Νέα

Παιδιά του «φραπέ»: Ποιοι είναι straight και ποιοι bisexual του φραπέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Προσπαθώ να μην κάνω τα ίδια λάθη, δεν είναι διασκεδαστικό
ενταξει...δν ειναι κ οτι χρησιμοτερο να επαναλαμβανουμε τα ιδια λαθη....
ομως οι κακες συνηθειες δν κοβονται ευκολα...
υποθετω εκει παταει ο φιλος παπαζογλου....οτι ειναι ''κακο'' παιδι...κ παιζει παντα φουλ επιθεση...χωρις προφυλαξεις...κ παντα υπαρχει η εξαιρεση που βγαινει κ χτυπαει απο πισω....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Είμαι αρκετά νεός, ~mclein x2, για να βελτιωθώ. Δεν μπορώ να αποδεχτώ το ψέμα επειδή μπορεί να με βολεύει. Ότι βλακείες έχω κάνει (στη νύχτα) τις έκανα επειδή νόμιζα ότι ήταν αλήθεια.

Επισκέπτης
Είμαι αρκετά νεός, ~mclein x2, για να βελτιωθώ. Δεν μπορώ να αποδεχτώ το ψέμα επειδή μπορεί να με βολεύει. Ότι βλακείες έχω κάνει (στη νύχτα) τις έκανα επειδή νόμιζα ότι ήταν αλήθεια.
Μμμμμμμμμ.........σιγουρα εχουμε πεσει θυματα ολοι καποιων καταστασεων....
Ολοι θυμουνται εντονοτερα τις ασχημες για τον εαυτο τους στιγμες....
Δν νομιζω οτι καποιος αποδεχεται ενα ψεμα...ή μια ψευτο-κατασταση χωρις να αντιδρα....σιγουρα μεσα του...σιγοβραζει....κ στην πρωτη αποδεδειγμενη στραβη μιας περιεργης ουτως ή αλλως καταστασης...την κανει....

Οσον αφορα τις βλακειες....εγω οτι μαλακια εχω κανει....κ σε οτι εχω μπλεχτει...ηταν εις γνωσιν μου....κ το κεφαλι μου χτυπησα......κ θα το ξαναχτυπησω....αλλα....παντα θελω κ παιζω....κ παντα θελω να κερδιζω....οποτε οσο κ να κουτουλαω...αν δν σπασει το κεφαλι μου....δν σταματαω...:):):):):):)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μμμμμμμμμ.........σιγουρα εχουμε πεσει θυματα ολοι καποιων καταστασεων....
Ολοι θυμουνται εντονοτερα τις ασχημες για τον εαυτο τους στιγμες....
Δν νομιζω οτι καποιος αποδεχεται ενα ψεμα...ή μια ψευτο-κατασταση χωρις να αντιδρα....σιγουρα μεσα του...σιγοβραζει....κ στην πρωτη αποδεδειγμενη στραβη μιας περιεργης ουτως ή αλλως καταστασης...την κανει....

Οσον αφορα τις βλακειες....εγω οτι μαλακια εχω κανει....κ σε οτι εχω μπλεχτει...ηταν εις γνωσιν μου....κ το κεφαλι μου χτυπησα......κ θα το ξαναχτυπησω....αλλα....παντα θελω κ παιζω....κ παντα θελω να κερδιζω....οποτε οσο κ να κουτουλαω...αν δν σπασει το κεφαλι μου....δν σταματαω...:):):):):):)

Είναι και θέμα εμπειρίας mclein. Οι κυρίες έχουν αξιοθαύμαστες ικανότητες και εχώ μάθει από αυτές. Και κάποιος άλλος είπε, δε θέλω σενάρια. Εις γνώσιν no.

Επισκέπτης
η αισιοδοξια βλεπω...ξεχειλιζει.....ετσι ????? Μηπως να πας το βραδυ στο κλεισιμο του αρχοντα ???

Γιατι οχι ? Να παμε και εκει...Και φευγοντας παμε και αλλου..

By the way, καλο μηνα σε ολους...και προσεκτικα στο τι θα σας πουνε οι "κοπελλες" σημερα..Πρωταπριλια ενεκεν..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Καλό μήνα σε όλους και καλό παραμύθιασμα

Επισκέπτης
Είναι και θέμα εμπειρίας mclein. Οι κυρίες έχουν αξιοθαύμαστες ικανότητες και εχώ μάθει από αυτές. Και κάποιος άλλος είπε, δε θέλω σενάρια. Εις γνώσιν no.

