Το γλείψιμο στον κώλο (να κάνω και να μου κάνουν) είναι must για μένα, αλλά δάχτυλο δεν γουστάρω. Όχι από κόμπλεξ όμως. Μου έχουν κάνει και δεν με φτιάχνει απλά. Τώρα αν ποτέ η γυναίκα πάνω στο σεξ άρχιζε να τρίβει λίγο την περιοχή με το δάχτυλο, δεν θα έδινα σημασία, αλλά με τον τρόπο μου, χωρίς να πω κάτι, δεν θα άφηνα να βάλει δάχτυλο, αν τυχόν της είχαν μπει τέτοιες ιδέες.
Παρόλα αυτά, ένα έχω να πω: Κανένας άνδρας ποτέ δεν γλίτωσε από το δάχτυλο! Όλοι μα όλοι κάποια στιγμή θα χρειαστούμε ουρολόγο για προστάτη (αν όχι και άλλες ειδικότητες γιατρών για άλλα προβλήματα), οπότε το δάχτυλο είναι μία εμπειρία ζωής που δεν αποφεύγεται! Get it... Επίσης πολλοί άνθρωποι (άνδρες και γυναίκες) που έχουν κάνει χειρουργεία στην κοιλιά, στα έντερα ή στη μέση τους, έχουν υποστεί πολύ δάχτυλο και δεν το ξέρουν! Δεν τους το είπαν ποτέ, όμως όσο ήταν ναρκωμένοι, πάνω στην εγχείρηση, τους έβαζαν δάχτυλο για να υπολογίζουν αποστάσεις από τις εσωτερικές τομές, να κρατάνε κόντρα σε όργανα κλπ. Αλλά άμα δεν το μάθεις, είναι σαν να μην έγινε...