Μαγκες ειναι εθισμος που δεν κοβεται....οπου βρεις και μπορεις πετας για καλαθι....και καρφωμα....εγω ακομη προσπαθω μια φορα την εβδομαδα με κατι κολλητους και σχιζουμε τα διχτακια...Αμπελοκηπους-Γκυζη....οχι οπως παλια βεβαια...αλλα το "μπαλλι" δεν ξεχνιεται...Κ γω σπάνια ρίχνω πια.Αλλά είμαι τόσο κολλημένος με το μπάσκετ που έχω βάλει ένα μίνι-καλάθι πάνω από τον σκουπιδοτενεκέ της δουλείας τον οποίο τον έχω 2 μέτρα μακριά κ σουτάρω τα άχρηστα χαρτιά με σουτ,αφού πρωτίστως τα χαρτιά τα έχω κάνει να μοιάζουν με μπάλλες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Daryl Dawkings...???? Μηπως....???
Αυτός είσαι μάστορα.
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μια αφίσσα που έδειχνε δίπλα-δίπλα τους Τyron Bogues & Manute Boll την θυμάστε;λες κ ήταν ο Γκρισσίνο με τον Κοντορεβυθούλη ήταν.
Ελλειψα για 10 λεπτα και με προλαβατε ε???χεχε...σωστοι. Ο Νταρελ "tree" Nτοκινς ήταν. Τες πα...
Μαγκες σχολάω και φευγω.Ταιμ άουτ 12 ωρών και στο...παρκέ ξανα αυριο..
Απλα να ξερετε περασα μια απο τις πιο ωραιες μερες μου στο γραφειο...Αυριο τα λεμε παλι...
Μαγκες σχολάω και φευγω.Ταιμ άουτ 12 ωρών και στο...παρκέ ξανα αυριο..
Απλα να ξερετε περασα μια απο τις πιο ωραιες μερες μου στο γραφειο...Αυριο τα λεμε παλι...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Θα τα πούμε στο επόμενο δωδεκάλεπτο
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
Μια αφίσσα που έδειχνε δίπλα-δίπλα τους Τyron Bogues & Manute Boll την θυμάστε;λες κ ήταν ο Γκρισσίνο με τον Κοντορεβυθούλη ήταν.
Σωστός... ο Dark !!!
Συνημμένα
Θυμισε μου ομαδες....κολλησα...μπορει να βρω φωτο....χαχαχαΜια αφίσσα που έδειχνε δίπλα-δίπλα τους Τyron Bogues & Manute Boll την θυμάστε;λες κ ήταν ο Γκρισσίνο με τον Κοντορεβυθούλη ήταν.
Εγραψε ο συναδελφος...ΕΥΓΕ...mod...Σωστός... ο Dark !!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
O Boll ότι έβγαζε το έστελνε σε άπορα παιδιά στην πατρίδα του το Σουδάν.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Το κάρφωμα που θα μου μείνει αξέχαστο σε διαγωνισμό ήταν του Spand Webb(1.67).Αν το θυμάστε μέχρι να ανέβει εκεί πέρα πάνω στα ουράνια για να καρφώσει με αυτό το ύψος,νόμιζες ότι είχαν περάσει ώρες.
Παρόμοια καρφώματα παρόλο το μικρό του ύψος(1.78) έκανε κ ένας παλιός Ιταλός της ΑΕΚ ο Ατρούια.
Παρόμοια καρφώματα παρόλο το μικρό του ύψος(1.78) έκανε κ ένας παλιός Ιταλός της ΑΕΚ ο Ατρούια.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Η αγαπημένη μου πεντάδα:
the bad boys of Detroit:Ishiah Thomas
Joe Dummars
John Shalley(αυτός που έπαιξε κ στο ΠΑΟ)
Dennis Rodman(το γνωστό σε όλους μας σκουλήκι)
Bill Lambeer
the bad boys of Detroit:Ishiah Thomas
Joe Dummars
John Shalley(αυτός που έπαιξε κ στο ΠΑΟ)
Dennis Rodman(το γνωστό σε όλους μας σκουλήκι)
Bill Lambeer
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ρε Νταρκ εχεις δικιο!!! Ο Γουεμπ εχει παρει διαγωνισμό και οχι ο Μπογκς.Σωστος!!!!
Τότε έπαιζε στους Hawks.
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
Το κάρφωμα που θα μου μείνει αξέχαστο σε διαγωνισμό ήταν του Spand Webb(1.67).Αν το θυμάστε μέχρι να ανέβει εκεί πέρα πάνω στα ουράνια για να καρφώσει με αυτό το ύψος,νόμιζες ότι είχαν περάσει ώρες.
Νάτος και αυτός o κοντός (Spud Webb)...!!!
Συνημμένα
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Αυτό το κάρφωμα εννοώ.Τελικά έκανα λάθος.Από την εικόνα φαίνεται ότι έπαιζε τότε στους Ν.Υ. ,αλλά μπερδεύτηκα γιατί όντως είχε παίξει αρκετό καιρό στους Αtlanta.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις