You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
petercanali
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 19
- Πόντοι
- 11
λαθρομετανάστες δεν τιμωρούνται γιατί προστατεύονται από διεθνείς συνθήκες. Να δεις που θα την γλυτώσει και αυτός ο τύπος που σκότωσε τα παιδιά. Θυμάμαι πριν από χρονια, πήγα να πάρο επίδομα ανεργίας αφού είχε λήξει η σύμβαση μου, και μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι γιατί δεν απολύθηκα. Και η υπάλληλος μου είπε επίσης ότι πριν από λίγο είχε έρθει ένας αλβανός ο οποιος πήρε το επίδομα κανονικά. Τρέχα γύρευε... Άμα σκοτώσουμε εξ αμελειας κανέναν στο Pakistan, θα μας πάρουν το κεφάλι με την μια.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ξεχνας και την συμπαρασταση του συριζα...λαθρομετανάστες δεν τιμωρούνται γιατί προστατεύονται από διεθνείς συνθήκες. Να δεις που θα την γλυτώσει και αυτός ο τύπος που σκότωσε τα παιδιά. Θυμάμαι πριν από χρονια, πήγα να πάρο επίδομα ανεργίας αφού είχε λήξει η σύμβαση μου, και μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι γιατί δεν απολύθηκα. Και η υπάλληλος μου είπε επίσης ότι πριν από λίγο είχε έρθει ένας αλβανός ο οποιος πήρε το επίδομα κανονικά. Τρέχα γύρευε... Άμα σκοτώσουμε εξ αμελειας κανέναν στο Pakistan, θα μας πάρουν το κεφάλι με την μια.
θα σου πάρουν το κεφάλι με το που θα μπεις παράνομα στο πακιστάν βασικά πριν κάνεις κάτι άλλο.....λαθρομετανάστες δεν τιμωρούνται γιατί προστατεύονται από διεθνείς συνθήκες. Να δεις που θα την γλυτώσει και αυτός ο τύπος που σκότωσε τα παιδιά. Θυμάμαι πριν από χρονια, πήγα να πάρο επίδομα ανεργίας αφού είχε λήξει η σύμβαση μου, και μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι γιατί δεν απολύθηκα. Και η υπάλληλος μου είπε επίσης ότι πριν από λίγο είχε έρθει ένας αλβανός ο οποιος πήρε το επίδομα κανονικά. Τρέχα γύρευε... Άμα σκοτώσουμε εξ αμελειας κανέναν στο Pakistan, θα μας πάρουν το κεφάλι με την μια.
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
θα σου πάρουν το κατω κεφάλι με το που θα μπεις παράνομα στο πακιστάν βασικά πριν κάνεις κάτι άλλο.....
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Να υποθεσω οτι το ιδιο πρεπει να κανουν οι ΗΠΑ και οι αλλες χωρες που μενουν Ελληνες μεταναστες? Γιατι αν μιλαμε οτι πρεπει να φυγουν απο την Ελλαδα οι μεταναστες, τοτε και οι αλλες χωρες να διωξουν τους Ελληνες απο την χωρα τους. Τι λες?Φυσικα και μου φταινε οι μεταναστες και πρεπει να φυγουν αμεσως.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Να υποθεσω οτι το ιδιο πρεπει να κανουν οι ΗΠΑ και οι αλλες χωρες που μενουν Ελληνες μεταναστες? Γιατι αν μιλαμε οτι πρεπει να φυγουν απο την Ελλαδα οι μεταναστες, τοτε και οι αλλες χωρες να διωξουν τους Ελληνες απο την χωρα τους. Τι λες?
Ξανασκεψου την ερωτηση που έκανες και ξαναδιαβασε τι εγραψα.
Ξανασκεψου την ερωτηση που έκανες και ξαναδιαβασε τι εγραψα.
αυτο που ειπες ομως ειναι ανακριβες. Αν θυμασαι με τις επιχειρησεις Αθηνα πως τις λεγανε του Δενδια 1000 πιανανε, 10 ηταν παρανομοι. Γιατι πολυ απλα ολοι οταν μπαινουν κανουν μια αιτηση για ασυλο και το Ελληνικο Κρατος κανει 4-5 χρονια για να την εξετασει. Μεχρι να την εξετασει δεν ειναι "παρανομοι"
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
αυτο που ειπες ομως ειναι ανακριβες. Αν θυμασαι με τις επιχειρησεις Αθηνα πως τις λεγανε του Δενδια 1000 πιανανε, 10 ηταν παρανομοι. Γιατι πολυ απλα ολοι οταν μπαινουν κανουν μια αιτηση για ασυλο και το Ελληνικο Κρατος κανει 4-5 χρονια για να την εξετασει. Μεχρι να την εξετασει δεν ειναι "παρανομοι"
Για αυτο και ειμαι υπερ της Αμερικανικης Πολιτικης.
κανονικα αντι για 4-5 χρονια πρεπει να κανει 1 μηνα. Οποτε και να την απορριψει απευθειας αμα ελεγχθει ο μεταναστης και δεν ικανοποιει τα κριτηρια.
Για αυτο και ειμαι υπερ της Αμερικανικης Πολιτικης.
κανονικα αντι για 4-5 χρονια πρεπει να κανει 1 μηνα.
υπαρχει και η λυση που εφαρμοζουν κρατη οπως η Αγγλια, αιτηση για πολιτικο ασυλο συνεπαγεται οτι ζεις σε ελγχομενη ζωνη για τους 3-6 μηνες που χρειαζεται το Βρετανικο δημοσιο να αποφασισει αν θα σου δωσει ασυλο. Δε γυροβολας στο Λονδινο. Και για να σου δωσει ασυλο πρεπει καθε μια λεπτομερια να μπορει να διασταυρωθει, οχι οπως εδω οπου οποιος μπαινει λεει ειμαι απο την ταδε εμπολεμη ζωνη και δε μπορει να διασταυρωθει τιποτα, στο Αγγλικο συστημα η ευθυνη ειναι σ' αυτον που ζηταει το ασυλο να παρεχει σωστες πληροφοριες, οχι στο Αγγλικο Δημοσιο να κανει αιτηση στη Χ Ψ χωρα για πληροφοριες
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
υπαρχει και η λυση που εφαρμοζουν κρατη οπως η Αγγλια, αιτηση για πολιτικο ασυλο συνεπαγεται οτι ζεις σε ελγχομενη ζωνη για τους 3-6 μηνες που χρειαζεται το Βρετανικο δημοσιο να αποφασισει αν θα σου δωσει ασυλο. Δε γυροβολας στο Λονδινο. Και για να σου δωσει ασυλο πρεπει καθε μια λεπτομερια να μπορει να διασταυρωθει, οχι οπως εδω οπου οποιος μπαινει λεει ειμαι απο την ταδε εμπολεμη ζωνη και δε μπορει να διασταυρωθει τιποτα, στο Αγγλικο συστημα η ευθυνη ειναι σ' αυτον που ζηταει το ασυλο να παρεχει σωστες πληροφοριες, οχι στο Αγγλικο Δημοσιο να κανει αιτηση στη Χ Ψ χωρα για πληροφοριες
επιδη εχω το αδερφο μου εξω
στανταρ διευθηνση πρεπει να δηλωνεις ακομα και οταν εισαι πολιτης της ε.ε
καθος και οτι αλλο αφορα την παραμονη σου μεχρι να παρεις την μονιμη αδεια
ποσο μαλον οταν δεν πληρεις καμια προηποθεση....
Μιλας για μεταναστες και σου απανταω. Πρεπει να διωξουνε και οι αλλες χωρες τους Ελληνες μεταναστες απο το εδαφος τους εφοσον η Ελλαδα θα το κανει? Εκτος αν μιλας για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, οπου εκει συμφωνουμε...Ξανασκεψου την ερωτηση που έκανες και ξαναδιαβασε τι εγραψα.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Εγω πρωτη φορα βλεπω παντως να γραφει κατι στο φβ η αθλητρια να τρωει αποκλεισμο απο τους ολυμπιακους λογω των κομμουνιων και τωρα ενας να σκοτωνει ελληνες και να κυκλοφορει ελευθερος απο εκει καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα με την χωρα μας και οτι ειμαστε μπουρδελο.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Μιλας για μεταναστες και σου απανταω. Πρεπει να διωξουνε και οι αλλες χωρες τους Ελληνες μεταναστες απο το εδαφος τους εφοσον η Ελλαδα θα το κανει? Εκτος αν μιλας για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, οπου εκει συμφωνουμε...
Για παρανομους λαθρομεταναστες μιλησα ναι.
Τοτε συμφωνουμε Μπολντη...Για παρανομους λαθρομεταναστες μιλησα ναι.
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Δεν ειδα ομως κανενα καλο ανθρωπο να αναφερει τιποτα ή να ανοιγει θεμα με αφορμη
την δολοφονια της 25 χρονης αεροσυνοδου απο τον 20χρονο ΕΛΛΗΝΑ φιλο της. Μηπως επειδη ειναι Ελληνας?
Χ δολοφονιες απο ελληνες + Y ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ απο μεταναστες > Χ δολοφονιες μονο απο ελληνες. Εφοσον εχεις απελασει τους λαθραιους.
Η παραπανω ανισωση αναφερεται στην ποσοτητα μονο. Να λιωσουν στην φυλακη και οσοι ειναι ελληνες και εκαναν παρομοια εγκληματα.
διαφωνεις οτι οι λαθρο εχουν σκοτωσει,βιασει κοσμο;οτι οι φυλεκες στην πλειοψηφια εχουν γεμισει λαθρο και μαλιστα για πολυ βαρια αδικηματα;Δεν ειδα ομως κανενα καλο ανθρωπο να αναφερει τιποτα ή να ανοιγει θεμα με αφορμη
την δολοφονια της 25 χρονης αεροσυνοδου απο τον 20χρονο ΕΛΛΗΝΑ φιλο της. Μηπως επειδη ειναι Ελληνας?