Νέα

Πακιστανος οδηγος τραυματισε θανασιμα & εγκατελειψε 17χρονο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Το κλασικο ποια, εσυ προσεχης και για τον αλλον  >:(
δε χρειάζεται προσοχή. αυτό λέει και όποιος περνάει με κόκκινο....πρόσεχα δεν ερχόταν κανένας. χρειάζεται τήρηση του κοκ. τόσο απλό. δε χρειάζεται κανείς μας να ανακαλύψει τον τροχό, να προσαρμόζει τους νόμους όπως συμφέρει, τπτ από αυτά.

Επισκέπτης
δε χρειάζεται προσοχή. αυτό λέει και όποιος περνάει με κόκκινο....πρόσεχα δεν ερχόταν κανένας. χρειάζεται τήρηση του κοκ. τόσο απλό. δε χρειάζεται κανείς μας να ανακαλύψει τον τροχό, να προσαρμόζει τους νόμους όπως συμφέρει, τπτ από αυτά.
και πρασινο να χεις ριξε μια ματια δεν κανει κακο...
Ουτε θα σου κοψουν τα @@ αν καποιος μπει μπροστα χωρις προτεραιοτητα.
Απλα πραγματακια που δεν κοστιζουν τιποτα και ομως σωζουν ζωες

Επισκέπτης
Εβγαλα διπλωμα σε μεγαλη ηλικια γιατι ημουν επαναπαυμενος, υπο την εννοια οτι πληρωνα ταξι για ψυλλου πηδημα, ειτε με πηγαιναν γνωστοι.
Ετσι ως μεγαλης ηλικιας μαθητευομενος οδηγος ακουλουθησα τις αρχες του ΚΟΚ. Προσεχω γενικα τα ορια ταχυτητας (δε λεει τσαι για 10-15χλμ παραπανω αν ειναι ΟΚ ο δρομος ειτε το αμαξι), τις διασταυρωσεις και περισσοτερο τις μαλακιες των αλλων.
Το ποιο χαρακτηριστικο γεγονος μου συνεβη οταν εκανα μαθηματα με το δασκαλο. Κινουμασταν σε κατοικημενη σχολικη περιοχη με οριο 20. Εγω πηγαινα 30 και μια ψωλου milf ηλικιας πισω με ΒΜW βιαζοτανε. Ενω εβλεπε εκπαιδευτικο αμαξι μπροστα με ολακερη ταμπελα.
Οφειλεις να κρατας αποσταση σε τετοιες ειδικα περιπτωσεις.
Ξαφνικα με περνα βιαστικα και της κανω χειρονομια λεγοντας => αντε γαμ&σου μωρη με κανενα αλβανο :2funny:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Θυμαμαι πριν κανενα μηνα, με ποσο παραπονο και εκνευρισμο ποσταριζε εδω καποιος φιλος, επειδη τον ειχαν γραψει για παραβιαση του κοκκινου σηματοδοτη, επειδη λεει ο δρομος ηταν αδειος.
Και φυσικα κατακεραυνωνε το συστημα το κρατος, τον Σαμαρα, οτι θελουν να εισπραξουν λεφτα για τους τοκογλυφους...

παρε και αλλο φρεσκο φρεσκο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=180272.new#new]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=180272.new#new[/url]

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
και πρασινο να χεις ριξε μια ματια δεν κανει κακο...
Ουτε θα σου κοψουν τα @@ αν καποιος μπει μπροστα χωρις προτεραιοτητα.
Απλα πραγματακια που δεν κοστιζουν τιποτα και ομως σωζουν ζωες
σαφώς. ελλάδα δεν έχω εμπιστοσύνη κανέναν. γερμανία ή αγγλία πάνε σα τα πρόβατα. δεν κοιτάνε καθόλου τη διάβαση για κανένα ξεχασμένο. θεωρούν πως έχεις κόκκινο άρα έχεις σταματήσει. εδω είπαμε ελλαδιστάν. δεν είναι τυχαίο πως μας διάλεξε για βόθρο όλο το ανφάν γκατέ της υφηλίου και γεμήσαμε επιστήμονες από πακιστάν, μπαγκλαντές, αλγερία κλπ....

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
σαφώς. ελλάδα δεν έχω εμπιστοσύνη κανέναν. γερμανία ή αγγλία πάνε σα τα πρόβατα. δεν κοιτάνε καθόλου τη διάβαση για κανένα ξεχασμένο. θεωρούν πως έχεις κόκκινο άρα έχεις σταματήσει. εδω είπαμε ελλαδιστάν. δεν είναι τυχαίο πως μας διάλεξε για βόθρο όλο το ανφάν γκατέ τις υφηλίου και γεμήσαμε επιστήμονες από πακιστάν, μπαγκλαντές, αλγερία κλπ....
φιλε οδηγησα σε αρκετα κρατη αλλα αυτο που ειδα σαν πεζος ολανδια δεν το εχω δει εδω
περπαταγαμε πεζοδρομιο με 2 παιδια και σε μια φαση κατεβαινω  απο αυτο βλεπω ολα τα αμαξια σταματανε επιτοπου να περασω
απο ντροπη και μονο περασα απεναντι
και προχτες(ηταν και 15αυγουστος βλεπεις και ειδα τα 1000 μοιρια)
ειχαν βαλει μια κοπελα στην μεση της λωριδας στην διπλη γραμμη
με ενα παιδι 4-5 χρονων στο χερι και μωρο στην αγκαλια και δεν σταματαγε κανεις να περασει
και δεν φτανει μονο αυτο σταματησα να την αφησω και απο πισω εγινε τις πουτανας σε κορνες και βρισιμο και ασ ειχε και διαβαση το σημειο
τι να λεμε τωρα για παιδεια?

Επισκέπτης
Χωματερη ανθρωπων μας καταντησαν.
Οι νομοι εφαρμοζονται κατα το δοκουν...
alex δε νομιζω να εχεις καμμια σχεση με το γνωστοτατο Κουγια?
Παντως παιζει να σε χρειαστω καποια στιγμη...

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
φιλε οδηγησα σε αρκετα κρατη αλλα αυτο που ειδα σαν πεζος ολανδια δεν το εχω δει εδω
περπαταγαμε πεζοδρομιο με 2 παιδια και σε μια φαση κατεβαινω  απο αυτο βλεπω ολα τα αμαξια σταματανε επιτοπου να περασω
απο ντροπη και μονο περασα απεναντι
και προχτες(ηταν και 15αυγουστος βλεπεις και ειδα τα 1000 μοιρια)
ειχαν βαλει μια κοπελα στην μεση της λωριδας στην διπλη γραμμη
με ενα παιδι 4-5 χρονων στο χερι και μωρο στην αγκαλια και δεν σταματαγε κανεις να περασει
και δεν φτανει μονο αυτο σταματησα να την αφησω και απο πισω εγινε τις πουτανας σε κορνες και βρισιμο και ασ ειχε και διαβαση το σημειο
τι να λεμε τωρα για παιδεια?
το μεγάλο σόου στις διαβάσεις επί της κωνσταντινουπόλεως για να πας στο μετρό...... έχει τύχει να είμαι με βαλίτσα στη μέση της διάβασης και να μου ανάβει φώτα ένας κουραδοκέφαλος στα 150 μέτρα που πήγαινε γαμιώντας. επειδή έφευγα ταξίδι δε του πέταξα τη βαλίτσα να γίνει μαλιοκούβαρα και να πάω να χέσω μετά στο πτώμα του. άντε τώρα να ήταν μητέρα με παιδί στην αγκαλιά. έπρεπε να χεστεί να τρέξει για να μη την σκοτώσει ο μαλάκας πάνω σε διάβαση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom