Επισκέπτης
Το κλασικο ποια, εσυ προσεχης και για τον αλλον >εγω προσεχω οι αλλοι προσεχουν?![]()
Το κλασικο ποια, εσυ προσεχης και για τον αλλον >εγω προσεχω οι αλλοι προσεχουν?![]()
Αμ οι ιατροδικαστες?Τι να πουνε και οι τραυματιοφορεις ρε αλεξ![]()
Το κλασικο ποια, εσυ προσεχης και για τον αλλον >![]()
δε χρειάζεται προσοχή. αυτό λέει και όποιος περνάει με κόκκινο....πρόσεχα δεν ερχόταν κανένας. χρειάζεται τήρηση του κοκ. τόσο απλό. δε χρειάζεται κανείς μας να ανακαλύψει τον τροχό, να προσαρμόζει τους νόμους όπως συμφέρει, τπτ από αυτά.Το κλασικο ποια, εσυ προσεχης και για τον αλλον >![]()
καλα αυτοι μια ψιλολοξα την εχουν ρε τυπεΑμ οι ιατροδικαστες?
νομίζω πως διάλεξαν τον τομέα της ιατρικής που και λάθος να κόψεις στον "ασθενή" δεν υπάρχει πρόβλημα.καλα αυτοι μια ψιλολοξα την εχουν ρε τυπε
και πρασινο να χεις ριξε μια ματια δεν κανει κακο...δε χρειάζεται προσοχή. αυτό λέει και όποιος περνάει με κόκκινο....πρόσεχα δεν ερχόταν κανένας. χρειάζεται τήρηση του κοκ. τόσο απλό. δε χρειάζεται κανείς μας να ανακαλύψει τον τροχό, να προσαρμόζει τους νόμους όπως συμφέρει, τπτ από αυτά.
Θυμαμαι πριν κανενα μηνα, με ποσο παραπονο και εκνευρισμο ποσταριζε εδω καποιος φιλος, επειδη τον ειχαν γραψει για παραβιαση του κοκκινου σηματοδοτη, επειδη λεει ο δρομος ηταν αδειος.
Και φυσικα κατακεραυνωνε το συστημα το κρατος, τον Σαμαρα, οτι θελουν να εισπραξουν λεφτα για τους τοκογλυφους...
σαφώς. ελλάδα δεν έχω εμπιστοσύνη κανέναν. γερμανία ή αγγλία πάνε σα τα πρόβατα. δεν κοιτάνε καθόλου τη διάβαση για κανένα ξεχασμένο. θεωρούν πως έχεις κόκκινο άρα έχεις σταματήσει. εδω είπαμε ελλαδιστάν. δεν είναι τυχαίο πως μας διάλεξε για βόθρο όλο το ανφάν γκατέ της υφηλίου και γεμήσαμε επιστήμονες από πακιστάν, μπαγκλαντές, αλγερία κλπ....και πρασινο να χεις ριξε μια ματια δεν κανει κακο...
Ουτε θα σου κοψουν τα @@ αν καποιος μπει μπροστα χωρις προτεραιοτητα.
Απλα πραγματακια που δεν κοστιζουν τιποτα και ομως σωζουν ζωες
φιλε οδηγησα σε αρκετα κρατη αλλα αυτο που ειδα σαν πεζος ολανδια δεν το εχω δει εδωσαφώς. ελλάδα δεν έχω εμπιστοσύνη κανέναν. γερμανία ή αγγλία πάνε σα τα πρόβατα. δεν κοιτάνε καθόλου τη διάβαση για κανένα ξεχασμένο. θεωρούν πως έχεις κόκκινο άρα έχεις σταματήσει. εδω είπαμε ελλαδιστάν. δεν είναι τυχαίο πως μας διάλεξε για βόθρο όλο το ανφάν γκατέ τις υφηλίου και γεμήσαμε επιστήμονες από πακιστάν, μπαγκλαντές, αλγερία κλπ....
το μεγάλο σόου στις διαβάσεις επί της κωνσταντινουπόλεως για να πας στο μετρό...... έχει τύχει να είμαι με βαλίτσα στη μέση της διάβασης και να μου ανάβει φώτα ένας κουραδοκέφαλος στα 150 μέτρα που πήγαινε γαμιώντας. επειδή έφευγα ταξίδι δε του πέταξα τη βαλίτσα να γίνει μαλιοκούβαρα και να πάω να χέσω μετά στο πτώμα του. άντε τώρα να ήταν μητέρα με παιδί στην αγκαλιά. έπρεπε να χεστεί να τρέξει για να μη την σκοτώσει ο μαλάκας πάνω σε διάβαση.φιλε οδηγησα σε αρκετα κρατη αλλα αυτο που ειδα σαν πεζος ολανδια δεν το εχω δει εδω
περπαταγαμε πεζοδρομιο με 2 παιδια και σε μια φαση κατεβαινω απο αυτο βλεπω ολα τα αμαξια σταματανε επιτοπου να περασω
απο ντροπη και μονο περασα απεναντι
και προχτες(ηταν και 15αυγουστος βλεπεις και ειδα τα 1000 μοιρια)
ειχαν βαλει μια κοπελα στην μεση της λωριδας στην διπλη γραμμη
με ενα παιδι 4-5 χρονων στο χερι και μωρο στην αγκαλια και δεν σταματαγε κανεις να περασει
και δεν φτανει μονο αυτο σταματησα να την αφησω και απο πισω εγινε τις πουτανας σε κορνες και βρισιμο και ασ ειχε και διαβαση το σημειο
τι να λεμε τωρα για παιδεια?
μαζί σου. και των εκδιδομένων. θα ανοίξουν οι δουλειές για τις δικές μας τις "σεμνότυφες".ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
αυτο μας εφταιξε τωρα?ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
μαζί σου. και των εκδιδομένων. θα ανοίξουν οι δουλειές για τις δικές μας τις "σεμνότυφες".
αυτο μας εφταιξε τωρα?
απο τα υπολοιπα κατι που να σε πειραξε?
εχει γεμισει τρολλ το ιντερνετΜε τρολαρεις τωρα?
Με τρολαρεις τωρα?