Νέα

Πακιστανος οδηγος τραυματισε θανασιμα & εγκατελειψε 17χρονο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
θα το είχε βγάλει στη χώρα του και θα έγραφε τα στοιχεία του πράγμα που είναι απίθανο γιατί αυτοί έρχοντε εδώ και σκίζουν τα χαρτιά τους για να δηλώνουν ότι τους καυλώνει
τοτε θα τον κραταγαν σιγουρα ρε τυπε. Μην λεμε και οτι θελουμε...
χωρις διπλωμα ειναι ανασφαλιστος :S

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Το θεμα της ασφαλισης παντως δεν ειναι τοσο απλο.
Θα πρεπει να μηχανοργανωθουν ολες οι ασφαλιστικές, και να ενημερωνεται αμεσα το Υπουργειο για το ποια αυτοκινητα ειναι ασφαλισμενα.
Αν γινει ομως αυτο, 500.000 αυτοκινητα θα ακινητοποιηθουν αυριο το πρωι.
οι ασφαλιστικέςπάντως έχουν τέτοιο σύστημα και μάλισα μεταξύ  τους ανταλλάσουν στοιχεία. εάν έχεις γνωστό μαθαίνεις εάν ένα όχημα είναι τρκαρισμένο εάν θες να αγοράσεις δεύτερο χέρι. απλά το μπουρδέλο κράτος να μπει στο σύστημα μένει αλλά προφανώς ψάχνουν την καλύτερη λύση ώστε να μπορούν να φάνε όσα περισσότερα μπορούν από τη διασύνδεση αυτή.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
ανασφάλιστος και; πόσα πιτσιρίκια με παπάκια τα πιάνουν χωρίς δίπλωμα και πάνε δικαστήριο και στο ενδιάμεσο έβγαλαν δίπλωμα;

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
οι ασφαλιστικέςπάντως έχουν τέτοιο σύστημα και μάλισα μεταξύ  τους ανταλλάσουν στοιχεία. εάν έχεις γνωστό μαθαίνεις εάν ένα όχημα είναι τρκαρισμένο εάν θες να αγοράσεις δεύτερο χέρι. απλά το μπουρδέλο κράτος να μπει στο σύστημα μένει αλλά προφανώς ψάχνουν την καλύτερη λύση ώστε να μπορούν να φάνε όσα περισσότερα μπορούν από τη διασύνδεση αυτή.

ναι αλλα αν το κρατος μπει στο συστημα συνεπαγετε οτι
οι ασφαλιστικες θα ειναι υποχρεομενες να καταβαλουν ολα τα χρηματα για ζημειες
κλπ οποτε τερμα τα τερτιπια...
συμφερει....?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Φιλε καμια σχεση...
Το οχημα ασφαλιζεται, οχι ο οδηγος.
Απλως αν προκαλεσεις ζημια χωρις να εχεις διπλωμα, η ασφαλιστικη πληρωνει κανονικα, αλλά μετα στρεφεται κατα του ασφαλισμενου και τα ζηταει πισω.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
ναι αλλα αν το κρατος μπει στο συστημα συνεπαγετε οτι
οι ασφαλιστικες θα ειναι υποχρεομενες να καταβαλουν ολα τα χρηματα για ζημειες
κλπ οποτε τερμα τα τερτιπια...
συμφερει....?
μπα. ειδικά με τις μαλακίες περί παλαιότητας δουλεύει ένα άλλο σύστημα με τις αγωγέςπου συντηρεί το παρακράτος τους. μιλάμε για μεξικό και πιο κάτω εάν υπάρχει....

Επισκέπτης
ανασφάλιστος και; πόσα πιτσιρίκια με παπάκια τα πιάνουν χωρίς δίπλωμα και πάνε δικαστήριο και στο ενδιάμεσο έβγαλαν δίπλωμα;
Φιλε καμια σχεση...
Απλως αν προκαλεσεις ζημια χωρις να εχεις διπλωμα, η ασφαλιστικη πληρωνει κανονικα, αλλά μετα στρεφεται κατα του ασφαλισμενου και τα ζηταει πισω.
οκ λαθος...

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Φιλε καμια σχεση...
σωστός. το αμάξι το πιο πιθανό να ήταν του βλάχου που τους απασχολεί ανασφάλιστους στα χωράφια του. εδώ πρέπει να βγει το κράτος και να τους γαμήσει όλους στη σειρά. από τον πάκι δολοφόνο μέχρι τον γκασμά που τους δίνει στέγη και δουλειά. έτσι θα καθαρίσουμε.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Φιλε καμια σχεση...

εγω αυτο δεν το εχω δει
θυμασε που σε ρωταγα με τον αλλον που με χτυπησε και εκανα 2 χρονια + να παρω τα λεφτα μου
εγινε δικαστηριο και αλλο δικαστηριο κ μετα απο 8 μηνες τα εδωσαν απο την αποφαση
κ σκεψου εκανε οπισθεν κ με χτυπησε
οι απαντησεις σε τετοια θεματα ειναι δεν ειχε διπλωμα ο οδηγος δεν καληπτω την ζημεια
ή ειχε πιει δεν καληπτω
γνωστα τα τροπαρια της κασιαννης

Επισκέπτης
δηλαδη μια και το φερε η κουβεντα μου λετε οτι μπορει να επιασαν αλλοδαπο οδηγο χωρις διπλωμα με ξενο αυτοκινητο που σκοτωσε ανθρωπο και να τον αφησαν να φυγει;;;

