Vixen LaMoore ;;;Γνωρίζει κάποιος για ένα παχουλό μωρό, τη vixen αν θυμάμαι καλά.
www.imagefap.com/image.php?id=972991403] [/URL]
www.imagefap.com/image.php?id=1690416871] [/URL]
www.imagefap.com/image.php?id=109930731] [/URL]
Vixen LaMoore ;;;Γνωρίζει κάποιος για ένα παχουλό μωρό, τη vixen αν θυμάμαι καλά.
Vixen LaMoore ;;;
Όχι αυτή! Vixen Σίγουρα, αλλά όχι αυτή!!
ψάχνω αλλά δε βρίσκω τη συνέχειαΣτη 2η πάει να της τη φορέσει ο μάγκας. Θέλουμε τη συνέχεια...
Εγώ να ενημερώσω ότι βρήκα κάμποσο πράμα από την κορασίδα dors feline ή όπως διάολο λέγεται που έχετε βάλει παραπάνω και παραπίσω.... Προς το παρόν κατεβαίνουν... Το πρωί μόλις ξυπνήσω που θα έχουν, λογικά κατέβει, θα ποστάρω υλικό. Επειδή βέβαια δεν είμαι και καλός σε αυτά τα κόλπα, αν δεν τα καταφέρω θα ενημερώσω κάποιο μέλος (ακούς βύζε???!!!) για το που τα βρήκα ώστε να τα ποστάρει αυτός! Καληνύχτα παλουκάρια!
Ακούωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Είναι καλό υλικό; Ν'αρχίσω προθέρμανση;
Θες να σου στείλω πμ από που το βρηκα για να το κατεβάσεις κι εσύ?
ψάχνω αλλά δε βρίσκω τη συνέχεια
Ενδιαφέρουσα συζήτηση.....
Ντάξει ρε παιδιά, γούστα είναι αυτά τι να πώ.....
Αλλά αυτή η καραμέλα με την παραπληροφόριση με το πάχος και την υγεία έχει αρχίσει να μου την δίνει. Ναί, εντάξει, το πάχος μπορεί να φέρνει προβλήματα στην καρδιά, διαβήτη κτλ, αλλά αυτό εχει πιθανότητα να συμβεί σε όλους. Η ανορεξία από την άλλη πλευρά και η έλιψη του ασβεστίου φέρνει οστεοπόροση, η έλιψη των απαραίτητων λιπαρών έχει ενοχοποιηθεί για αλτσχάιμερ, κτλ. κτλ.
Και στο κάτω κάτω της γραφής εμείς ΟΝΤΟΣ κανουμε κακό ΜΟΝΟ στον εαυτό μας, όχι σαν τους καπνίζοντες που το λένε συνέχεια αλλά δεν ισχίει.
Έχω περάσει πολλά στάδια, κομπλεξ, ασυγκρατισία, κομπλεξ ξανά, τα παχη μου τα καλη μου κτλ κι ακόμα είμαι μπερδεμένη. Μου την έχουν πέσει καμιά 20ρια ως τώρα στη ζωή μου, ή με έχουν πάρει απο πίσω στο δρόμο κτλ. και ομολογώ ειλικρινά οτι ακόμα αναρωτιέμαι ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ αν ειναι λιγουρια σαβουρογάμηδες που δεν θέλουν να πληρώσουν και πιστεύουν οτί θα τους πληρώσω κιολας για να μου κάτσουν ή θα κάνω τούμπες, τα πάντα για να τους ευχαριστίσω που μου κάναν την τιμή ή όντως το ενοούνε οτι βρίσκουν κάτι καλό επάνω μου να τους τραβάει. Τις περισσότερες φορές δεν κατάφεραν να με πείσουν και όποιος καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι, ειναι 4πλα προσεκτικός μετά.
Δεν ξέρω αν είναι κανόνας ή όχι, αλλα εγώ προσωπικά μιλάω μιας και μόνο για μένα ξέρω στα σίγουρα και υποθέτω ότι δεν είμαι μόνη στις αποψεις μου, δεν ειμαι βιτσιόζα όπως λένε γιατί είμαι χοντρή για να κρατάω τους άντρες, είμαι βιτσιόζα γιατι έτσι είμαι, μου αρέσουν οι απολαύσεις, πολλές και πολύ, σε ποσότητες. Θέλω το σπέσιαλ παγωτό ρε παιδί μου με το σιρόπι, όχι το 0% το νερουλό και ξενέρωτο. Θέλω μπολάρα, όχι 30 γραμάρια παγωτίνι. Θέλω σεξ με τις ώρες, ετσι, αλλιώς, με παιχνίδια, παραλαγές, BDSM, κτλ, κτλ, όχι ιεραποστολικό, 5 λεπτα κάθε σ/κ.
Παντος φτάνει με αυτόν τον μύθο. Δεν τα κάνουμε όλα για να σας κρατήσουμε. Όπως είπε και η Ανναμαρία υπάρχουν πολλές κοπέλες με κόμπλεξ, με σβυστά φώτα, ή με ρούχα που αποδικνύουν ότι δεν είναι κανόνας. Για να είναι μαζί μας ο άλλος, κάποιο λόγο έχει και σίγουρα δεν είναι επειδή είμαστε τα πιο hot μανούλια και τους ζηλεύουν οι φίλοι τους. Δεν είναι μαζί μας για την εξωτερική εμφάνιση μας ( που μπορεί κατα τα άλλα να είναι ανώτερη απο πολλα άλλα 45κιλα σκυλιά που κυκλοφορούν). Αυτό σίγουρα σε ανεβάζει και σε απελευθερώνει. Δε σε νοιάζει αν σου χαλάσει το μακιγιάζ, αν φύγει το κραγιόν ή αν σου πιτσιλίσει στο χύσιμο τα μαλλιά. Η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι το παν. Λένε πως αν σου πάρει κάτι η ζωή σου δίνει κάτι άλλο σαν αντάλαγμα. Ισως αυτό ειναι, μας δίνει λιγή παραπάνω πουτανια να ανταπεξέλθουμε.
PS. Συγχωρίστε παρακαλώ όποια τρανταχτά ορθγραφικά, η ώρα είναι περασμέμη και τα μάτια τσούζουν.
PS2. Ναι, θα έβαζα/βάλω φότο μου, αλλά κάποια άλλη στιγμή, μαζί με άλλες ανάλογες κοπελιές που έχει στη συλογή του ο Κυρης μου.