ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.187
- Πόντοι
- 506
Μη πιάνεις τον Θεό στο στόμα σου. Αυτός ότι θέλει κάνειΤι λες?.....Εχω δει την ταινία ο Σβατζεναϊκερ έγκυος
Μη πιάνεις τον Θεό στο στόμα σου. Αυτός ότι θέλει κάνειΤι λες?.....Εχω δει την ταινία ο Σβατζεναϊκερ έγκυος
ωραια τα λες ψυχολογεΛανθάνετε. Το επάγγελμα του έχει τεράστια σημασία. Βοηθά στο να κατανοήσει καλύτερα ο αναγνώστης τη σχέση σας, και ως εκ τούτου την έξαρση νυμφομανίας που σας κατατρέχει.
A βρε Καιτουλα.....!!!!τι μας κανεις νυχτιατικα......μας καυλωσες Παλιοκοριτσο....!!!!
Έχεις δίκιο. Έπρεπε να το βάλω σε εισαγωγικάΑπό τι ;
Πάντως η ταινία πήγε άπατη.....Μη πιάνεις τον Θεό στο στόμα σου. Αυτός ότι θέλει κάνει
αστο το κοριτσι να εκφραστει!!!!!αστο...!!!!!Διάβασες δηλαδή αυτές τις μαλακίες που γράφει ;
Γιατί ;
Γράψε σε φλασάκι τις διαφημίσεις φίλτρων νερού από τα πρωινάδικα να τις βλέπεις καλύτερα .....
Που να δείτε και πως τα πράττω! Θα μείνετε άναυδη και όρθια για κάνα τριήμερο!ωραια τα λες ψυχολογε
Μέσα από τις αποτυχίες σου μαθαίνεις και προχωράς. Δίδαγμα ήτανΠάντως η ταινία πήγε άπατη.....
Δηλάδή γουστάρεις να σε περνάνε για μαλάκα ;αστο το κοριτσι να εκφραστει!!!!!αστο...!!!!!
αυτο κανω ειμαι ενα καβλιαρικο κοριτσι που εκφραζεται ...δες κ το νημα που λεω που μου ξεπαρθενιασε κ το κωλαρακι...αστο το κοριτσι να εκφραστει!!!!!αστο...!!!!!
Που να δείτε και πως τα πράττω! Θα μείνετε άναυδη και όρθια για κάνα τριήμερο!
πες και αλλα βρε Καιτη....αστους...!!!!ζηλευουνε......!!!!απο τον Αυγουστο οταν γυρισα απ τις διακοπες ,ειπα να βρεθω με ενα μαναρι απο τσατ ...που εμενε μονος στο σπιτι..μιλουσαμε σε ολες τις διακοπες κ περιμενα να φυγει ο αντρας μου ταξιδι ...με το που εφυγε ταξιδι αμεσως κανονησα να βρεθω μαζι του ,ηταν μαγευτικο αυτο το βραδυ ...ηταν το βραδυ που κερατωσα τον αντρα μου για πρωτη φορα .....πηγα σπιτι του με αρπαξε με χουφτωσε με εγδυσε ,με εγλυψε κ μετα πεσαμε στο κρεββατι γαμιομασταν σαν ζωα 4,5 ωρες σχεδον ασταματητα αχ θεε μου τι καβλας ηταν 20 ποντους ψωλη για την παρτι μου να με γαμαει συνεχεια ...εχυσε μεσα μου ακαποτος 2 φορες ...μου λεει δεν εχω αλλα χυσια ,,εγω του ειπα θα σε ξεζουμισω ..τον πλακωνω στο τσιμπουκι κ χυνει κ τριτη φορα ....τα χυσια εβγαιναν εξω απ την μουναρα μου ,εκεινη την νυχτα ,η ωρα ειχε περασει επρεπε να φυγω με εψαχνε ο αντρας μου κ δεν απαντουσα στο τηλεφωνο ...μετα του βρηκα μια δικαιολογια ευτηχως την πιστεψε ....ημουν τοσο χαρουμενη εκεινη την νυχτα ...πηρα το χαπι της επομενης μερας κ κοιμηθηκα.. αμεσως ...ωσπου εφτασε η ωρα να ξεναπαω σπιτι του ..ξεκινησα αντισυληπτικα κ καναμε παλυ το ακαποτο κ ολα μεσα ...μου λεγε ολα στην μητρα θα τα παρεις ,θα στο γκαστρωσω ,τρελενομασταν απο καβλα ,κ μου λεγε να κοψω τα χαπια να με γκαστρωσει πανω στην καβλα του...δεν ηξερα καν πως ηταν τα χυσια του ,ολο μεσα τα επερνα ...μερικες φορες δεν εβγαιναν εξω ,κ μου λεγε πως τα χωνευεις ετσι ...κ ειχαμε παντα σαν σχεδιο να χυσει μαζι μουνι κολο στομα ..ταυτοχρονα ηταν ενα σεναριο μας ...που ισως καποια στιγμη γινει ...απο τοτε παιρνομαστε σαν ζωα μπαινω σπιτι με γδυνει με πουτσωνει στον καναπε στην κουζινα ,παντου ...η εμπειρια βεβαια στην κουζινα ηταν αλλιωτικη ..με πηρε σκιφτη στο τραπεζι με εχυσε κ μετα επεσαν τα χυσια στο πατωμα ...εκαναν λιμνουλα ...την δευτερη φορα στο κρεββατι με καταγεμισε εκανε εκρηξη το καβλι του το καταλαβαμε κ οι 2...κ μονο που με ακουμπαει τρελενομαι απο καβλα δεν εχω ξανανοιωσει ετσι....με αγκαλιαζει με σφίγγει ορθια κ καβλωνω με την μια ...με τρελενει στα γλωσσοφυλα ,λιωνω ολη...ενα γαμησι γεματο παθος....εχω τρελαθει μαζι του...
Ε εντάξει, δεν ζητάς και πολλάΌλο καυχισιές είσαι γέρο .......
Καμία επαγγελματία στυλιάρι μοντελέ, λευκή ευρωπαία δεν μας βρίσκεις . Πάνω από 1.75. Χωρίς πλαστικά και υαλουρονικά.
Μελάνια ας έχει .
ωπα...!!!!ωπα!!!!!ποτε εγινε αυτο????μια νυχτα του Αυγουστου????αυτο κανω ειμαι ενα καβλιαρικο κοριτσι που εκφραζεται ...δες κ το νημα που λεω που μου ξεπαρθενιασε κ το κωλαρακι...
Ε εντάξει, δεν ζητάς και πολλά
Αν κάνετε 3 πόντους παραχώρηση ως προς το ύψος, πάρτε Μαλβίνα.Όλο καυχισιές είσαι γέρο .......
Καμία επαγγελματία στυλιάρι μοντελέ, λευκή ευρωπαία δεν μας βρίσκεις . Πάνω από 1.75. Χωρίς πλαστικά και υαλουρονικά.
Μελάνια ας έχει .
Καιτη θα βλεπεις τον ανδρα σου και θα αναλογιζεσαι με πηραν παρτουζα οι ψωλαραδες του μπου Τρυφωνα απο ολες τις τρυπες
Δεν πρέπει να είναι αυτόςΧφτού μπούστη