Νομίζω ότι ο ηθοποιός είναι ο Κων...... Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος αγαπητέ φίλε.Παρακολουθώ όμως το σάϊτ καιρό και καλύτερα να δώσουν την απάντηση οι εξπέρ όπως οι panosmpos,ropaloforos,vasos,mclein,leonoro,peloponisios,papazogloy και άλλοι. Ελπίζω αν ξέχασα κανέναν σας μην με δείρετε :'( :'(
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παιδιά του «φραπέ»: Ποιοι είναι straight και ποιοι bisexual του φραπέ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 72
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Νομίζω ότι ο ηθοποιός είναι ο Κων...... Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος αγαπητέ φίλε.Παρακολουθώ όμως το σάϊτ καιρό και καλύτερα να δώσουν την απάντηση οι εξπέρ όπως οι panosmpos,ropaloforos,vasos,mclein,leonoro,peloponisios,papazogloy και άλλοι. Ελπίζω αν ξέχασα κανέναν σας μην με δείρετε :'( :'(
Αν και νέος είσαι σωστά πληροφορημένος!
Λέτε για τη Λαρίσσα (που δεν τη ξέρω);
Εσύ ειδικά έπρεπε να το βρεις αμέσως για άλλους λόγους!! Η Λαρίσα δεν είναι από Βορονέζ. Είναι από το Ροστοβ-να-Ντον και σπούδασε στο Ντονιέτσκ της Ουκρανίας όπου είναι η γιαγιά της.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Τις στριπτητζούδες πολλοί εμίσησαν, το φραπέ ουδείς
Ούτε τις στριπτιζούδες μισούμε, leonoro
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Κων...???
Εσύ ειδικά έπρεπε να το βρεις αμέσως για άλλους λόγους!! Η Λαρίσα δεν είναι από Βορονέζ. Είναι από το Ροστοβ-να-Ντον και σπούδασε στο Ντονιέτσκ της Ουκρανίας όπου είναι η γιαγιά της.
ʼλλος (ο Spartan King) είπε ότι είναι από το Βαρόνεζ. Ποιους λόγους; Αυτές που ξέρω από το Βαρόνεζ δουλεύουν συνεχώς.
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Και έψαχνα για κανα νέο ατίθασο...για δες, χτυπάνε και καπί!
Γιώργος Κωνσταντίνου κύριοι! Ναι ο γερο μπαμπαλής! Τον είδα νωρίτερα στην ΕΤ1 που μιλούσε για τη ζωή του και το θυμήθηκα.
Τώρα κατάλβες τους λόγους Λεονόρο; Δεσποινίδες;
Error humanun est, πεπρωμένον φυγείν αδύνατον και δε συμμαζεύται
Error humanun est, πεπρωμένον φυγείν αδύνατον και δε συμμαζεύται
Όσο νάναι κάτι θα έμαθε από την ταινία και του έμεινε η συνήθεια!!!
Επισκέπτης
Ενημερωνω τον φιλο moi, οτι δεν ειμαι expert...Μαθαινω συνεχως, κανω λαθη συχνα, πιανομαι κοροιδο "χοντρα" τουλαχιστον μια φορα τον χρονο...και το κυριοτερο ειναι οτι απο τα λαθη μου δεν μαθαινω...Τα επαναλαμβανω γιατι μου αρεσουν.. ( παντα αναφερομαι για την "νυκτα"..)
και το κυριοτερο ειναι οτι απο τα λαθη μου δεν μαθαινω...Τα επαναλαμβανω γιατι μου αρεσουν.. ( παντα αναφερομαι για την "νυκτα"..)
Γνώμη μου papazoglou κακώς
Επισκέπτης
Και έψαχνα για κανα νέο ατίθασο...για δες, χτυπάνε και καπί!
Πιστεψε με ropale, θαρθει στιγμη που θα αλλαξεις γνωμη γιαυτο που εγραψες..
Επισκέπτης
1.ολοι μαθαινουμε συνεχως φιλε παπαζογλου....οποιος πει οτι τα ξερει ολα...ειναι τουλαχιστον ανοητος...
2.Λαθη...ενα εχω παντα στο μυαλο μου....τα λαθη ειναι για να γινονται...
3.Οσον αφορα το κοροιδο....θελουμε κ πιανομαστε....τις περισσοτερες φορες...βεβαια υπαρχουν κ καταστασεις ανωτερες των δυναμεων μας...αλλα εκει...
2.Λαθη...ενα εχω παντα στο μυαλο μου....τα λαθη ειναι για να γινονται...
3.Οσον αφορα το κοροιδο....θελουμε κ πιανομαστε....τις περισσοτερες φορες...βεβαια υπαρχουν κ καταστασεις ανωτερες των δυναμεων μας...αλλα εκει...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 109
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις