Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Nαι ρε φίλε εννοείται! Και 2-3 πόντους δεν είναι τίποτα και ακόμη ψηλότερη θα ήταν οκ!
respectΟι γυναίκες έχουν συνήθως κόμπλεξ και γουστάρουν ο άντρας να κυριαρχεί σωματικά επάνω τους και να είναι μπροστά του σαν αντικείμενα, μικρές και ασήμαντες. Tαυτόχρονα βέβαια θέλουν να κυριαρχούν αυτές και να τον κάνουν ότι θέλουν, αλλά να αισθάνονται ταυτόχρονα ότι από στιγμή σε στιγμή θα φάνε καμιά ανάποδη. Πρόκειται για ανωμαλία της γυναικείας ψυχολογίας.
Βέβαια, οι απαντήσεις των δύο γυναικών του site θα πρέπει να μας προβληματίσουν λίγο. Από όλες τις παραμέτρους της εξωτερικής εμφάνισης, έχω την αίσθηση πως οι γυναίκες δίνουν την μεγαλύτερη βαρύτητα ατο ύψος και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί...
μαγκες μου γουσταρω μια γυναικα αλλα ειναι 2-3 ποντους ψηλοτερη απο μενα,ενταξει αν δεν εχει προβλημα αυτη,αλλα εσεις τι θα κανατε στην θεση μου?να της την πεσω,εγω παντως γουσταρω τρελα,αλλα τρωω σκαλωμα με το υψος.εσεις τι θα κανατε???
μαγκες μου γουσταρω μια γυναικα αλλα ειναι 2-3 ποντους ψηλοτερη απο μενα,ενταξει αν δεν εχει προβλημα αυτη,αλλα εσεις τι θα κανατε στην θεση μου?να της την πεσω,εγω παντως γουσταρω τρελα,αλλα τρωω σκαλωμα με το υψος.εσεις τι θα κανατε???
Ειμαι ακριβως σε ιδια θεση και ξερω.Τα χω με μια 3-4ποντους ψηλοτερη (ξιπολητοι) που κυκλοφορει συνηθως με 12ποντα τακουνια.Αλλοι μου δινουν συγχαρητηρια αλλοι γελανε...
αυτο θελει πολλη αναλυση... λολ
με 2 λογια... ειναι λες κ νιωθεις προστασια... ψυχολογικο ειναι το θεμα μαλλον...
θες να εχεις αντρα διπλα σου οχι μινιατουρα....
σας ευχαριστω παιδες μου,θα παω αυριο να της δωσω λουλουδια.
Ρε φίλε, χωρίς παρεξήγηση, αλλά χωρίς να έχει παίξει κάτι θα της δώσεις λουλούδια;
Νομίζω ότι είναι κοινότυπο και κακομαθαίνει τις γυναίκες. Κάνε κάτι πιο πρωτότυπο.