Νέα

Παλιοί ξένοι μπασκετμπολίστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 978
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λοιπόν sas άκου τι θα κάνουμε.Θα λέω φάσεις από ματς του ΝΒΑ κ εσύ θα ανεβάζεις τις αντίστοιχες φώτο.Βλέπω να μην σχολάει κανείς μας σήμερα

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Αυτό το κάρφωμα εννοώ.Τελικά έκανα λάθος.Από την εικόνα φαίνεται ότι έπαιζε τότε στους Ν.Υ. ,αλλά μπερδεύτηκα γιατί όντως είχε παίξει αρκετό καιρό στους Αtlanta.

Έπαιζε και στους Hawks... Σωστός ο Dark...!!!

Συνημμένα

• spudwebb_Hawks.jpg
    spudwebb_Hawks.jpg
    59,2 KB · Εμφανίσεις: 22

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ασε έχω εντρυφήσει με ΝΒΑ τις δεκαετίες του 80 κ 90.Ειδικά την περίοδο 1988-1995 ήξερα όλους των παίκτες όλων των ομάδων απέξω.

Την φώτο με τον Ουέμπ που καρφώνει με την φανέλα των Hawks είναι λες κ τον τραβάνε με ασανσέρ προς τα πάνω.

Μήπως έχεις κ καμμιά φώτο με κανα θρυλικο ξυλίκι από τα χιλιάδες που εχουν πέσει στα παρκέ του ΝΒΑ,αναμεσα σε παίκτες;
Θυμάμαι σε κάποιο από αυτά αποβλήθηκαν με δισκαλιφιέ 12 παίχτες.

backdoor

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εμενα παλι μου αρεσε και μου αρεσει πολυ ο κυριος απο κατω....τον γνωρισατε...????? :dancing: :dancing:
η ομαδικοτητα,η σκια του Michael,μεγαλος παικτης,φοβερος αμυντικος,καρφωσε στα μουτρα του Ewing,ελιωσε στην αμυνα τον Magic

Συνημμένα

• thumb2.jpg
    thumb2.jpg
    7,9 KB · Εμφανίσεις: 26
  • thumb3.jpg
    thumb3.jpg
    9 KB · Εμφανίσεις: 24
  • thumb9.jpg
    thumb9.jpg
    7,7 KB · Εμφανίσεις: 27

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για πάμε μία τους χαμάληδες του Air:
Scottie Pippen
Horras Grant
John Paxson
Welligton
Tonny Kukkoch

Cliff Levingston(που έπαιξε στον ΠΑΟΚ)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εμενα παλι μου αρεσε και μου αρεσει πολυ ο κυριος απο κατω....τον γνωρισατε...????? :dancing: :dancing:
η ομαδικοτητα,η σκια του Michael,μεγαλος παικτης,φοβερος αμυντικος,καρφωσε στα μουτρα του Ewing,ελιωσε στην αμυνα τον Magic

Για τον μαύρο Ινδιάνο λες,τον γνήσιο απόγονο των Σιού;Δεν θυμάμαι,δεν θυμάμαι. :2funny: :2funny: :2funny:

backdoor

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Για τον μαύρο Ινδιάνο λες,τον γνήσιο απόγονο των Σιού;Δεν θυμάμαι,δεν θυμάμαι. :2funny: :2funny: :2funny:

Εγραψες man...τους εδωσες ολους στεγνα.....απολαυση να βλεπεις αυτους τους δυο....κολλημα τεραστιο.. : :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Να έχουν πέσει όλοι πανω στους 2 τους για να τους σταματήσουν κ να χώνει τα τρίποντα με την σέσουλα ο Paxson.Τι να πρωτοπιάσεις;

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 1990-91_bulls team.gif
    1990-91_bulls team.gif
    71,8 KB · Εμφανίσεις: 30

backdoor

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ουτε ψυλλος στο κορφο των αντιπαλων τους...... :2funny: :2funny: :dancing: :dancing:
All Star Game 1985.....ολα τα αστερια μαζι....

Συνημμένα

• jordan_nance_erving.jpg
    jordan_nance_erving.jpg
    23,7 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 85_dunk_contestants.jpg
    85_dunk_contestants.jpg
    23,7 KB · Εμφανίσεις: 14
  • Jordan_85dunkcontest.jpg
    Jordan_85dunkcontest.jpg
    19 KB · Εμφανίσεις: 23

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Να συμπληρώσω και εγώ...

Συνημμένα

• The 3 legends.jpg
    The 3 legends.jpg
    14,9 KB · Εμφανίσεις: 15

backdoor

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Air...Αιθερας...δεν ειχε αντιπαλο...αν ειχε τον καρφωνε κι' αυτον... :2funny: :2funny: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• jordan_87dunk.jpg
    jordan_87dunk.jpg
    24 KB · Εμφανίσεις: 17
  • jordan_dunkonmutombo.jpg
    jordan_dunkonmutombo.jpg
    65,1 KB · Εμφανίσεις: 38
  • jordan_jumps_orlando.jpg
    jordan_jumps_orlando.jpg
    17,7 KB · Εμφανίσεις: 19

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Από NBAers μου έχουν μείνει αξέχαστοι:

- Magic Johnson (ο μοναδικός παίκτης που μπορούσε να παίξει με την ίδια επιτυχία από play-maker έως center)
- Michael Jordan (ο κορυφαίος όλων των παικτών, όλων των εποχών)
- Julius Erwing (Ο πιο θεαματικός μετά τον Air, χωρίς να υστερεί σε ουσία)
- Moses Malone (εγγύηση μές στη ρακέτα)
- Hakeem Olajwon (Hakeem The Dream και thaaaaaat's it!!!)

Αγαπημένη μου ομάδα/πεντάδα ήταν οι Philadelphia 76ers των Maurice Cheeks, Andrew Toney, Julius Erwing, Daryl Dawkins, Moses Malone, οι Boston Celtics των Dennis Johnson, Danny Ainge, Larry Bird, James Parish και Kevin McHale και οι Chicago Bulls των Steve Kerr, Michael Jordan, Scottie Pippen, Toni Kukoc, Dennis Rodman. Οι τελευταίοι, ήταν τόσο αρχιδάτη πεντάδα, που ξεκινούσε χωρίς κάν βαρύ ή ψηλό, κλασσικό center. Φαντάσου!!!

Μου είχαν κάνει επίσης εντύπωση οι Isah Thommas, John Stockton, Karl Malone, Patrick Ewing, Charles Barckley και άλλοι που βαριέμαι τώρα να θυμηθώ.

Από Ευρώπη, ο Νο1 που θυμάμαι και δε θα ξεχάσω ποτέ γιατί ήταν -κατ' εμέ- ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας που φάνηκε ποτέ στην ήπειρό μας, ήταν ο μακαρίτης ο Drazen Petrovic. Από παλιούς Γιούγκους μου άρεσαν επίσης οι  Slavnic, Kicanovic, Delibasic, Dalipagic, Radovanovic, Knego, Cocic και οι μεταγενέστεροι Divac, Kukoc, Radza.

Από Ρώσσους, δεν ήμου ποτέ fan τους. Μου έχει μείνει αλησμόνητος μονάχα ο μέγιστος Sergei Belov.

Από Ισπανούς μου άρεσαν πολύ οι Juan Antonio, Corbalan, Juan Antonio San Epifanio μαζί με τους Chicko Sibilio και Fernando Martin, από Ιταλούς ο Antonello Riva και ο Dino Menegin, από Ισραηλινούς ο Micky Berkovich, από Γάλλους ο Jean Michel Senegal

Επισκέπτης
Eγώ αγάπησα το ΝΒΑ από τον Σακίλ Ο Νιλ και παίχτες όπως ο Μάτζικ ή ο Μπερντ δεν τους πρόλαβα,αν και έχω διαβάσει πολλά για αυτούς και έχω δει πολλά αφιερώματα για αυτούς,ακόμα και αγώνες.Όταν πρωτοξεκίνησα έγινα orlando magic ελέω Σακίλ,την περίοδο που έπαιζε με Ανφέρι Χάρνταγουεϋ,Χόρας Γκραντ κτλ.Θυμάμαι που χάσαμε στους τελικούς του 95 με κατεβασμένα τα χέρια από τους Ρόκετς του Ολάζουον.Την επόμενη χρονιά αποκλειστήκαμε στους τελικούς της ανατολής απο τους Μπουλς του Τζόρνταν.Θυμάμαι ακόμα που είχε έρθει ο Σακίλ στο ΣΕΦ για αγώνα επίδειξης και είχαν μείνει χιλιάδες εκτός ΣΕΦ που δεν μπόρεσαν να μπουν.Και σκέφτομαι αν ερχόταν αυτή τη στιγμή στο ΣΕΦ ο Λεμπρόν ή ο Κόμπι θα γέμιζε το ΣΕΦ;Επίσης είχε αγωνιστεί με τη dream team 2 sto Τορόντο το 94 που απέκλεισαν την εθνική μας στα ημιτελικά.Το καλοκαίρι του 96 μεταγράφηκε με ποσό ρεκόρ στους Λέικερς και αυτομάτως έγινα οπαδός των λιμνανθρώπων.Θυμάμαι τις πίκρες στα πρώτα χρόνια στα play-offs από τη Γιούτα και τα 3 σερί πρωταθλήματα έπειτα μαζί με Κόμπι,Γκλεν Ράις,Φίσερ,Τζέι Αρ Ριντ.Κάπου εκεί στη συνέχεια σταμάτησα να ασχολούμαι με NBA.Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να πήρε ο Σακίλ και ένα πρωτάθλημα με τους Χιτς.Κάποιος που ασχολείται με ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια ας στείλει να το επιβεβαιώσει αν ισχύει.

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
τι χρονια με σιγκινισατε ρε κουφαλες σαβατο απογευμα με σιριγο και τα αλισμονιτα αρις παοκ ,εμισ με κορονεο στεργακο ανδριτσο ιοανου σκρομπολιθα  βιδα παπαπετρου καπος

kitsos_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
0
να συμπληρώσω αν δεν εχει ειπωθεί τον david ingram του ηρακλή...έχει κρεμμαστεί και η φανέλα του στο γήπεδο!!!

spurs

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
166
Πόντοι
1
σύντροφοι με κάνατε να συγκινηθώ σούπερ!! τι θεματάρα ήταν αυτή; τέτοια χρόνια θα τα αναπολούμε πάντα! ακολουθούν κάποιεσ μικρές διορθωσούλεσ/επισημάνσεισ!!

spurs

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
166
Πόντοι
1
ενας ακομη καταπληκτικος παικταρας ηταν αυτος ο ουιλλιαμς ο μαυρος που επαιζε στην μπενετον πριν 6-8 χρονια περιπου!ο αριστεροχειρας...μιλαμε αμα σηκωνοταν ή του σηκωνοταν γενικα τα γαμουσε ολα.......αγγιχτα ολα! :grin: :grin: :grin:
Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΒΙΒΛΟ!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom