όχι σε άλλη αλλά δε θα πω.εγω οταν ενω δεν μου εδιναν τα λεφτα ειπα θα καταθεσω μυνηση μου ειπαν "
κανε οτι καταλαβαινεις εμεις θα σου δωσουμαι οτι θελουμε"
εκφοβισμος ειναι γραφτους
εγω τους απαντησα
"τα λεφτα μου θα τα παρω και εσυς καντε οτι θελετε"
εαν επιτρεπετε με ποια ασφαλιστικη εμπλεξες?
και μην μου πεις με ιντερσαλονικα....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Συμφωνω κι επαυξανω. Εαν οι πακιστανοι απασχολουνταν λαθραια να φαει τετοιο γ&μησι ο εργοδοτης τους που να το θυμαται μια ζωη.το αμάξι το πιο πιθανό να ήταν του βλάχου που τους απασχολεί ανασφάλιστους στα χωράφια του. εδώ πρέπει να βγει το κράτος και να τους γαμήσει όλους στη σειρά. από τον πάκι δολοφόνο μέχρι τον γκασμά που τους δίνει στέγη και δουλειά. έτσι θα καθαρίσουμε.
Εννοειται οτι δεν το ξερουμε, αλλα ηθελα να ρωτησω τον alex για το καθεστως αδειων οδηγησης ατομων εκτος Ε.Ε. κλπ κλπτο οτι δεν ειχε διεθνες διπλωμα που το ξερουμε;
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
όχι σε άλλη αλλά δε θα πω.
εμενα φιλε εκανε την μαλακια και κατεθεσε μυνηση για ψευδη διλωση οπου αποδηκτικε οτι δεν ισχυε και τους γ@@@@α
τραβηξα δευτερη μυνηση
και εκει που ηταν να δωσουν το αλφα ποσο φτερο προφιλακτιρα βαψιματα εργατικα το δικαστηριο εβγαλε δωσουν β+
οποτε αυτοι εδωσαν ακομα+ για να αποσηρω την μυνηση
θα μου πεις μαλακια αλλα δεν γουσταρα να τρεχω και σε αλλα δικαστηρια οποτε την απεσηρα να παρω τα λεφτα μου μια ωρα νωριτερα
Επισκέπτης
αστο ειναι μπερδεμα, σαν τις βιζες εχει να κανει με διακρατικες συμφωνιες και τα ρεσταΣυμφωνω κι επαυξανω. Εαν οι πακιστανοι απασχολουνταν λαθραια να φαει τετοιο γ&μησι ο εργοδοτης τους που να το θυμαται μια ζωη.
Εννοειται οτι δεν το ξερουμε, αλλα ηθελα να ρωτησω τον alex για το καθεστως αδειων οδηγησης ατομων εκτος Ε.Ε. κλπ κλπ
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
To εξηγησαμε επι μακρον.δηλαδη μια και το φερε η κουβεντα μου λετε οτι μπορει να επιασαν αλλοδαπο οδηγο χωρις διπλωμα με ξενο αυτοκινητο που σκοτωσε ανθρωπο και να τον αφησαν να φυγει;;;
Και κατα πασα πιθανοτητα ορθώς.
Ανάτρεξε στα προηγουμενα.
Επισκέπτης
cthulhu666 αντε να βγαλεις ακρη χωρα μπουρδελο = Ελλαδα με τριτοκοσμικη χωρα.
Παντως οσοι συναγωνιστες εχετε μηχανακια ειδικα, Ν Α Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ε Τ Ε Ε Ε Ε...
άσε φίλε πίκρα. όσοι έχουν ζήσει και οδηγήσει εξωτερικό (χώρες πολιτισμένες μιλάω) παθαίνουν πολιτισμικό σοκ εδώ μόλις επιστρέψουν. τόσο κίνδυνο δεν ένιωσα με μείον 15 σε αυτοκινητόδρομο στη γερμανία όσο αθήνα σε αδειους δρόμους του 15αυγουστου που περνάνε με κόκκινο.Κι αντε να βγαλεις χωρα μπουρδελο = Ελλαδα με τριτοκοσμικη χωρα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Θυμαμαι πριν κανενα μηνα, με ποσο παραπονο και εκνευρισμο ποσταριζε εδω καποιος φιλος, επειδη τον ειχαν γραψει για παραβιαση του κοκκινου σηματοδοτη, επειδη λεει ο δρομος ηταν αδειος.άσε φίλε πίκρα. όσοι έχουν ζήσει και οδηγήσει εξωτερικό (χώρες πολιτισμένες μιλάω) παθαίνουν πολιτισμικό σοκ εδώ μόλις επιστρέψουν. τόσο κίνδυνο δεν ένιωσα με μείον 15 σε αυτοκινητόδρομο στη γερμανία όσο αθήνα σε αδειους δρόμους του 15αυγουστου που περνάνε με κόκκινο.
Και φυσικα κατακεραυνωνε το συστημα το κρατος, τον Σαμαρα, οτι θελουν να εισπραξουν λεφτα για τους τοκογλυφους...
Θυμαμαι πριν κανενα μηνα, με ποσο παραπονο και εκνευρισμο ποσταριζε εδω καποιος φιλος, επειδη τον ειχαν γραψει για παραβιαση του κοκκινου σηματοδοτη, επειδη λεει ο δρομος ηταν αδειος.
Και φυσικα κατακεραυνωνε το συστημα το κρατος, τον Σαμαρα, οτι θελουν να εισπραξουν λεφτα για τους τοκογλυφους...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ναι και δυστυχώς επειδή είναι οι περρισότεροι με τέτοιο σκατοκέφαλο δε βλέπω φως. με έπιασε η νοσταλγία και γύρισα αφήνωντας 2500 καθαρά. δε μπορεί σκέφτηκα, με τόση πούτσα στην ελλάδα ακόμη και οι πιο μαλάκες θα ξύπνησαν. θα γίνει το μπαμ θα πετάξουμε τους άχρηστους στη θάλασσα πρέπει να πάω πίσω να δουλέψω για τη χώρα όπως δουλεύω εδώ για τουςξένους. ήρθα, είδα, πήρα τα αρχίδια μου και τώρα ψάχνω σα τρελός να φύγω νύχτα. να γαμηθούν λέωΘυμαμαι πριν κανενα μηνα, με ποσο παραπονο και εκνευρισμο ποσταριζε εδω καποιος φιλος, επειδη τον ειχαν γραψει για παραβιαση του κοκκινου σηματοδοτη, επειδη λεει ο δρομος ηταν αδειος.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Μα ναι.
Και οταν του υπεδειξα οτι λεει βλακειες, πηρα μια απαντηση του στυλ παλι οτι ειμαι θιασωτης της "κατοχικης νομιμοτητας" της "κυβερνησης των δοσιλογων"....
![Dunno :dunno: :dunno:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/dunno.gif)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Επρεπε να μπεις στο μπου τύπε απο εκει που ησουνα, να διαπιστωσεις οτι ανθιζει ακομη στη χωρα μας η φαιδρά πορτοκαλέα...ναι και δυστυχώς επειδή είναι οι περρισότεροι με τέτοιο σκατοκέφαλο δε βλέπω φως. με έπιασε η νοσταλγία και γύρισα αφήνωντας 2500 καθαρά. δε μπορεί σκέφτηκα, με τόση πούτσα στην ελλάδα ακόμη και οι πιο μαλάκες θα ξύπνησαν. θα γίνει το μπαμ θα πετάξουμε τους άχρηστους στη θάλασσα πρέπει να πάω πίσω να δουλέψω για τη χώρα όπως δουλεύω εδώ για τουςξένους. ήρθα, είδα, πήρα τα αρχίδια μου και τώρα ψάχνω σα τρελός να φύγω νύχτα. να γαμηθούν λέω
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
ααααααα καλα εισαιΘυμαμαι πριν κανενα μηνα, με ποσο παραπονο και εκνευρισμο ποσταριζε εδω καποιος φιλος, επειδη τον ειχαν γραψει για παραβιαση του κοκκινου σηματοδοτη, επειδη λεει ο δρομος ηταν αδειος.
εμενα με εβρισε ενας προχτες γιατι πηγα να περασω σε μια διασταυρωση που ειχε στοπ
σταματησα τελευταια στιγμη
δεν κρατηθικα
και του λεω "καλα ρε μαλακα ενα στοπ σαν το κεφαλι σου εχεις μπροστα σου δεν τοδες?"
και συνεχιζε να βριζει απτοητος
ειναι η παιδεια του ελληνα εγω ειμαι υπερανω...
σουρωμενος με παραβιαση κοκκινου πηγε να με κανει κομματια στην Συγγρου.Οταν διαβαζω τετοια μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλιΜα ναι.
Και οταν του υπεδειξα οτι λεει βλακειες, πηρα μια απαντηση του στυλ παλι οτι ειμαι θιασωτης της "κατοχικης νομιμοτητας" της "κυβερνησης των δοσιλογων"....
![]()
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Προσοχη στους δρομους τυποι.σουρωμενος με παραβιαση κοκκινου πηγε να με κανει κομματια στην Συγγρου.Οταν διαβαζω τετοια μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι
Εχω δει τερατα στη δικαστηρια που δεν μπορουσα να κοιμηθω μετα.
Πραγματικες τραγωδίες.
Ειναι εξοργιστικό να χανονται ζωες ετσι.
θεωρώ πλέον πως δεν είναι κατάθεση των όπλων όταν φεύγεις. είναι θέμα να διασώσεις ότι παιδεία έχεις απομείνει μέσα σου. και είναι χρέος να φύγεις εάν ο κίνδυνος μένοντας ελλάδα να γίνεις μαλάκας νεοέλλην είναι μεγάλος. εάν εξίζεις θα βρεις άκρη οπουδήποτε υπάρχει αξιοκρατία.Επρεπε να μπεις στο μπου τύπε απο εκει που ησουνα, να διαπιστωσεις οτι ανθιζει ακομη στη χωρα μας η φαιδρά πορτοκαλέα...
ποσο να προσεξεις;στην γειτονια μου σε συγκεκριμενο στοπ εχουνε γινει 6 στουκες σε 1 μηναΠροσοχη στους δρομους τυποι.
Πραγματικες τραγωδίες.
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
Προσοχη στους δρομους τυποι.
Πραγματικες τραγωδίες.
εγω προσεχω οι αλλοι προσεχουν?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Επισκέπτης
Τι να πουνε και οι τραυματιοφορεις ρε αλεξΠροσοχη στους δρομους τυποι.
Πραγματικες τραγωδίες.
απορώ πως αντέχουνΤι να πουνε και οι τραυματιοφορεις ρε αλεξ![]()