Επισκέπτης
εγω αυτο δεν το εχω δει
θυμασε που σε ρωταγα με τον αλλον που με χτυπησε και εκανα 2 χρονια + να παρω τα λεφτα μου
εγινε δικαστηριο και αλλο δικαστηριο κ μετα απο 8 μηνες τα εδωσαν απο την αποφαση
κ σκεψου εκανε οπισθεν κ με χτυπησε
οι απαντησεις σε τετοια θεματα ειναι δεν ειχε διπλωμα ο οδηγος δεν καληπτω την ζημεια
ή ειχε πιει δεν καληπτω
γνωστα τα τροπαρια της κασιαννης
ετσι ηξερα και εγω

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
δηλαδη μια και το φερε η κουβεντα μου λετε οτι μπορει να επιασαν αλλοδαπο οδηγο χωρις διπλωμα με ξενο αυτοκινητο που σκοτωσε ανθρωπο και να τον αφησαν να φυγει;;;
δε στο λέμε....έγινε

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
καθολου παραξενο

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
λιγο δυσκολο αυτο
βλεπεις αν το ειχα κανει αυτο εγω η εσυ
τωρα θα ημασταν στον κορυδαλο προφυλακισταιοι
αυτος αφεθηκε προσωρινα ελευθερος και αν τον ξαναβρουν γραψε μου...
και να μην ξεχασεις το γραμματοσημο
πως θα τον ξαναδούν; Θα γίνει ψητό με μπόλικη πάπρικα και πατάτες στο φούρνο. :grin:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
μπα. ειδικά με τις μαλακίες περί παλαιότητας δουλεύει ένα άλλο σύστημα με τις αγωγέςπου συντηρεί το παρακράτος τους. μιλάμε για μεξικό και πιο κάτω εάν υπάρχει....

αααααα καλα εισαι
εμενα στο χρονο επανω  με χτυπησε ενας κανοντας(αυτος) οπισθεν
περασαν 7-8 μηνες με το σημερα αυριο απο την ασφαλιστικη του
παντα με δικηγορο
γινετε μηνυση
δικαστηριο μετα απο 1 χρονο
μου εκαναν καταγκελεια για ψευδη δηλωση και μαλακιες και πηρε αναβολη κανα 8μηνο
οταν πηγαμε δευτερο δικαστηριο
πεταγετε ο δικηγορος της εταιριας και λεει λογο παλεοτητας(ειχε πλεον4 χρονια κοντα το αμαξι)
του οχηματος τα λεφτα που ζηταει ειναι πολλα
η απαντηση μου ηταν
η ημερομηνια συμβαντος και των τιμολογιων δεν δειχνουν παλεοτητα σε ενα αμαξι 1 χρονου
εξετειας σασ το αμαξι ειναι 4 χρονων πλεον
τελικα πληρωσαν 2 φορες την ζημεια
αλλα εμενα με ταλαιπορησαν?
αυτο εχει σημασια

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
αααααα καλα εισαι
εμενα στο χρονο επανω  με χτυπησε ενας κανοντας(αυτος) οπισθεν
περασαν 7-8 μηνες με το σημερα αυριο απο την ασφαλιστικη του
παντα με δικηγορο
γινετε μηνυση
δικαστηριο μετα απο 1 χρονο
μου εκαναν καταγκελεια για ψευδη δηλωση και μαλακιες και πηρε αναβολη κανα 8μηνο
οταν πηγαμε δευτερο δικαστηριο
πεταγετε ο δικηγορος της εταιριας και λεει λογο παλεοτητας(ειχε πλεον4 χρονια κοντα το αμαξι)
του οχηματος τα λεφτα που ζηταει ειναι πολλα
η απαντηση μου ηταν
η ημερομηνια συμβαντος και των τιμολογιων δεν δειχνουν παλεοτητα σε ενα αμαξι 1 χρονου
εξετειας σασ το αμαξι ειναι 4 χρονων πλεον
τελικα πληρωσαν 2 φορες την ζημεια
αλλα εμενα με ταλαιπορησαν?
αυτο εχει σημασια
επειδή έχω να τρέχει περιστατικό, όταν άκουσα από την πλευρά τους "δε θα στο κάνουμε καινούργιο το αμάξι" εκεί λέω που είσαι άγρια δύση να σου γαμήσω ότι έχεις και δεν έχεις. καλώς λέω. τα λέμε στο δικαστήριο.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
αν αποδειχθουν ολα αυτα εχουμε πολυυυυ δουλεια να κανουμε ;)
μπα σε 10 χρόνια στα ίδια και χειρότερα θα είμαστε. δυστυχώς ως λαός έχουμε παραδοθεί και ως κράτος σερνόμαστε σα ζήτουλες από τις κότες που είναι επάνω. ε κάνουνε από ότι λένε μερικοί στα μικρά κανάλια και μπλογκ μερικές προδοσιούλες...ε δε γαμείς.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
επειδή έχω να τρέχει περιστατικό, όταν άκουσα από την πλευρά τους "δε θα στο κάνουμε καινούργιο το αμάξι" εκεί λέω που είσαι άγρια δύση να σου γαμήσω ότι έχεις και δεν έχεις. καλώς λέω. τα λέμε στο δικαστήριο.
εγω οταν ενω δεν μου εδιναν τα λεφτα ειπα θα καταθεσω μυνηση μου ειπαν "
κανε οτι καταλαβαινεις εμεις θα σου δωσουμαι οτι θελουμε"
εκφοβισμος ειναι γραφτους
εγω τους απαντησα
"τα λεφτα μου θα τα παρω και εσυς καντε οτι θελετε"

εαν επιτρεπετε με ποια ασφαλιστικη εμπλεξες?
και μην μου πεις με ιντερσαλονικα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom