fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 215
- Πόντοι
- 21
Σωστός ο συναγωνιστής..Έχει αλλά μασατζιδικα που προτείνονται για nouboulis1Δεν είσαι για εκεί
Σωστός ο συναγωνιστής..Έχει αλλά μασατζιδικα που προτείνονται για nouboulis1Δεν είσαι για εκεί
Ευχαριστώ πολύ και τους δύο συναδέλφους που με γλύτωσαν από κακότοπιες!Σωστός ο συναγωνιστής..Έχει αλλά μασατζιδικα που προτείνονται για nouboulis1
Όλα καλά αδερφέ αλλά δύο χρόνια τώρα μόνο ρωτάς.Ευχαριστώ πολύ και τους δύο συναδέλφους που με γλύτωσαν από κακότοπιες!
Λητη ετσι οπως βγαινεις απο Ανθουπολη στο δεξι σου χερι πριν φτασεις ΛητηΠαιδιά το dames σε ποια περιοχή είναι?
ναιέφυγε απο το κέντρο?
Πολύ δυνατό φαίνεται. Τις φωτογραφίες είπες τις παίρνεις από σάιτ; Αν ναι , ποιο;Καταδρομικη χθες στον εν λόγω ίδρυμα μετά από εμφάνιση νέας κορασιδας..Τίμιο θα έλεγα για τα 60 euros ..θα ξανά προτιμηθεί
Όχι στέλνω στο viber την Άννα και όταν ρωτάω ονόματα κσι είναι κάποια που δεν τη ξέρω, την λέω να μου στείλει φώτο πριν πάω.. Γι αυτό βοηθάω εδώ το νήμα για όποιον συναγωνιστή θέλει να βλέπει και καμιά φώτο..Πολύ δυνατό φαίνεται. Τις φωτογραφίες είπες τις παίρνεις από σάιτ; Αν ναι , ποιο;
Δουλεμένη η ροδέλα αχβοφαίνεται. Τι ηλικία έχει και τι έλεγε από πρόσωπο;Όχι στέλνω στο viber την Άννα και όταν ρωτάω ονόματα κσι είναι κάποια που δεν τη ξέρω, την λέω να μου στείλει φώτο πριν πάω.. Γι αυτό βοηθάω εδώ το νήμα για όποιον συναγωνιστή θέλει να βλέπει και καμιά φώτο..
Ελένη, γύρω στα 40 με 45 και πρόγραμμα 60 φουλ η 90 που έχει και μασάζ μαζί με φουλ.Δεν δείχνει άσχημη. Κορμάρα δείχνει. Όνομα; Πρόγραμμα; Ευχαριστώ!
40 με 45 και από πρόσωπο γλυκιά είναι. Από κάποια χώρα της Πρώην σοβιετικής ένωσης είναι, μιλούσε ρώσικα απ έξω μέχρι ν μπειΔουλεμένη η ροδέλα αχβοφαίνεται. Τι ηλικία έχει και τι έλεγε από πρόσωπο;
Και εμένα αυτό μου είπε..αν πάω θα ενημερώσωΜάλλον και τα δύο....
Μου είπε η Άννα ότι σήμερα θα ήταν εκεί αλλά δεν πρόλαβα να πάω
Αυτό δε θα λέγεται απλά ενημέρωσή Αλλά λύση μυστήριου Αλλά νομίζω μας τρολαρει η τύπισαΚαι εμένα αυτό μου είπε..αν πάω θα ενημερώσω