Νέα

Πακιστανος οδηγος τραυματισε θανασιμα & εγκατελειψε 17χρονο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Φυσικα και μου φταινε οι μεταναστες και πρεπει να φυγουν αμεσως.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και στην φυλακη να τον βαλεις εσυ θα τον ταιζεις.

petercanali

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
11
λαθρομετανάστες δεν τιμωρούνται γιατί προστατεύονται από διεθνείς συνθήκες. Να δεις που θα την γλυτώσει και αυτός ο τύπος που σκότωσε τα παιδιά. Θυμάμαι πριν από χρονια, πήγα να πάρο επίδομα ανεργίας αφού είχε λήξει η σύμβαση μου, και μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι γιατί δεν απολύθηκα. Και η υπάλληλος μου είπε επίσης ότι πριν από λίγο είχε έρθει ένας αλβανός ο οποιος πήρε το επίδομα κανονικά. Τρέχα γύρευε... Άμα σκοτώσουμε εξ αμελειας κανέναν στο Pakistan, θα μας πάρουν το κεφάλι με την μια.    

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
λαθρομετανάστες δεν τιμωρούνται γιατί προστατεύονται από διεθνείς συνθήκες. Να δεις που θα την γλυτώσει και αυτός ο τύπος που σκότωσε τα παιδιά. Θυμάμαι πριν από χρονια, πήγα να πάρο επίδομα ανεργίας αφού είχε λήξει η σύμβαση μου, και μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι γιατί δεν απολύθηκα. Και η υπάλληλος μου είπε επίσης ότι πριν από λίγο είχε έρθει ένας αλβανός ο οποιος πήρε το επίδομα κανονικά. Τρέχα γύρευε... Άμα σκοτώσουμε εξ αμελειας κανέναν στο Pakistan, θα μας πάρουν το κεφάλι με την μια.    
ξεχνας και την συμπαρασταση του συριζα...

:grin:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
θα σου πάρουν το κεφάλι με το που θα μπεις παράνομα στο πακιστάν βασικά πριν κάνεις κάτι άλλο.....

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Φυσικα και μου φταινε οι μεταναστες και πρεπει να φυγουν αμεσως.
Να υποθεσω οτι το ιδιο πρεπει να κανουν οι ΗΠΑ και οι αλλες χωρες που μενουν Ελληνες μεταναστες?  Γιατι αν μιλαμε οτι πρεπει να φυγουν απο την Ελλαδα οι μεταναστες, τοτε και οι αλλες χωρες να διωξουν τους Ελληνες απο την χωρα τους. Τι λες?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Να υποθεσω οτι το ιδιο πρεπει να κανουν οι ΗΠΑ και οι αλλες χωρες που μενουν Ελληνες μεταναστες?  Γιατι αν μιλαμε οτι πρεπει να φυγουν απο την Ελλαδα οι μεταναστες, τοτε και οι αλλες χωρες να διωξουν τους Ελληνες απο την χωρα τους. Τι λες?

Ξανασκεψου την ερωτηση που έκανες και ξαναδιαβασε τι εγραψα.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

αυτο που ειπες ομως ειναι ανακριβες. Αν θυμασαι με τις επιχειρησεις Αθηνα πως τις λεγανε του Δενδια 1000 πιανανε, 10 ηταν παρανομοι. Γιατι πολυ απλα ολοι οταν μπαινουν κανουν μια αιτηση για ασυλο και το Ελληνικο Κρατος κανει 4-5 χρονια για να την εξετασει. Μεχρι να την εξετασει δεν ειναι "παρανομοι"

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αυτο που ειπες ομως ειναι ανακριβες. Αν θυμασαι με τις επιχειρησεις Αθηνα πως τις λεγανε του Δενδια 1000 πιανανε, 10 ηταν παρανομοι. Γιατι πολυ απλα ολοι οταν μπαινουν κανουν μια αιτηση για ασυλο και το Ελληνικο Κρατος κανει 4-5 χρονια για να την εξετασει. Μεχρι να την εξετασει δεν ειναι "παρανομοι"

Για αυτο και ειμαι υπερ της Αμερικανικης Πολιτικης.

κανονικα αντι για 4-5 χρονια πρεπει να κανει 1 μηνα. Οποτε και να την απορριψει απευθειας αμα ελεγχθει ο μεταναστης και δεν ικανοποιει τα κριτηρια.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Για αυτο και ειμαι υπερ της Αμερικανικης Πολιτικης.

κανονικα αντι για 4-5 χρονια πρεπει να κανει 1 μηνα.

υπαρχει και η λυση που εφαρμοζουν κρατη οπως η Αγγλια, αιτηση για πολιτικο ασυλο συνεπαγεται οτι ζεις σε ελγχομενη ζωνη για τους 3-6 μηνες που χρειαζεται το Βρετανικο δημοσιο να αποφασισει αν θα σου δωσει ασυλο. Δε γυροβολας στο Λονδινο. Και για να σου δωσει ασυλο πρεπει καθε μια λεπτομερια να μπορει να διασταυρωθει, οχι οπως εδω οπου οποιος μπαινει λεει ειμαι απο την ταδε εμπολεμη ζωνη και δε μπορει να διασταυρωθει τιποτα, στο Αγγλικο συστημα η ευθυνη ειναι σ' αυτον που ζηταει το ασυλο να παρεχει σωστες πληροφοριες, οχι στο Αγγλικο Δημοσιο να κανει αιτηση στη Χ Ψ χωρα για πληροφοριες

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
υπαρχει και η λυση που εφαρμοζουν κρατη οπως η Αγγλια, αιτηση για πολιτικο ασυλο συνεπαγεται οτι ζεις σε ελγχομενη ζωνη για τους 3-6 μηνες που χρειαζεται το Βρετανικο δημοσιο να αποφασισει αν θα σου δωσει ασυλο. Δε γυροβολας στο Λονδινο. Και για να σου δωσει ασυλο πρεπει καθε μια λεπτομερια να μπορει να διασταυρωθει, οχι οπως εδω οπου οποιος μπαινει λεει ειμαι απο την ταδε εμπολεμη ζωνη και δε μπορει να διασταυρωθει τιποτα, στο Αγγλικο συστημα η ευθυνη ειναι σ' αυτον που ζηταει το ασυλο να παρεχει σωστες πληροφοριες, οχι στο Αγγλικο Δημοσιο να κανει αιτηση στη Χ Ψ χωρα για πληροφοριες

επιδη εχω το αδερφο μου εξω
στανταρ διευθηνση πρεπει να δηλωνεις ακομα και οταν εισαι πολιτης της ε.ε
καθος και οτι αλλο αφορα την παραμονη σου μεχρι να παρεις την μονιμη αδεια

ποσο μαλον οταν δεν πληρεις καμια προηποθεση....

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Μιλας για μεταναστες και σου απανταω. Πρεπει να διωξουνε και οι αλλες χωρες τους Ελληνες μεταναστες απο το εδαφος τους εφοσον η Ελλαδα θα το κανει?  Εκτος αν μιλας για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, οπου εκει συμφωνουμε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Εγω πρωτη φορα βλεπω παντως να γραφει κατι στο φβ η αθλητρια να τρωει αποκλεισμο απο τους ολυμπιακους λογω των κομμουνιων και τωρα ενας να σκοτωνει ελληνες και να κυκλοφορει ελευθερος απο εκει καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα με την χωρα μας και οτι ειμαστε μπουρδελο.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
για να τελειωνουμε.Η Ελλαδα ειναι η χωματερη της Ευρωπης.Δεν προκειται ποτε να απαλλαγουμε απο τους λαθρο.Εξυπηρτετουν πολλα συμφεροντα εντος και εκτος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μιλας για μεταναστες και σου απανταω. Πρεπει να διωξουνε και οι αλλες χωρες τους Ελληνες μεταναστες απο το εδαφος τους εφοσον η Ελλαδα θα το κανει?  Εκτος αν μιλας για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, οπου εκει συμφωνουμε...

Για παρανομους λαθρομεταναστες μιλησα ναι.

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Δεν ειδα ομως κανενα καλο ανθρωπο να αναφερει τιποτα ή να ανοιγει θεμα με αφορμη
την δολοφονια της 25 χρονης αεροσυνοδου απο τον 20χρονο ΕΛΛΗΝΑ φιλο της. Μηπως επειδη ειναι Ελληνας?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν ειδα ομως κανενα καλο ανθρωπο να αναφερει τιποτα ή να ανοιγει θεμα με αφορμη
την δολοφονια της 25 χρονης αεροσυνοδου απο τον 20χρονο ΕΛΛΗΝΑ φιλο της. Μηπως επειδη ειναι Ελληνας?

Χ δολοφονιες απο ελληνες + Y ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ απο μεταναστες > Χ δολοφονιες μονο απο ελληνες. Εφοσον εχεις απελασει τους λαθραιους.

Η παραπανω ανισωση αναφερεται στην ποσοτητα μονο. Να λιωσουν στην φυλακη και οσοι ειναι ελληνες και εκαναν παρομοια εγκληματα.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
διαφωνεις οτι οι λαθρο εχουν σκοτωσει,βιασει κοσμο;οτι οι φυλεκες στην πλειοψηφια εχουν γεμισει λαθρο και μαλιστα για πολυ βαρια αδικηματα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom