Νέα

Πακιστανος οδηγος τραυματισε θανασιμα & εγκατελειψε 17χρονο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
συναντηθικατε σε κανα δικαστηριο? :think:
Οχι, εξαλλου ειμαστε πολυ μακρια.
Δεν με χωνευει βρε παιδι μου.
Δεν σου εχει τυχει καποιος να σου την σπαει αφορητα χωρις ιδιαιτερο λογο?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.561
Πόντοι
12.756

Στον Λακη επρεπε να κανεις αυτη την ερωτηση , θα ειχε ενδιαφερον η απαντηση του  :grin:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Μπορεις να διανοηθεις ενα κρατος να εχει περισσοτερες εσφαλμενες νομοθετικες επιλογες απο σωστες?

Μπορώ. Ένα που χρεωκόπησε πλήρως (όχι μόνο οικονομικά που έχει πιάσει τους περισσότερους ο πόνος ) και έχει για πολιτική του ηγεσία, μεγαλοκωλοτούμπες και εμπνευστές νόμων αθώωσης υπουργών.
Εξάλλου μια κοινοβουλευτική δημοκρατία με το παρακάτω περιγραφόμενο επίπεδο μόνο τέτοιους θα μπορούσε να είχε.

και αυτο δειχνει προδηλως ελλειμμα παιδειας.

Πως γινεται η βλακεια να ξεπερναει καθε οριο στην Ελλαδα?

Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι απλά πολιτικαντισμός για να μαζέψεις τα προηγούμενα.

Επισκέπτης
ξεκολα με το τιτλο επιτελους ελεος
Μα αυτό θέλω να πω. Το αν ο τίτλος ήταν Aλλοδαπός οδηγός τραυμάτισε .... κλπ κλπ δε νομίζω ότι θα άλλαζε η ουσία της είδησης.

θελω να πιστευω οτι εαν εγραφε συμπληρωματικα την φραση
"και αφεθηκε ελευθερος"
Φίλε ο τίτλος του θέματος δε δύναται να είναι μακρυνάρι ολάκερο. Θα με παρατηρήσουν (να υποθέσω) οι Διαχειριστές.

Επί του θέματος τώρα...
alex thanks για την πολύτιμη συμμετοχή σου στη συζήτηση καθόσον έχεις τις γνώσεις ως νομικός.
Ειλικρινά με έπιασε πονοκέφαλος με όλα αυτά που έγραφες. Μου φαίνονται πολύπλοκα!
Τέλος πάντων επειδή σε προηγούμενη σελίδα αναφέρω περί άδειας οδήγησης:
Ο Πακιστανός (εφόσον δεν ανήκει στην Ε.Ε.) όπως κι ένας Αλβανός υποχρεούνται στην Ελλάδα να βγάλουν ελληνική άδεια οδήγησης, εάν δεν έχουν διεθνή?
Γιατί ένας αστυνομικός που ρώτησα μου είπε ότι όταν πιάνουν Αλβανούς στο δρόμο τους λένε ότι η αλβανική άδεια οδήγησης δεν αναγνωρίζεται από το Ελλαδιστάν και κανονικά πρέπει να δώσετε εξετάσεις κλπ κλπ....

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

εμενα?
οχι και το ξερεις με εχεις δει και εδω μεσα
προσαρμοζομαι στις αποψεις
και σεβομαι
υπαρχουν ατομα που τσακωνομε σε ενα εθεμα αλλα σε αλλο τα υποστηριζω
εγω σπαζομαι οταν ο αλλος ξεπερναει τα ορια
και προσβαλει εκει
μπαινει κοκκινο πανι

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ερώτησ προς alex:
"Καθ'έξην, κατ'εξακολούθηση, κατ'επανάληψη, κατά συρροή τελούσε το αδίκημα (πχ πλαστογραφία, κλοπή)".
Ειναι ανάγκη η ύπαρξη τόσων όρων για να επισημανθεί ότι το έκανε συχνά και πολλές φορές ο κατηγορούμενος ή κάθε χαρακτηρισμός έχει διαφορετική ποινή ; Δεν υπάρχει αλληλοεπικάλυψη στους όρους;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Μα αυτό θέλω να πω. Το αν ο τίτλος ήταν Aλλοδαπός οδηγός τραυμάτισε .... κλπ κλπ δε νομίζω ότι θα άλλαζε η ουσία της είδησης.
Φίλε ο τίτλος του θέματος δε δύναται να είναι μακρυνάρι ολάκερο. Θα με παρατηρήσουν (να υποθέσω) οι Διαχειριστές.

Επί του θέματος τώρα...
alex thanks για την πολύτιμη συμμετοχή σου στη συζήτηση καθόσον έχεις τις γνώσεις ως νομικός.
Ειλικρινά με έπιασε πονοκέφαλος με όλα αυτά που έγραφες. Μου φαίνονται πολύπλοκα!
Τέλος πάντων επειδή σε προηγούμενη σελίδα αναφέρω περί άδειας οδήγησης:
Ο Πακιστανός (εφόσον δεν ανήκει στην Ε.Ε.) όπως κι ένας Αλβανός υποχρεούνται στην Ελλάδα να βγάλουν ελληνική άδεια οδήγησης, εάν δεν έχουν διεθνή?
Γιατί ένας αστυνομικός που ρώτησα μου είπε ότι όταν πιάνουν Αλβανούς στο δρόμο τους λένε ότι η αλβανική άδεια οδήγησης δεν αναγνωρίζεται από το Ελλαδιστάν και κανονικά πρέπει να δώσετε εξετάσεις κλπ κλπ....
Ορθότατο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Ερώτησ προς alex:
"Καθ'έξην, κατ'εξακολούθηση, κατ'επανάληψη, κατά συρροή τελούσε το αδίκημα (πχ πλαστογραφία, κλοπή)".
Ειναι ανάγκη η ύπαρξη τόσων όρων για να επισημανθεί ότι το έκανε συχνά και πολλές φορές ο κατηγορούμενος ή κάθε χαρακτηρισμός έχει διαφορετική ποινή ; Δεν υπάρχει αλληλοεπικάλυψη στους όρους;
Καθ' εξιν: Κατά συνηθεια.
Κατ' εξακολουθηση: Η ιδια πραξη περισσοτερες φορες.
Κατά συρροή: Η ιδια πραξη κατα περισσοτερων.
Κατ' εξακολουθηση και κατά συρροη: Η ιδια πραξη κατά περισσοτερων περισσοτερες φορες.
Κατ' επαναληψη: ταυτοσημο με το κατ' εξακολουθηση. Δεν υπαρχει ομως σαν εννοια στον ποινικο κωδικα. Προτιμαται το κατ' εξακολουθηση.
Ουσιαστική διαφορα του κατ εξακολουθηση απο το κατα συρροη: Το κατ' εξακολουθηση εγκλημα θεωρειται ενιαιο, ενω το κατα συρροη πολλαπλο.

Επισκέπτης
Eπομένως οδηγώντας ένας αλλοδαπός (εκτός Ε.Ε.) αμάξι ελληνικών πινακίδων άνευ διεθνούς αδείας είναι σα να μην έχει άδεια οδήγησης πρακτικά?  :rolleyes:
Που σημαίνει ένα πρόσθετο στοιχείο στο κατηγορητήριο εναντίον του.
Σε πρήξαμε στις συνεχείς ερωτήσεις και φυσικά αντιλαμβάνομαι ότι εφόσον δεν έχεις τη δικογραφία μπροστά σου, σαφώς κι είναι δύσκολο να απαντάς σε υποθετικές ερωτήσεις.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ωραίος Alex!  :thumbsup:
Μπορεί όμως κατι να το κάνει καθ'έξιν και όχι κατ'εξακουλούθηση;  :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Eπομένως οδηγώντας ένας αλλοδαπός (εκτός Ε.Ε.) αμάξι ελληνικών πινακίδων άνευ διεθνούς αδείας είναι σα να μην έχει άδεια οδήγησης πρακτικά?  :rolleyes:
Σε πρήξαμε στις συνεχείς ερωτήσεις και φυσικά αντιλαμβάνομαι ότι εφόσον δεν έχεις τη δικογραφία μπροστά σου, σαφώς κι είναι δύσκολο να απαντάς σε υποθετικές ερωτήσεις.
Ακριβως. Θεωρειται οτι δεν εχει.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Καθ' εξιν: Κατά συνηθεια.
Κατ' εξακολουθηση: Η ιδια πραξη περισσοτερες φορες.
Κατά συρροή: Η ιδια πραξη κατα περισσοτερων.
Κατ' εξακολουθηση και κατά συρροη: Η ιδια πραξη κατά περισσοτερων περισσοτερες φορες.
Κατ' επαναληψη: ταυτοσημο με το κατ' εξακολουθηση. Δεν υπαρχει ομως σαν εννοια στον ποινικο κωδικα. Προτιμαται το κατ' εξακολουθηση.
Ουσιαστική διαφορα του κατ εξακολουθηση απο το κατα συρροη: Το κατ' εξακολουθηση εγκλημα θεωρειται ενιαιο, ενω το κατα συρροη πολλαπλο.

υπαρχει νομιζω και μια τροποποιηση στον τροπο που γινετε το εγγλιμα
δεν ειμαι συγουρος αλλα
πχ λεμε κατα συρροη δολοφονος
αλλα και κατ'εξακολουθηση
ειναι αυτο που αποκαλουν και μοτιβο

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Σκέψου ότι το μπουρδελο που θέλει να λέγεται ελληνικό κράτος δε μπορεί να κάνει έλεγχο στους έλληνες που ξέρει τα στοιχεία τους για το εάν κυκλοφορούν με ασφαλισμένο ή μη όχημα. φαντάσου να ζητάς να κάνει έλεγχο στους λαθραίους που δε τους ξέρει για δίπλωμα οδήγησης....

Επισκέπτης
το οτι δεν ειχε διεθνες διπλωμα που το ξερουμε;

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
το οτι δεν ειχε διεθνες διπλωμα που το ξερουμε;
θα το είχε βγάλει στη χώρα του και θα έγραφε τα στοιχεία του πράγμα που είναι απίθανο γιατί αυτοί έρχοντε εδώ και σκίζουν τα χαρτιά τους για να δηλώνουν ότι τους καυλώνει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Σκέψου ότι το μπουρδελο που θέλει να λέγεται ελληνικό κράτος δε μπορεί να κάνει έλεγχο στους έλληνες που ξέρει τα στοιχεία τους για το εάν κυκλοφορούν με ασφαλισμένο ή μη όχημα. φαντάσου να ζητάς να κάνει έλεγχο στους λαθραίους που δε τους ξέρει για δίπλωμα οδήγησης....
Το θεμα της ασφαλισης παντως δεν ειναι τοσο απλο.
Θα πρεπει να μηχανοργανωθουν ολες οι ασφαλιστικές, και να ενημερωνεται αμεσα το Υπουργειο για το ποια αυτοκινητα ειναι ασφαλισμενα.
Αν γινει ομως αυτο, 500.000 αυτοκινητα θα ακινητοποιηθουν αυριο το πρωι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom