Νέα

Παιδιά του «φραπέ»: Ποιοι είναι straight και ποιοι bisexual του φραπέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Νομίζω ότι ο ηθοποιός είναι ο Κων...... Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος αγαπητέ φίλε.Παρακολουθώ όμως το σάϊτ καιρό και καλύτερα να δώσουν την απάντηση οι εξπέρ όπως οι panosmpos,ropaloforos,vasos,mclein,leonoro,peloponisios,papazogloy και άλλοι. Ελπίζω αν ξέχασα κανέναν σας μην με δείρετε  :'( :'(

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Λέτε για τη Λαρίσσα (που δεν τη ξέρω);

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Νομίζω ότι ο ηθοποιός είναι ο Κων...... Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος αγαπητέ φίλε.Παρακολουθώ όμως το σάϊτ καιρό και καλύτερα να δώσουν την απάντηση οι εξπέρ όπως οι panosmpos,ropaloforos,vasos,mclein,leonoro,peloponisios,papazogloy και άλλοι. Ελπίζω αν ξέχασα κανέναν σας μην με δείρετε  :'( :'(

Αν και νέος είσαι σωστά πληροφορημένος!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Λέτε για τη Λαρίσσα (που δεν τη ξέρω);

Εσύ ειδικά έπρεπε να το βρεις αμέσως για άλλους λόγους!! Η Λαρίσα δεν είναι από Βορονέζ. Είναι από το Ροστοβ-να-Ντον και σπούδασε στο Ντονιέτσκ της Ουκρανίας όπου είναι η γιαγιά της.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Στούντιαν σ'ευχαριστώ πάρα πολύ είσαι απο τα παιδιά εδώ μέσα που είσαι πολύ respect. Είναι όντως αυτός ? Ονόματα δεν λέω για να μην θίγω γενικότερα κατστάσεις έτσι  ;)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εσύ ειδικά έπρεπε να το βρεις αμέσως για άλλους λόγους!! Η Λαρίσα δεν είναι από Βορονέζ. Είναι από το Ροστοβ-να-Ντον και σπούδασε στο Ντονιέτσκ της Ουκρανίας όπου είναι η γιαγιά της.

ʼλλος (ο Spartan King) είπε ότι είναι από το Βαρόνεζ. Ποιους λόγους; Αυτές που ξέρω από το Βαρόνεζ δουλεύουν συνεχώς.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Γιώργος Κωνσταντίνου κύριοι! Ναι ο γερο μπαμπαλής! Τον είδα νωρίτερα στην ΕΤ1 που μιλούσε για τη ζωή του και το θυμήθηκα.

Τώρα κατάλβες τους λόγους Λεονόρο; Δεσποινίδες;

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Και έψαχνα για κανα νέο ατίθασο...για δες, χτυπάνε και καπί!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Γιώργος Κωνσταντίνου κύριοι! Ναι ο γερο μπαμπαλής! Τον είδα νωρίτερα στην ΕΤ1 που μιλούσε για τη ζωή του και το θυμήθηκα.

Τώρα κατάλβες τους λόγους Λεονόρο; Δεσποινίδες;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Error humanun est, πεπρωμένον φυγείν αδύνατον και δε συμμαζεύται

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και σύλλογους αντιστασιακών, για κανένα σπιτάκι στην Τασκένδη

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μάλλον δεν έμαθε και έμεινε στην άλλη η συνήθεια.
Τι λες βρε παιδί μου. Ποια είναι η πιο φτηνή εταιρεία για Ρωσσία;
Και μη μου πεις ΟΑΣ, 550 Κηφισιά - Δέλτα Φαλήρου

Επισκέπτης

Ενημερωνω τον φιλο moi, οτι δεν ειμαι expert...Μαθαινω συνεχως, κανω λαθη συχνα, πιανομαι κοροιδο "χοντρα" τουλαχιστον μια φορα τον χρονο...και το κυριοτερο ειναι οτι απο τα λαθη μου δεν μαθαινω...Τα επαναλαμβανω γιατι μου αρεσουν.. ( παντα αναφερομαι για την  "νυκτα"..)

Επισκέπτης
1.ολοι μαθαινουμε συνεχως φιλε παπαζογλου....οποιος πει οτι τα ξερει ολα...ειναι τουλαχιστον ανοητος...
2.Λαθη...ενα εχω παντα στο μυαλο μου....τα λαθη ειναι για να γινονται...
3.Οσον αφορα το κοροιδο....θελουμε κ πιανομαστε....τις περισσοτερες φορες...βεβαια υπαρχουν κ καταστασεις ανωτερες των δυναμεων μας...αλλα εκει...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Προσπαθώ να μην κάνω τα ίδια λάθη, δεν είναι διασκεδαστικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom