Νέα

Nik.kouk.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fokion12345
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
528
Πόντοι
81
να ρωτησω εγω ομως γιατι ανοιξε thread για μια κοπελα που οπως λενε οι περισσοτεροι "δεν αξιζει"?
καλοπροαιρετα ρωταω... διχως ειρωνειες... το λεω αυτο γιατι ολοι ψαχνονται για μανουρα εδω μεσα...

OP
OP
F

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
245
Πόντοι
21
να ρωτησω εγω ομως γιατι ανοιξε thread για μια κοπελα που οπως λενε οι περισσοτεροι "δεν αξιζει"?
καλοπροαιρετα ρωταω... διχως ειρωνειες... το λεω αυτο γιατι ολοι ψαχνονται για μανουρα εδω μεσα...
Ίσως γιατί ψηνομαστε να πέχτει φουλ παλι και συλλέγουμε πληροφορίες..Όσο για τις μανουρες ισχύει όντως

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.261
Πόντοι
491
Στο τηλέφωνο λέει 30€ μάσαζ και ξεκαθαρίζει ότι δεν κάνει έξτρα οπότε 2 σενάρια ή τα έκοψε ή τα κάνει επιλεκτικά εάν θέλει , ποιος ξέρει
Πάντως δύσκολο να χτησει πελατεία μόνο με μασάζ από την στιγμή που σύμφωνα με αυτά που έχουν γραφτεί δεν κάνει και κάνα σούπερ μασάζ, αν θέλω μόνο μασάζ πάω σε ένα μασατζιδικο και με 15-30 € κάνω ένα καλό μασάζ εγώ πχ πήγα τις προάλλες σε ένα με κουπονι και με 15€ μου έκαναν μάσαζ και ισιωσα γιατί να δώσω 30€ σε αυτήν αν δεν υπάρχει προοπτική για το έξτρα

OP
OP
F

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
245
Πόντοι
21
Στο τηλέφωνο λέει 30€ μάσαζ και ξεκαθαρίζει ότι δεν κάνει έξτρα οπότε 2 σενάρια ή τα έκοψε ή τα κάνει επιλεκτικά εάν θέλει , ποιος ξέρει
Πάντως δύσκολο να χτησει πελατεία μόνο με μασάζ από την στιγμή που σύμφωνα με αυτά που έχουν γραφτεί δεν κάνει και κάνα σούπερ μασάζ, αν θέλω μόνο μασάζ πάω σε ένα μασατζιδικο και με 15-30 € κάνω ένα καλό μασάζ εγώ πχ πήγα τις προάλλες σε ένα με κουπονι και με 15€ μου έκαναν μάσαζ και ισιωσα γιατί να δώσω 30€ σε αυτήν αν δεν υπάρχει προοπτική για το έξτρα
Εννοείται ισχύει αυτό αλλά εγώ θ ψηνόμουν να τη πηδηξω βλέπω έχει βυζαρες και από φάτσα δεν είναι άσχημη...Αλλά όντως πεζει επιλεκτικά μόνο αν σε γνωρίσει πολλές φορές αλλά δεν αξίζει να φας τόσα λεφτά για να πηδηξεις..

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.261
Πόντοι
491
Εννοείται ισχύει αυτό αλλά εγώ θ ψηνόμουν να τη πηδηξω βλέπω έχει βυζαρες και από φάτσα δεν είναι άσχημη...Αλλά όντως πεζει επιλεκτικά μόνο αν σε γνωρίσει πολλές φορές αλλά δεν αξίζει να φας τόσα λεφτά για να πηδηξεις..
και εγω αν έκανε πίπα μασαζ με ενα 50αρικο ευχαρίστως να τα έδινα αλλά δεν νιώθω οτι ειναι η σουπερ περίπτωση που αξίζει να "επενδύσω"

OP
OP
F

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
245
Πόντοι
21
Κάποιος που να έχει πάει φουλ μαζί τής να μας πει την εμπειρία του..

Lord_Grim

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2020
Κριτικές
1
Like
526
Πόντοι
20
Κάποιος που να έχει πάει φουλ μαζί τής να μας πει την εμπειρία του..
Την είχα πάρει όταν ήταν στα σπιτάκια πριν περίπου 2 χρόνια αν θυμάμαι καλά. Πρέπει κάπου να το έχω γράψει κιόλας. Τίποτα το αξιοσημείωτο. Χαμηλή συμμετοχή , μέτριο στοματικό. Σαν εμφάνιση δεν ήταν άσχημη τότε αλλά ούτε και κάτι τρομερό. Δεν θα ξανά έδινα 50 ευρώ για φουλ τότε.

Lord_Grim

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2020
Κριτικές
1
Like
526
Πόντοι
20
Βρήκα και την παλιά κριτική οπότε την παραθέτω : Πέρασμα με την παλιά "Βιβή" από Crystal , νυν Ιωάννα στα στούντιο. Αν ήταν μέτρια στα ελαιοτριβεία , εδώ πλέον μιλάμε ότι δεν κάνει τίποτα. Τα πιο πεταμένα 40 ευρώ που έχω δώσει σε στούντιο. Η κοπέλα βαριέται να κουνηθεί, έχει πάρει κιλά τα οποία με τα εσώρουχα στο στούντιο χτυπάνε φουλ στο μάτι. Πήγα καθαρά από περιέργεια γιατί θυμόμουν αιχμές στο Crystal και πρόστυχη απόδοση κλπ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom