο Μπάρλοου αλλά κυρίως για μένα ο Λέβινγκστον στον ΠΑΟΚ.

Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
O top of the tops όμως όσον αφορά το χαβαλέ και τη μούρλα που κουβαλούσε ήταν ο Μάριο Μπόνι στον ʼρη!!!!Ακόμα παίζει νομίζω.Πρέπει να είναι 44-45 τώρα!!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εκείνη την εποχή, του Γκάλη δηλαδή, σε όλες τις ομάδες της Ευρώπης έπαιζαν "φάτσες" και παιχτούρες...Να θυμίσουμε το Γάλλο αθληταρά (εντάξει, Σενεγαλέζος) Ρισάρ Ντακουρί, το Στεφάν Οστρόφσκι Και τον Ερβέ Ντυμπουισόν, το Βέλγο Στρίλενς (πολύ καλός αθλητής), τους Ισπανούς Σαν Επιφάνιο, Σολοθάμπαλ, Χουανίτο Κορμπαλάν,  Χιμένεθ, τον Ισραηλινό Τζάμσι (βρωμόχερο, Γιαμσί τον έλεγε ο Συρίγος) της Μακάμπι μαζί με Μέρσερ, Αροέστι, Μίκι Μπέρκοβιτς, τους Ιταλούς  Ρίβα και Μανίφικο (ο μυταράς), τους Σαμπόνις, Τιχονένκο, Κουρτινάιτις, Βαλντεμάρας Χομίτσιους (φατσάρα), Βάλτερς και, φυσικά, άπειρους Γιούγκους με πρωτοστάτες τον "Μότσαρτ" Ντράζεν Πέτροβιτς και τον αδερφό του ʼζα,  τους χεράδες Τσβετίτσιανιν, Περάσοβιτς, Γκρμπόβιτς, Τσούτουρα (φατσάρα κι αυτός),  Ιβάνοβιτς, τους Ράτζα και Κούκοτς, τους σέντερ Ντίβατς και Ραντοβάνοβις και ένα σωρό άλλους παιχταράδες... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom