alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Τιποτα, απλα με σιχαινεται.Αυτο ειναι αληθεια τυπε, ποιος ξερει τι της εκανες της κακομοίρας :S
Αναφαιρετο δικαιωμα της.
Τιποτα, απλα με σιχαινεται.Αυτο ειναι αληθεια τυπε, ποιος ξερει τι της εκανες της κακομοίρας :S
αληθεια ρεΑυτο ειναι αληθεια τυπε, ποιος ξερει τι της εκανες της κακομοίρας :S
Τιποτα, απλα με σιχαινεται.
Αναφαιρετο δικαιωμα της.
Οχι, εξαλλου ειμαστε πολυ μακρια.συναντηθικατε σε κανα δικαστηριο?![]()
Οχι, εξαλλου ειμαστε πολυ μακρια.
Δεν με χωνευει βρε παιδι μου.
Δεν σου εχει τυχει καποιος να σου την σπαει αφορητα χωρις ιδιαιτερο λογο?
Μπορεις να διανοηθεις ενα κρατος να εχει περισσοτερες εσφαλμενες νομοθετικες επιλογες απο σωστες?
και αυτο δειχνει προδηλως ελλειμμα παιδειας.
Πως γινεται η βλακεια να ξεπερναει καθε οριο στην Ελλαδα?
Μα αυτό θέλω να πω. Το αν ο τίτλος ήταν Aλλοδαπός οδηγός τραυμάτισε .... κλπ κλπ δε νομίζω ότι θα άλλαζε η ουσία της είδησης.ξεκολα με το τιτλο επιτελους ελεος
Φίλε ο τίτλος του θέματος δε δύναται να είναι μακρυνάρι ολάκερο. Θα με παρατηρήσουν (να υποθέσω) οι Διαχειριστές.θελω να πιστευω οτι εαν εγραφε συμπληρωματικα την φραση
"και αφεθηκε ελευθερος"
Οχι, εξαλλου ειμαστε πολυ μακρια.
Δεν με χωνευει βρε παιδι μου.
Δεν σου εχει τυχει καποιος να σου την σπαει αφορητα χωρις ιδιαιτερο λογο?
Ορθότατο.Μα αυτό θέλω να πω. Το αν ο τίτλος ήταν Aλλοδαπός οδηγός τραυμάτισε .... κλπ κλπ δε νομίζω ότι θα άλλαζε η ουσία της είδησης.
Φίλε ο τίτλος του θέματος δε δύναται να είναι μακρυνάρι ολάκερο. Θα με παρατηρήσουν (να υποθέσω) οι Διαχειριστές.
Επί του θέματος τώρα...
alex thanks για την πολύτιμη συμμετοχή σου στη συζήτηση καθόσον έχεις τις γνώσεις ως νομικός.
Ειλικρινά με έπιασε πονοκέφαλος με όλα αυτά που έγραφες. Μου φαίνονται πολύπλοκα!
Τέλος πάντων επειδή σε προηγούμενη σελίδα αναφέρω περί άδειας οδήγησης:
Ο Πακιστανός (εφόσον δεν ανήκει στην Ε.Ε.) όπως κι ένας Αλβανός υποχρεούνται στην Ελλάδα να βγάλουν ελληνική άδεια οδήγησης, εάν δεν έχουν διεθνή?
Γιατί ένας αστυνομικός που ρώτησα μου είπε ότι όταν πιάνουν Αλβανούς στο δρόμο τους λένε ότι η αλβανική άδεια οδήγησης δεν αναγνωρίζεται από το Ελλαδιστάν και κανονικά πρέπει να δώσετε εξετάσεις κλπ κλπ....
Καθ' εξιν: Κατά συνηθεια.Ερώτησ προς alex:
"Καθ'έξην, κατ'εξακολούθηση, κατ'επανάληψη, κατά συρροή τελούσε το αδίκημα (πχ πλαστογραφία, κλοπή)".
Ειναι ανάγκη η ύπαρξη τόσων όρων για να επισημανθεί ότι το έκανε συχνά και πολλές φορές ο κατηγορούμενος ή κάθε χαρακτηρισμός έχει διαφορετική ποινή ; Δεν υπάρχει αλληλοεπικάλυψη στους όρους;
Ακριβως. Θεωρειται οτι δεν εχει.Eπομένως οδηγώντας ένας αλλοδαπός (εκτός Ε.Ε.) αμάξι ελληνικών πινακίδων άνευ διεθνούς αδείας είναι σα να μην έχει άδεια οδήγησης πρακτικά?
Που σημαίνει ένα πρόσθετο στοιχείο στο κατηγορητήριο εναντίον του.
Σε πρήξαμε στις συνεχείς ερωτήσεις και φυσικά αντιλαμβάνομαι ότι εφόσον δεν έχεις τη δικογραφία μπροστά σου, σαφώς κι είναι δύσκολο να απαντάς σε υποθετικές ερωτήσεις.
Καθ' εξιν: Κατά συνηθεια.
Κατ' εξακολουθηση: Η ιδια πραξη περισσοτερες φορες.
Κατά συρροή: Η ιδια πραξη κατα περισσοτερων.
Κατ' εξακολουθηση και κατά συρροη: Η ιδια πραξη κατά περισσοτερων περισσοτερες φορες.
Κατ' επαναληψη: ταυτοσημο με το κατ' εξακολουθηση. Δεν υπαρχει ομως σαν εννοια στον ποινικο κωδικα. Προτιμαται το κατ' εξακολουθηση.
Ουσιαστική διαφορα του κατ εξακολουθηση απο το κατα συρροη: Το κατ' εξακολουθηση εγκλημα θεωρειται ενιαιο, ενω το κατα συρροη πολλαπλο.
Σκέψου ότι το μπουρδελο που θέλει να λέγεται ελληνικό κράτος δε μπορεί να κάνει έλεγχο στους έλληνες που ξέρει τα στοιχεία τους για το εάν κυκλοφορούν με ασφαλισμένο ή μη όχημα. φαντάσου να ζητάς να κάνει έλεγχο στους λαθραίους που δε τους ξέρει για δίπλωμα οδήγησης....Eπομένως οδηγώντας ένας αλλοδαπός (εκτός Ε.Ε.) αμάξι ελληνικών πινακίδων άνευ διεθνούς αδείας είναι σα να μην έχει άδεια οδήγησης πρακτικά?
Σε πρήξαμε στις συνεχείς ερωτήσεις και φυσικά αντιλαμβάνομαι ότι εφόσον δεν έχεις τη δικογραφία μπροστά σου, σαφώς κι είναι δύσκολο να απαντάς σε υποθετικές ερωτήσεις.
το οτι δεν ειχε διεθνες διπλωμα που το ξερουμε;Eπομένως οδηγώντας ένας αλλοδαπός (εκτός Ε.Ε.) αμάξι ελληνικών πινακίδων άνευ διεθνούς αδείας είναι σα να μην έχει άδεια οδήγησης πρακτικά?
αληθεια ρε
αυτη που ειναι?
εχω καιρο να την δω
θελω να την πειραξω![]()
θα το είχε βγάλει στη χώρα του και θα έγραφε τα στοιχεία του πράγμα που είναι απίθανο γιατί αυτοί έρχοντε εδώ και σκίζουν τα χαρτιά τους για να δηλώνουν ότι τους καυλώνειτο οτι δεν ειχε διεθνες διπλωμα που το ξερουμε;
Το θεμα της ασφαλισης παντως δεν ειναι τοσο απλο.Σκέψου ότι το μπουρδελο που θέλει να λέγεται ελληνικό κράτος δε μπορεί να κάνει έλεγχο στους έλληνες που ξέρει τα στοιχεία τους για το εάν κυκλοφορούν με ασφαλισμένο ή μη όχημα. φαντάσου να ζητάς να κάνει έλεγχο στους λαθραίους που δε τους ξέρει για δίπλωμα οδήγησης....