Νέα

Pablo αλάνι, μπουνιά μεσ' το λιμάνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
τι κροσε ηταν αυτο μαγκα μου?καλα το εκανες το μουνι.
και ας εφαγες 3 αγωνιστικες και αυτος καμια.
παμπλο γερα του χρονου με σουγια.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
αρχισανε οι μαλακιες παλι... :jerking: :jerking:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
τι κροσε ηταν αυτο μαγκα μου?καλα το εκανες το μουνι.
και ας εφαγες 3 αγωνιστικες και αυτος καμια.
παμπλο γερα του χρονου με σουγια.
Mονο καλα το εκανε? στην τουμπα να δεις τι θα το κανει.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
στην τουμπα θα πρεπει να φερει τη μαμα του ο ντιογκο.μ αρεσει που εκανε κ την τρλη δηλωση 'καλα που με κρατησαν οι συμπαικτες μου ΄. ναι παλικαρι μου,παλι καλα γιατι ακομα θα ετρωγες ξυλο,μαμοθρεφτο

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
στην τουμπα θα πρεπει να φερει τη μαμα του ο ντιογκο.μ αρεσει που εκανε κ την τρλη δηλωση 'καλα που με κρατησαν οι συμπαικτες μου ΄. ναι παλικαρι μου,παλι καλα γιατι ακομα θα ετρωγες ξυλο,μαμοθρεφτο
Μονο την μανα του? οποιον και να φερει θα τους γαμιση ολους το αλανι ο  PABLO θα πεθανετε ρε κωλογαυροι.
Αγαλμα θα του κανουμε του ουρουγουανου και θα τον βαλουμε διπλα σε αυτο του κουδα με κατι αυτια τεραστια για να μην μπορουν να τον κλεψουν τα μουνια οι γαυροι.

ΥΓ. Ρε τον πουστη τον βοθρο σχολη πρεπει να ανοιξει

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πρεπει να δεις φιλε βρασιδα την μπλουζα του τσε κ στη θεση αυτου τον γκαρσια.ειναι σχετικα καινουρια,συλλεκτικο κομματι

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Τι μαλακιες γράφετε γαμώτο?ΠΩΩΩΩΩ μάγκας ο Garcia που χτύπησε εκτός φάσης.Αν είχε @@ να το έκανε μπροστά στον διατητή.Και να υπενθυμίσω οτι δεν παίζουμε μπόξ αλλα ποδόσφαιρο.Αλλα όλοι οι αντιολυμπιακοί το ίδιο μυαλό έχετε.Αν χτυπούσε κάποιον παίχτη απο την δική σας ομάδα και δεν έπαιρνε κόκκινη(όπως και δεν πήρε!!!!)θα φωνάζατε για διατησία ζώα.Αλλά τώρα που χτύπησε παίχτη του Ολυμπιακού μούγκα.Όταν λέω οτι είστε γτπ δεν έχω άδικο..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καμενε,αντε στο λιμανι μη σου δωσω μπρατζακια για να πας εκει.το τσογλανακι ο ντιογκο τι εκανε στον γκαρσια ρε μαλακα?
του εσπασε δυο δοντια εκτος φασης κ δεν το εδειξαν πουθενα ρε.εκει ομως μοκο.εισαι ο πρωτος μαλακας που βγαινει κ μιλαει για το θεμα κ δεν εχεις δικιο.μεχρι κ η αθλητικη κυριακη το ειπε που εχει γινει αθηναικη κυριακη.βρε πανε γραψε πουθενα αλλου.καλα επαθε ο γκαρσια κ εφαγε 3 αγωνιστ.το τσογλανακι ο ντιογκο δεν θα επρεπε να παει στον δικαστη ρε μουνι?μιλα ρε κ μην παιζεις με τα μυαλα μας γιατι πονανε ρε

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μονο την μανα του? οποιον και να φερει θα τους γαμιση ολους το αλανι ο  PABLO θα πεθανετε ρε κωλογαυροι.
Αγαλμα θα του κανουμε του ουρουγουανου και θα τον βαλουμε διπλα σε αυτο του κουδα με κατι αυτια τεραστια για να μην μπορουν να τον κλεψουν τα μουνια οι γαυροι.

ΥΓ. Ρε τον πουστη τον βοθρο σχολη πρεπει να ανοιξει
Έτσι αδερφέ Βρασίδα, πες τα.
Αει σιχτίρ πια με τους κωλοΑθηναίους και τις κωλοομάδες τους.

Υ.Γ. Ο Βοθρούλης τι σχολή να ανοίξει?? Για άνοιγμα φύλλου μπουγάτσας?  :think: :think: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Έλα να ανάψουν λίγο τα αίματα, πολύ επίπεδο έπεσε τώρα τελευταία! :rockon:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ταρατσα τι γενεται ο σ.φ ρε φιλε?δεν σε ειδα με την ξανθη.εκτος κ αν δεν εισαι αυτος που ανεβαινει στην ταρατσα οποτε γραψε λαθος

Επισκέπτης
ταρατσα τι γενεται ο σ.φ ρε φιλε?δεν σε ειδα με την ξανθη.εκτος κ αν δεν εισαι αυτος που ανεβαινει στην ταρατσα οποτε γραψε λαθος
Καμία σχέση δεν έχω με τους ταρατσόβιους στην Μικράς Ασίας! :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
πρεπει να δεις φιλε βρασιδα την μπλουζα του τσε κ στη θεση αυτου τον γκαρσια.ειναι σχετικα καινουρια,συλλεκτικο κομματι
Μιλαμε εχω ανατριχιασει κομαντατε παμπλο,μην σου πω οτι καπου τον πηρε το ματι μου τον ουρουγουανο στα επεισοδια στην θεσσαλονικη. :rockon:

Επισκέπτης
file.php

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αυτα τα θεματα πρεπει να κοβονται εν τη γενεσει .
Δημιουργουν φανατισμους και ολοι ξερουμε τα επακολουθα
orth.jpg

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
τι εγινε ρε με το αλανι τον παμπλο;;;;
τα εφτιαξε τα δοντακια του η φοραει μασελλα;;;;;
ειδα σε μια φωτο οτι του λειπανε κανα δυο κομματια.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν εχει αναγκη.οτι κ να κανει ασχημος του κερατα ειναι αλλα εμας μας αρεσει..........

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
καμενε,αντε στο λιμανι μη σου δωσω μπρατζακια για να πας εκει.το τσογλανακι ο ντιογκο τι εκανε στον γκαρσια ρε μαλακα?
του εσπασε δυο δοντια εκτος φασης κ δεν το εδειξαν πουθενα ρε.εκει ομως μοκο.εισαι ο πρωτος μαλακας που βγαινει κ μιλαει για το θεμα κ δεν εχεις δικιο.μεχρι κ η αθλητικη κυριακη το ειπε που εχει γινει αθηναικη κυριακη.βρε πανε γραψε πουθενα αλλου.καλα επαθε ο γκαρσια κ εφαγε 3 αγωνιστ.το τσογλανακι ο ντιογκο δεν θα επρεπε να παει στον δικαστη ρε μουνι?μιλα ρε κ μην παιζεις με τα μυαλα μας γιατι πονανε ρε

Κατάλαβα..Είσαι και εσύ πικραμένος Βούλ.. σορρυ Θεσσαλονικιός.Δεν πειράζει εκεί που σας αξίζει είστε..Γι'αυτό σας έχει φάει η μαλακία.Εγώ βλάκα δεν επιδοκιμάζω τον Diogo ενω εσύ επιδοκιμάζεις τον μαλάκα σου.Αυτή είναι η διαφορά μας.Και μάθε οτι στα Ελληνικά το πήγαινε δεν το λένε "πάνε"..Βόδι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom