fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 179
- Πόντοι
- 1
Τι εννοείς συναγωνιστα;Αυτό δε θα λέγεται απλά ενημέρωσή Αλλά λύση μυστήριου Αλλά νομίζω μας τρολαρει η τύπισα
Τι εννοείς συναγωνιστα;Αυτό δε θα λέγεται απλά ενημέρωσή Αλλά λύση μυστήριου Αλλά νομίζω μας τρολαρει η τύπισα
Εννοώ ότι δε δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις αν είναι δικιά της η φώτο η Όχι π Εγώ δε το πιστεύω με τα κιλά π μας δήλωσε ότι έχει χλωμό να είναι δική της κ εάν δουλεύει η Όχι στην ΑνναΤι εννοείς συναγωνιστα;
Ισχύει αυτόΕννοώ ότι δε δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις αν είναι δικιά της η φώτο η Όχι π Εγώ δε το πιστεύω με τα κιλά π μας δήλωσε ότι έχει χλωμό να είναι δική της κ εάν δουλεύει η Όχι στην Αννα
Αλλά την ρωτάς Αλλά απαντάει
Όντως δε γίνεται να έχει τέτοια κορμάρα με 165 και 67 κιλά.Και δεν δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις για τις υπηρεσίες της και μετά το παίζει θιγμένη και καλά.Εννοώ ότι δε δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις αν είναι δικιά της η φώτο η Όχι π Εγώ δε το πιστεύω με τα κιλά π μας δήλωσε ότι έχει χλωμό να είναι δική της κ εάν δουλεύει η Όχι στην Αννα
Αλλά την ρωτάς Αλλά απαντάει
Σου είπε η Άννα ότι ήταν εκει και δεν ήταν;Γιατί εγώ ρωτάω πάντα ποίες δουλεύουν..Καλημέρα σε όλους σε καταδρομικη που έγινε εχθές το απόγευμα δεν ήταν εκεί η συγκεκριμένη.
Το λέω ξεκάθαρα φίλε ήμουν εκεί μετά το μεσημέρι ήταν τρεις κοπέλες χωρίς την συγκεκριμένη.Σου είπε η Άννα ότι ήταν εκει και δεν ήταν;Γιατί εγώ ρωτάω πάντα ποίες δουλεύουν..
Άλλο σε ρώτησα, άλλο μου λες..Επομένως δεν ρώτησες αν ήταν η συγκεκριμένη εκεί,πήγες τυχαία, αυτάΤο λέω ξεκάθαρα φίλε ήμουν εκεί μετά το μεσημέρι ήταν τρεις κοπέλες χωρίς την συγκεκριμένη.
Ετσι λενε συνεχεια....για να σε κανουν να ξαναπας...καθε μερα στο ινστα διαφημιζει νεες κοπελες παντως... νεα αφιξη και νεα αφιξη!τι να πω. σημερα πρωι παλι τις ιδιες ειχε.
απο απογευμα λεει θα ερχονταν κ αλλες
Ισχύει παραμύθι για να πάς..καθε μερα στο ινστα διαφημιζει νεες κοπελες παντως... νεα αφιξη και νεα αφιξη!τι να πω. σημερα πρωι παλι τις ιδιες ειχε.
απο απογευμα λεει θα ερχονταν κ αλλες
Εγνατιας 95Ρε μάγκες το μαγαζί τους που ακριβώς βρίσκεται
Σου προτείνω Crystal (Μοναστηρίου), αφού δεν θέλεις full...Καλησπέρα συνάδελφοι!
Στο συγκεκριμένο κατάστημα μπορείς να παραγγείλεις μόνο μασάζ με καλαμάκι και έχει νόημα αυτό, ή μόνο full πρόγραμμα προτείνετε; Προσωπικά με ενδιαφέρει ένα καλό μασάζ με καλό καλαμάκι για εκτόνωση μόνο....
Ευχαριστώ πολύ!
Με την όρεξη θα μείνει.Για εγγυημένο καλαμάκι να πας στο Elegance @nouboulis1 Ρίξε μια ματιά στις πρώτες σελίδες του νήματος του για να δεις τα στοιχεία επικοινωνίαςΣου προτείνω Crystal (Μοναστηρίου), αφού δεν θέλεις full...
αυτο το παταρι γαμιεται;Μετά από μια καταδρομικη είσοδο στο εν λόγω ίδρυμα, έσκασε μύτη ένα καινούργιο μωρο..τίμιο θα έλεγα