Νέα

Παίδες θέλω τη γνώμη σας (γουστάρω ψηλότερη γκόμενα)!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CONSTANTLY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χαχαχαχαχα.....διαβασε το οπως θες :P γλωσσα λανθανουσα....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Οι γυναίκες έχουν συνήθως κόμπλεξ και γουστάρουν ο άντρας να κυριαρχεί σωματικά επάνω τους και να είναι μπροστά του σαν αντικείμενα, μικρές και ασήμαντες. Tαυτόχρονα βέβαια θέλουν να κυριαρχούν αυτές και να τον κάνουν ότι θέλουν, αλλά να αισθάνονται ταυτόχρονα ότι από στιγμή σε στιγμή θα φάνε καμιά ανάποδη. Πρόκειται για ανωμαλία της γυναικείας ψυχολογίας.

Επισκέπτης
Χμμ  .. δεν ξέρω ..
δέστε πόσοι και  ΤΙ  γράφουν  εδώ στο  θρεντ  " εγω η 35αρα η ώριμη ..."

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ορμα και οταν γινει το κονε, να της απαγορευσεις να φοραει ψηλοτακουνα. σου μιλαω εκ πειρας..

Και τί να κάνει; Να τα φοράει ... αυτός;Όρμα constantly, και μη δίξεις ποτέ ότι χαλιέσαι (που δε χαλιέσαι) :dancing:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ίσα ίσα, η γυναίκα πρέπει να είναι ψηλή και να έχει ποδάρες για να τις βάζεις στους ώμους σου και να φχαριστιέσαι!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αμα εσενα δεν σε χαλαει που ειναι πιο ψηλη... γκοου φορ ιτ
απο κει κ περα ις απ του χερ...
προσωπικα κ εγω ενα πραγμα που κοιταω συνηθως ειναι το υψος... νιτσα συμφωνουμε κ σε κατι :P

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Ρε παιδια τι υψος τωρα και ιστοριες για αγριους, Εγω θα πω την αποψη μου,ας προχωρησει τωρα το παλικαρι ας κανει το κονε του και αν δεν κατσει τοτε το συζηταμε.....Παντως αν δεν κατσει λεω αν........θα εχουμε το υψος για δικαιολογια..........οποτε παλι καλυμενοι ειμαστε.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
CONSTANTLY καλύτερα να μετανοιώσεις για κάτι που έκανες

Και μιας και σήμερα έχω φιλοσοφική διάθεση θα μοιραστώ μαζί σας κάτι που είπε ο Νίτσε (πολύ φίλος)

"Η σεξουαλικότητα ενός άντρα φτάνει στο ύψος της ευφυίας του"

CONSTANTLY ίδιο πρόβλημα με σένα είχα με κάποια κοπέλα από τη Λυρική. Ο Νίτσε είχε δίκιο όμως τελικά.

Επισκέπτης
Ωπα και η Λυρική !  Ολύμπια -  ή Ακροπόλ ?
Μονωδός,  Χορωδία ή Μπαλέτο ?
Που βρίσκει κανείς τους χαροκαμένους ομοιοπαθείς  αδελφούς του !
Σούπερ !
μπορεί να αναλυθεί και στο θρεντ " Κλασσική Μουσική"...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
μαγκες μου γουσταρω μια γυναικα αλλα ειναι 2-3 ποντους ψηλοτερη απο μενα,ενταξει αν δεν εχει προβλημα αυτη,αλλα εσεις τι θα κανατε στην θεση μου?να της την πεσω,εγω παντως γουσταρω τρελα,αλλα τρωω σκαλωμα με το υψος.εσεις τι θα κανατε???

Πας καλά? GO FOR IT! Με 1000 μάλιστα. Και εάν δεις προβλήματα ψυχολογικά κλπ και άλλες τέτοιες μαλακίες, παίξε μπάλλα σε οριζόντιες στάσεις μόνο, εκεί δεν παίζει ρόλο το ύψος! :2funny:

Και μην ξεχνάς, είναι καταπληκτική θέα η γυναίκα να πιάνει το κρεβάτι από άκρη σε άκρη... (μήκος πάντα, όχι πλάτος, μην παρεξηγηθούμε). Την κοιτάς και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις!

Go for it! Και ας βάλει τακούνια και ότι θέλει!

vasani

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες μου γουσταρω μια γυναικα αλλα ειναι 2-3 ποντους ψηλοτερη απο μενα,ενταξει αν δεν εχει προβλημα αυτη,αλλα εσεις τι θα κανατε στην θεση μου?να της την πεσω,εγω παντως γουσταρω τρελα,αλλα τρωω σκαλωμα με το υψος.εσεις τι θα κανατε???
Βουρ στον πατσά αδερφέ..μη κολάς καθόλου

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ακόμα εδώ είσαι? Θυμήσου: ΨΗ ΜΟΥ ΚΑ ΓΑ!

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
οριζονται ισα θα ειστε,,ορμα!!!

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καλά, εννοείται ότι μία ψηλότερη γυναίκα πάντα αποτελεί προσόν για τον άντρα που την έχει.Οπότε με αυτή την λογική, βουρ στην γκομενίτσα. Εξάλλου σε αυτές τις περιπτώσεις το κόμπλεξ είθισται να το έχει η γυναίκα και όχι ο άντρας. Αν η γυναίκα είναι ΟΚ, τότε ο άντρας δν πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα με το ύψος, με ψηλοτάκουνα ή χωρίς.
Βέβαια, οι απαντήσεις των δύο γυναικών του site θα πρέπει να μας προβληματίσουν λίγο. Από όλες τις παραμέτρους της εξωτερικής εμφάνισης, έχω την αίσθηση πως οι γυναίκες δίνουν την μεγαλύτερη βαρύτητα ατο ύψος και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί...

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Ωπα και η Λυρική !  Ολύμπια -  ή Ακροπόλ ?
Μονωδός,  Χορωδία ή Μπαλέτο ?
Που βρίσκει κανείς τους χαροκαμένους ομοιοπαθείς  αδελφούς του !
Σούπερ !
μπορεί να αναλυθεί και στο θρεντ " Κλασσική Μουσική"...

Μπαλαρίνα φίλε. Υπήρξε και πρίμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom