argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.143
- Πόντοι
- 9.297
Σκέτη γκαυλα η Δέσποινα Γεωργιάδου του ρεπορταζ υγείας με μαύρη γυαλιστερή φουστα σε σύντομη -δυστυχως-εμφάνιση στο δελτίο του Μέγα.
Θα μου επιτρέψεις να εστιασω στις ντυμένες με nude καλσον γάμπες της Κατερίνας στην ίδια σκηνηΣκέτη γκαυλα η Δέσποινα Γεωργιάδου του ρεπορταζ υγείας με μαύρη γυαλιστερή φουστα σε σύντομη -δυστυχως-εμφάνιση στο δελτίο του Μέγα.
Καλές οι γάμπες αλλά εγώ δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου απ' την πυραυλοκινητη κωλαρα της...όλα αυτά μέχρι που βγήκε η Δέσποινα!!!Θα μου επιτρέψεις να εστιασω στις ντυμένες με nude καλσον γάμπες της Κατερίνας στην ίδια σκηνη
ΚΑΝΑΛΙ ΒΟΥΛΗΣ-"Ακαταμάχητη Αφροδίτη" του Γουντυ Άλεν...ελληνοπρεπεστατη ταινία με μπουζούκι στους τίτλους έναρξης και αναφορές στην αρχαια δραματουργία.
Απίστευτη πραγματικά...την γούσταρα παλιότερα...εξαφανίστηκε εδώ και χρόνια δυστυχώς.Δυνατή μουνάρα η Μιρα Σορβίνο
Απίστευτη πραγματικά...την γούσταρα παλιότερα...εξαφανίστηκε εδώ και χρόνια δυστυχώς.
Θα πήρε από την μαμα...Εν τω μεταξύ,είναι ν'απορείς πως έβγαλε τέτοια μουνάρα ο μπαμπας της
Τώρα ΑΝΤ-1!
Αναδρομή στην πολιτική μας ιστορία το επεισόδιο με το Ορθόδοξο ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Αναγουλιαζω βέβαια με την πασοκιλα αλλά για ιστορικούς λόγους παρακολουθώ με ευλάβεια...μέχρι και τον μυθικό Τάσο Μπιρσιμ βρήκανε τα τσακαλακια του Ράδιο Αρβύλα.
Εγω το απόλαυσα πίνοντας λικερακι από κράνα....υπερθέαμα με ωραίο ποτό που όμοιο του δύσκολα βρίσκεις σε τέτοια αναλογία κόστους / απόδοσης.
Mε την διαφορά ότι σε κάποια φάση ο Κοσκωτάς σουλουπωθηκε λίγο...ενώ ο Βαγγέλας δεν το σώζει με τίποτις.Μέχρι και επιστήμονες ραοπαου και τρουμπάκη να κυνηγάνε τον Δημόπουλο θυμηθήκαμε.
Εν τω μεταξύ Κοσκωτάς αν του βάλεις τα μούσια,είναι ίδιος με Βαγγέλα
...κι εγώ με Γιαννόπουλο στο στριπτηζαδικο...θα ήταν μέλος μας ο μακαρίτης.Εγώ έκλαψα με σαλιαρελη
Α ναι δυνατό κι αυτό...κι εγώ με Γιαννόπουλο στο στριπτηζαδικο...θα ήταν μέλος μας ο μακαρίτης.