Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 401
- Πόντοι
- 21
Λογηκο ειναι αμα δεν τα προλαβες αυτα τα χρονια...Ποια διόδια;
Εγώ βλέπω Μ-Λ ΚΚΕ.
Λογηκο ειναι αμα δεν τα προλαβες αυτα τα χρονια...Ποια διόδια;
Εγώ βλέπω Μ-Λ ΚΚΕ.
Αγγελική Ηλιάδη ΤΩΡΑ σε συνέντευξη τύπου ΛΑ.Ο.Σ.
ΕΡΤ-3!!!
Οχο ότι έχει νόημα αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί δεν έχω καταλάβει το κοανσεπτ χαχαχαχαΕφυγα απο καλτ Βελόπουλο που κανει μονος του debate και πετυχα μια ζουρλη να φωνάζει (τελικα ειναι η αδελφη του Κατσίφα). Ανταμοιφθηκα .
Εχει και Βατιδου το πανελ και Βοβολη για ψευτοσοβαρότητα .
Οχο ότι έχει νόημα αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί δεν έχω καταλάβει το κοανσεπτ χαχαχαχα
Η Βατιδου γιατί ρωτάει αφού ειναξ υποψήφια?
Αυτή η Κατσίφα γιατί τα έχει βάλει με κάτι Αλβανούς για το νεφρό του πατέρα της ?Επίσης γιατί σηκώθηκε??χαχαχαχα
Ηλιαδη κοιτάει σαν χάνος και φτοαχνει το εξτενσιον
Χαχαχζχζχαχαχαχαχαχ Κατσιφα μιλάει ακόμα χαχαχχαχαχα
Όταν το γύρισα την πέτυχα κι εγώ που έδινε πόνο δεν κατάλαβα τίποτα αλλά το σκηνικό ειναι από τα πιο επικά εβερΗ Βατιδου και καλα ηταν συντονιστρια του πανελ . Η Κατσιφα ειναι αδελφη ενος ΒορειοΗπειρωτη που σκοτωσε η Αλβανικη αστυνομια , την πετυχα πανω εκει που εδινε πόνο και δεν καταλαβα τι ελεγε .
Το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ ειναι καλτ αλλα δεν ειναι και πολυ χειρότερο απο ψηφοδελτια "μεγαλων" κομματων . Φετος εχει κατεβει για ευρωβουλευτης "ολη η μουργα" που ελεγε ο κυρ Βασίλης .
ΥΓ Τωρα η ΕΡΤ3 εχει κατι τυπους που συζητανε για τον Σοιμπλε . Οτι ναναι .
Η Βατιδου και καλα ηταν συντονιστρια του πανελ . Η Κατσιφα ειναι αδελφη ενος ΒορειοΗπειρωτη που σκοτωσε η Αλβανικη αστυνομια , την πετυχα πανω εκει που εδινε πόνο και δεν καταλαβα τι ελεγε .
Το ψηφοδελτιο του ΛΑΟΣ ειναι καλτ αλλα δεν ειναι και πολυ χειρότερο απο ψηφοδελτια "μεγαλων" κομματων . Φετος εχει κατεβει για ευρωβουλευτης "ολη η μουργα" που ελεγε ο κυρ Βασίλης .
ΥΓ Τωρα η ΕΡΤ3 εχει κατι τυπους που συζητανε για τον Σοιμπλε . Οτι ναναι .
Μήπως η πυραυλοκίνητη κολάρα έχει να κάνει με εμφυτεύματα σιλικόνης; Tόσο "πεταχτή" αποκλείεται να την είχε, παιδιόθεν...Καλές οι γάμπες αλλά εγώ δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου απ' την πυραυλοκινητη κωλαρα της...όλα αυτά μέχρι που βγήκε η Δέσποινα!!!
Γιατί όχι;Μήπως η πυραυλοκίνητη κολάρα έχει να κάνει με εμφυτεύματα σιλικόνης; Tόσο "πεταχτή" αποκλείεται να την είχε, παιδιόθεν...