Νέα

Παίδες θέλω τη γνώμη σας (γουστάρω ψηλότερη γκόμενα)!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CONSTANTLY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Nαι ρε φίλε εννοείται! Και 2-3 πόντους δεν είναι τίποτα και ακόμη ψηλότερη θα ήταν οκ!

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εντάξει εννοειται πως θα χτυπήσεις και δεν θα το αφήσεις! Πάντα στον αγώνα φίλε είμαστε.

Αλλά γενικά η γυναικα θέλει κάτι που να την κυριαρχεί και ψυχολογικά και πνευματικά και σωματικά (όγκος). Αυτό συνήθως είναι το τέλειο για μια γυναίκα. Αλλά πόσα ζευγάρια βλέπουμε που να ταιριάζουν τέλεια...οποτε έφυγες για το ανθοπωλείο.

Α να μας πεις και τι έγινε τελικα, ετσι?

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
Οι γυναίκες έχουν συνήθως κόμπλεξ και γουστάρουν ο άντρας να κυριαρχεί σωματικά επάνω τους και να είναι μπροστά του σαν αντικείμενα, μικρές και ασήμαντες. Tαυτόχρονα βέβαια θέλουν να κυριαρχούν αυτές και να τον κάνουν ότι θέλουν, αλλά να αισθάνονται ταυτόχρονα ότι από στιγμή σε στιγμή θα φάνε καμιά ανάποδη. Πρόκειται για ανωμαλία της γυναικείας ψυχολογίας.
respect
πολυ σωστη αποψη

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
φιλε απλως σκεψου οταν θα εισαι απο πανω της στο κρεβατι και θα εχεις  2 μακρια ποδια-πλοκαμια ετοιμα να σε <<πνιξουν>>........ορμα στον πατσα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Βέβαια, οι απαντήσεις των δύο γυναικών του site θα πρέπει να μας προβληματίσουν λίγο. Από όλες τις παραμέτρους της εξωτερικής εμφάνισης, έχω την αίσθηση πως οι γυναίκες δίνουν την μεγαλύτερη βαρύτητα ατο ύψος και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί...

αυτο θελει πολλη αναλυση... λολ
με 2 λογια... ειναι λες κ νιωθεις προστασια... ψυχολογικο ειναι το θεμα μαλλον... ολα ειναι στο μυαλο
οτι εισαι με ανδρα κ οχι με παιδακι...
αλλα οκ εξαρταται κ για τι υψος μιλαμε..
τωρα σ αυτη τη περιπτωση για 2-3 ποντους δεν ειναι κ θεμα... απλα δεν θα φοραει τακουνι  :cheesy:

κ εντελως επιφανειακα να το δεις το θεμα.. ειναι πιο ωραιοι οι ψηλοι ανδρες
πως να το κανουμε... σε οσους αρεσουν οι ψηλες δλδ γιατι αρεσουν?
γουστα.. απλο

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Αμα καταλαβαινεις οτι γουσταρει τοτε δεν θα εχει προβλημα αυτη με την διαφορα υψους και το ολο θεμα εξαρταται απο το αν θα εχεις εσυ.
Οταν θα κυκλοφορειτε στο δρομο να ξερεις οτι θα ειναι πολλοι που θα σχολιαζουν "τι κανει αυτη με τον κοντο?" αλλα θα ειναι και πολλοι που θα λενε "μαγκας ο τυπος με την ψηλη".
Διαλεγεις και παιρνεις τι θα κρατας.

Ειμαι ακριβως σε ιδια θεση και ξερω.Τα χω με μια 3-4ποντους ψηλοτερη (ξιπολητοι) που κυκλοφορει συνηθως με 12ποντα τακουνια.Αλλοι μου δινουν συγχαρητηρια αλλοι γελανε...

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο το ύψος. Δε θα παίξετε μπάσκετ για να σου ρίχνει τάπες. Μην κολλήσεις για 2-3 πόντους. Το αντριλήκι σου και η προσωπικότητα σου μπορεί να 'ναι άντρα δίμετρου. Δείξε χαρακτήρα, δείξε πρόσωπο, δείξε τσαγανό και μην σε απασχολεί τίποτα άλλο. Εγώ είμαι 1,78μ. και όταν ήμουν 23 ετών μου είχε τύχει να κάνω κατά μέτωπο κίνηση σε μία απίστευτα όμορφη και εντυπωσιακή κοπέλα, ύψους 1,86μ., που ήταν το επίκεντρο της προσοχής και της καψούρας όλων των αντρών στο μέρος όπου έκανα διακοπές. Την έριξα, τα φτιάξαμε, ερωτευτήκαμε, βγάλαμε τα μάτια μας σε τέτοιο βαθμό που κοντέψαμε να πάμε στα Επείγοντα Περιστατικά με ορούς στα χέρια λόγω εξάντλησης και τους είχαμε όλους γραμμένους.

Υ.Γ.1: Ότι σχόλια και ν' ακούσεις, να ξέρεις πώς όλοι οι μαλάκες θα σκέφτονται: "πώς το 'ριξε ο άτιμος και πώς το καταφέρνει τέτοιο άλογο;"

Υ.Γ.2: Γυρνώντας στο πήδημα σε διαβεβαιώ ότι δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από μία κατάσταση ανέβα να φιλήσεις - κατέβα να γαμήσεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Βέβαια καλά σου λένε. Πήδα την ανελέητα. Το πόσο άντρας είσαι αλλού φαίνεται. Και ίσα ίσα λόγω έλειψης ύψους θα σου βγει περισσότερο ίσως εκεί. Να είσαι δυναμίτης εκεί που πρέπει και μη σκέφτεσαι το ύψος. Να είσαι σίγουρος ότι και αυτή ενστικτωδώς θα το καταλάβει.

Επισκέπτης
μαγκες μου γουσταρω μια γυναικα αλλα ειναι 2-3 ποντους ψηλοτερη απο μενα,ενταξει αν δεν εχει προβλημα αυτη,αλλα εσεις τι θα κανατε στην θεση μου?να της την πεσω,εγω παντως γουσταρω τρελα,αλλα τρωω σκαλωμα με το υψος.εσεις τι θα κανατε???

Θα ηταν χρησιμο να μας πεις εαν και εκεινη δειχνει να σε γουσταρει..Μετα συνεχιζουμε τον διαλογο..

plain

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Το γραφείο στοιχημάτων μας δίνει 1,30 να την ρίξει. Εσείς τι λέτε; Ελάχιστο ποντάρισμα ?10.

Επισκέπτης
μαγκες μου γουσταρω μια γυναικα αλλα ειναι 2-3 ποντους ψηλοτερη απο μενα,ενταξει αν δεν εχει προβλημα αυτη,αλλα εσεις τι θα κανατε στην θεση μου?να της την πεσω,εγω παντως γουσταρω τρελα,αλλα τρωω σκαλωμα με το υψος.εσεις τι θα κανατε???

Βούρ στον πατσά φίλε, απλά πες της να μην φοράει τακούνια .....βούρ

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ρε παιδιά...γιατί να μην φοράει τακούνια δλδ?

Θα έιναι απλά άλλη μια περίπτωση που όλοι οι τριγύρω θα λένε "κοίτα μουνί που έβγαλε ο πούστης!". SO WHAT?

Ειδικά εάν επιλέξεις και τις όρθιες στάσεις και φοράει τακούνια, θα κάνεις ορθάτο πισωκολλητό χωρίς να λυγίζεις πόδια, σπας μέση κλπ.

Μία απόλαυση, μία άνεση ένα πράγμα .....

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Όσο ποιο ακομπλεξάριστος δείχνεις τόσο περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας έχεις. Αυτή να ντύνεται όπως νομίζει ότι την κολακεύει και εσύ να δείχνεις ότι σου αρέσει. Και εγώ τα είχα με ψηλότερες γκόμενες, ποτέ δεν με πείραξε, ίσα ίσα έχει τη χάρη του. Αλλά ο κανόνας είναι πάντα: "κανένα κόμπλεξ"

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ειμαι ακριβως σε ιδια θεση και ξερω.Τα χω με μια 3-4ποντους ψηλοτερη (ξιπολητοι) που κυκλοφορει συνηθως με 12ποντα τακουνια.Αλλοι μου δινουν συγχαρητηρια αλλοι γελανε...

Και οι μεν και οι δε, δε...γαμάνε...
Ότι και να κάνεις, αν περνάς καλά, πάντα οι κομπλέξες θα σχολιάζουν. Τα έχεις με ασχημούλα; "Ρε το μαλάκα"...Τα έχεις με μουνάρα; "Τί του βρήκε..." Κάντε ό,τι γουστάρετε μάγκες, αν βλέπετε ανταπόκριση και μην υπολογίζετε τρίτους (και τέταρτους)

Constantly, ακόμα εδώ είσαι; Βουρρρρρρρρ, λέμε :dancing:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ποιος παραπονιεται για φαλλοκρατισμο μωρε εγω παντως οχι.....συμφωνω με την μπαιτ....ε δε μπορω να ειμαι με εναν αντρα που μοιαζει με πιτσιρικι....και πολυ αδυνατος ή μπειμπι φεις να ειναι με χαλαει αλλα τι να τον κανεις να ειναι μπρουταλ και ταπας? θες να εχεις αντρα διπλα σου οχι μινιατουρα....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε ναι βρε παιδι μου....οχι να τον αφηνεις καπου και μετα να πρεπει να τον ψαχνεις λες και εχασες το πορτοφολι σου :P αν δεν εχει ο αντρας πυγμη αναστημα και προσωπικοτητα ποιος θα εχει? (για να μην παρεξηγηθω βεβαια αυτο ειναι η δικη μου αποψη καθαρα....δεν τον θελουν ολες τον αντρα πρωτο μποι οπως δεν τον θελουν ολες πιπινι ή μεσηλικα...βιτσια ειναι αυτα)

Επισκέπτης
σας ευχαριστω παιδες μου,θα παω αυριο να της δωσω λουλουδια.

Ρε φίλε, χωρίς παρεξήγηση, αλλά χωρίς να έχει παίξει κάτι θα της δώσεις λουλούδια; 

Νομίζω ότι είναι κοινότυπο και κακομαθαίνει τις γυναίκες. Κάνε κάτι πιο πρωτότυπο.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ρε φίλε, χωρίς παρεξήγηση, αλλά χωρίς να έχει παίξει κάτι θα της δώσεις λουλούδια; 

Νομίζω ότι είναι κοινότυπο και κακομαθαίνει τις γυναίκες. Κάνε κάτι πιο πρωτότυπο.

Κακτάκι? (Μιλήστε με λουλούδια και έτσι...)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom