El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.074
- Πόντοι
- 1.056
Όχι, έχω δει απλά χοντρές Κινέζες και Κορεατισες. Μπαζόλα χοντρή δεν έχω δει, μπαζόλες αδύνατες βλέπω καθημερινά.Έχεις δει καμία χοντρή μπαζόλα Γιαπωνέζα τύπε;
Όχι, έχω δει απλά χοντρές Κινέζες και Κορεατισες. Μπαζόλα χοντρή δεν έχω δει, μπαζόλες αδύνατες βλέπω καθημερινά.Έχεις δει καμία χοντρή μπαζόλα Γιαπωνέζα τύπε;
Νταξει, το παραδέχομαι, οι Γιαπωνέζες όλες μπάζα είναι.Όχι, έχω δει απλά χοντρές Κινέζες και Κορεατισες. Μπαζόλα χοντρή δεν έχω δει, μπαζόλες αδύνατες βλέπω καθημερινά.
Μπράβο σου, και πρόβλημα σου.Κάποιοι γράφετε για αλλαγή του γούστου με το πέρασμα των χρόνων...
Είμαι σχεδόν 49 ετών, γαμάω εδώ και 31 χρόνια, δεν μπορώ με τίποτα να γουστάρω αυτές τις χοληστερίνες με πόδια ρε τύποι...
Κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει!
Δεν μπορώ να χωνέψω και ψάχνω κάτι αηδιαστικό μπας και κάνω εμετό!Μπράβο σου, και πρόβλημα σου.
Υπάρχουν άλλα νήματα να κάνεις κύρηγμα, εδώ τι ακριβώς ψάχνεις αφού δεν γουστάρεις παχουλά μωρά;
Υπάρχει πιο κατάλληλο νήμαΔεν μπορώ να χωνέψω και ψάχνω κάτι αηδιαστικό μπας και κάνω εμετό!
Μπράβο σου, και πρόβλημα σου.
Υπάρχουν άλλα νήματα να κάνεις κύρηγμα, εδώ τι ακριβώς ψάχνεις αφού δεν γουστάρεις παχουλά μωρά;
Ωραία για νταρντανα!!!