Εχουν αξιοθαυμαστες ικανοτητες....κ ιδιαιτερο μυαλο....βεβαια με λιγη προσοχη...κ κρατωντας μια νοητη γραμμη για το που πρεπει/μπορουμε να πατησουμε...ισως ν'αποφυγουμε καποια λαθη....αλλα ειναι θεμα θελησης τελικα....πιστευω...

Οσο για τα σεναρια.....δν υπαρχουν φυσικα....καθε ανθρωπος...μια ιστορια...καθε εμπειρη στριπερ....δεκαδες....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ειναι κ αυτο μια αποψη,λιγο μαζοχιστικη αλλα ενταξει.......(για τις καρτες...)

Το έβγαλα. Νόμιζα ότι εννοούσες να πάει στο κλείσιμο του Gold  :cheesy:

Οσο για τα σεναρια.....δν υπαρχουν φυσικα....καθε ανθρωπος...μια ιστορια...καθε εμπειρη στριπερ....δεκαδες....

Δεκάδες σενάρια. Δεν είναι αποδεκτό πια

Επισκέπτης
Το έβγαλα. Νόμιζα ότι εννοούσες να πάει στο κλείσιμο του Gold  :cheesy:

Δεκάδες σενάρια. Δεν είναι αποδεκτό πια

1.Αφου ειπα....στο κλεισιμο του αρχοντα.....ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ...

2.Ενταξει....απο μενα ειναι αποδεκτο αλλα με μέτρο....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τον έπιασα μετά τον εν λόγω. Θα γίνω vasos τώρα, αλλά π..ς με το μέτρο είναι αποδεκτό

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
φανατικος του Ρασπουτιν πρεπει να εισαι εσυ.......Ετοιμαζεται αγαλμα με την προτομη σου εκει στα Βορεια ???

Αυτό έπρεπε να το ήξερες. Τρόπος του λέγειν, στις περισσότερες περιπτώσεις το μέτρο. Για προτομή δεν ξέρω, αλλά για αναφορά στη πλάκετα έξωθεν της θυρός - Ευεργέται - κονταροχτυπιέμαι

Επισκέπτης
Αυτό έπρεπε να το ήξερες. Τρόπος του λέγειν, στις περισσότερες περιπτώσεις το μέτρο. Για προτομή δεν ξέρω, αλλά για αναφορά στη πλάκετα έξωθεν της θυρός - Ευεργέται - κονταροχτυπιέμαι

ημουν σε σκεψεις καιρο....αλλα δν ειμαι υπερ των βιαστικων συμπερασματων!!!!
Ενταξει....κ η τιμητικη πλακετα καλη ειναι...:):):):):):).....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Το Rasputin είναι το #1 μαγαζί για όλα τα γούστα.
Τώρα που είπες προτομή, μου θύμισες το "άγαλμα" στο Erotica :2funny:.
Για προτομές κλπ είναι ο vasos και ο pitsilistis, σε στυλ "Η Ακαδημία των Αθηνών" του Ραφαήλ με τον Πλάτωνα και Αριστοτέλη. Ο ένας θα δείχνει κατά τη Συγγρού και ο άλλος το Μεταξουργείο

Συνημμένα

• 5.jpg
    5.jpg
    7,5 KB · Εμφανίσεις: 47
OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδια ανακοινωνω σε ολους σας οτι μετα τα χθεσινα συμβαντα σε γνωστο κλαμπ(οχι στριπ) της συγγρου κοβω το "αγωνισμα" του φραπε και ασχολουμαι με αλλα "ευγενη" σπορ οπως τοξοβολια,σκοποβολη,γκολφ κλπ...!δεν μπορω να πω περισσοτερα,ειμαι σε αλλη φαση απο χθες!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
παιδια ανακοινωνω σε ολους σας οτι μετα τα χθεσινα συμβαντα σε γνωστο κλαμπ(οχι στριπ) της συγγρου κοβω το "αγωνισμα" του φραπε και ασχολουμαι με αλλα "ευγενη" σπορ οπως τοξοβολια,σκοποβολη,γκολφ κλπ...!δεν μπορω να πω περισσοτερα,ειμαι σε αλλη φαση απο χθες!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να το βάλεις στο Ανεκδοτάκι. Καλή τύχη πάντως και καλή Πρωταπριλιά.

Επισκέπτης

Ρε φραπεδο-μπουρδελιαρη.....τι ειναι αυτα που λες ????
Ποια σε ξελογιασε να παω να την κανονησω....
Σε ποιας τον ερωτα παρεδωσες το κορμι κ το μυαλο σου ???

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837

Τσου ρε φραπε-λάκη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom