Νέα

Παίδες θέλω τη γνώμη σας (γουστάρω ψηλότερη γκόμενα)!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CONSTANTLY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ή κατι σε σαρκοφαγο φυτο? ενδιαφερον θα τανε....(αυτο μπορεις να το στειλεις αμα σε γειωσει....)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ε ναι βρε παιδι μου....οχι να τον αφηνεις καπου και μετα να πρεπει να τον ψαχνεις λες και εχασες το πορτοφολι σου :P αν δεν εχει ο αντρας πυγμη αναστημα και προσωπικοτητα ποιος θα εχει? (για να μην παρεξηγηθω βεβαια αυτο ειναι η δικη μου αποψη καθαρα....δεν τον θελουν ολες τον αντρα πρωτο μποι οπως δεν τον θελουν ολες πιπινι ή μεσηλικα...βιτσια ειναι αυτα)

βεβαια αν ειναι καμια 180+... ε θα θελει μπασκετμπολιστα για να μην τον χανει :P :P :P

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Και οι μεν και οι δε, δε...γαμάνε...
Ότι και να κάνεις, αν περνάς καλά, πάντα οι κομπλέξες θα σχολιάζουν. Τα έχεις με ασχημούλα; "Ρε το μαλάκα"...Τα έχεις με μουνάρα; "Τί του βρήκε..." Κάντε ό,τι γουστάρετε μάγκες, αν βλέπετε ανταπόκριση και μην υπολογίζετε τρίτους (και τέταρτους)

Constantly, ακόμα εδώ είσαι; Βουρρρρρρρρ, λέμε :dancing:

Ο φίλος flesh τα είπε όλα...
+1000.........!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ρε φίλε, χωρίς παρεξήγηση, αλλά χωρίς να έχει παίξει κάτι θα της δώσεις λουλούδια;  

Νομίζω ότι είναι κοινότυπο και κακομαθαίνει τις γυναίκες. Κάνε κάτι πιο πρωτότυπο.

Το πιθανότερο είναι να τον κόψει για καληνυχτάκια και να γράφει στο κόσμο κάτι αντίστοιχο των παρακάτω:

αν δεν εχει ο αντρας πυγμη αναστημα και προσωπικοτητα ποιος θα εχει?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δε ξερω.. λες?
κατσε να φορεσω το 10ποντο τακουνι για να σου πω.. :crazy:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μικρε μου τοντοκ δεν ειναι αναγκη τις δικες σου ανεπαρκειες να τις προβαλλεις πανω στους αλλους :)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Βλέπω αποφεύγεις να απαντήσεις στο ότι γουστάρεις βίαιο μπρουτάλ ψηλέα που να ρίχνει ανάποδες και όχι λουλούδια και ρομαντικές χειρονομίες.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν αποφευγω.....ισα ισα εχω γραψει αρκετες φορες οτι μου αρεσουν οι μπρουταλ αντρες.....βλεπεις ανεμομυλους παντου?

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
αφου ετσι την βρισκεισ προχωπα με τα ψηλα καυλακια

Stories