canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Αυτο ανιδεε ειναι η ιταλικη εκδοση του σουπερ ταρατατα !!!!!!!
ποια εποχή βγαίναν αυτά ? 80 ?
Αυτο ανιδεε ειναι η ιταλικη εκδοση του σουπερ ταρατατα !!!!!!!
Δημήτρη τον λένε τον ξέρω ;)
Στην ελλαδα ναι εκει γυρω βγηκε.... στην ιταλια πιο νωριςποια εποχή βγαίναν αυτά ? 80 ?
Ευχαριστω φιλαρακο ... θα τα κοιταξω......ειναι ενα ιμιυπογειο στην μεση της ιποκρατους οπως κατεβαινεις αριστερα ,αλλα εχει ακριβες τιμες ,εχω δει και στη στουρναρη ενα μεγαλο που βγαζει και στο πεζοδρομιο αλλα εχει πολλη σαβουρα , ψαξε καλυτερα απο αγγελιες ιδιωτων ...
Στην ελλαδα ναι εκει γυρω βγηκε.... στην ιταλια πιο νωρις
Εχω αλλα δεν τα δινω....τίποτα pdf έχεις για να δω τι λένε ?
..τοτε ,γυρω στο 79-80 πρωτοβγηκαν ,δεν υπηρχε σκληρη τσοντα τοτε στα ελληνικα ,υπηρχε λογοκρισια ακομα ,μονο κατι ξενα που τα βρισκες μονο στην ομονοια κι ηταν πανακριβα ,οπως το "ουι" το "λουι" κ.λ.π....ποια εποχή βγαίναν αυτά ? 80 ?
...ειναι λιγο μετα την πλατεια αριστερα ,ε τωρα μη μου πεις οτι δεν ξερεις και την ιποκρατους...Ευχαριστω φιλαρακο ... θα τα κοιταξω...
Αυτο στη στουρναρη που λες ειναι ακριβως πανω στην στουρναρη ?
Η ιπποκρατους ειναι μακρια απο πλατεια κοραη ?
Εχω αλλα δεν τα δινω....![]()
..τοτε ,γυρω στο 79-80 πρωτοβγηκαν ,δεν υπηρχε σκληρη τσοντα τοτε στα ελληνικα ,υπηρχε λογοκρισια ακομα ,μονο κατι ξενα που τα βρισκες μονο στην ομονοια κι ηταν πανακριβα ,οπως το "ουι" το "λουι" κ.λ.π....
Τωρα ψαχνω καποια αλλα που με ενδιαφερουν παρα πολυ αλλα δεν τα αναφερω για να μην ανεβασουν τιμες....
Τραβα στουκαρε σε καμια κολωνα να ησυχασουμε ρε βλακα ποντιεκοιτα ενα αρρωστο συνδρομο νταουν ρε
Τραβα στουκαρε σε καμια κολωνα να ησυχασουμε ρε βλακα ποντιε
Σκασε μωρη ποντια αποβολη και τραβα στουκαρε σε καμια κολωνα να απαλλαγει και η κοινωνια απο το ειδος σουσκασε ηλιθιε. βασανο της γριας.
Σκασε μωρη ποντια αποβολη και τραβα στουκαρε σε καμια κολωνα να απαλλαγει και η κοινωνια απο το ειδος σου
Προσωπικα δεδομενα τυπε !!!!!!!!!!!!!!!πες μας για τις σχεσεις σου. και τον κινδυνο του εητζ στη γρια σου.
Τωρα ψαχνω καποια αλλα που με ενδιαφερουν παρα πολυ αλλα δεν τα αναφερω για να μην ανεβασουν τιμες....
Πως φαινονται οι πουστηδες.......σου αρέσει να ντύνεσαι γιαγια ?
πες αισθάνεσαι όταν αγγίζεις αιχμηρά αντικείμενα ?
Πως φαινονται οι πουστηδες.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θελει η πουτανα να κρυφτει ......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μιλας απο ιδια εμπειρια τυπε ?
Ξαπλωσε στον καναπε και μιλα μας για την παιδικη σου ηλικια ανοιχτα![]()
Προσωπικα δεδομενα τυπε !!!!!!!!!!!!!!!