You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Pablo αλάνι, μπουνιά μεσ' το λιμάνι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα paok
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 101
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
αρχισανε οι μαλακιες παλι...
Mονο καλα το εκανε? στην τουμπα να δεις τι θα το κανει.τι κροσε ηταν αυτο μαγκα μου?καλα το εκανες το μουνι.
και ας εφαγες 3 αγωνιστικες και αυτος καμια.
παμπλο γερα του χρονου με σουγια.
Μονο την μανα του? οποιον και να φερει θα τους γαμιση ολους το αλανι ο PABLO θα πεθανετε ρε κωλογαυροι.στην τουμπα θα πρεπει να φερει τη μαμα του ο ντιογκο.μ αρεσει που εκανε κ την τρλη δηλωση 'καλα που με κρατησαν οι συμπαικτες μου ΄. ναι παλικαρι μου,παλι καλα γιατι ακομα θα ετρωγες ξυλο,μαμοθρεφτο
Αγαλμα θα του κανουμε του ουρουγουανου και θα τον βαλουμε διπλα σε αυτο του κουδα με κατι αυτια τεραστια για να μην μπορουν να τον κλεψουν τα μουνια οι γαυροι.
ΥΓ. Ρε τον πουστη τον βοθρο σχολη πρεπει να ανοιξει
kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Τι μαλακιες γράφετε γαμώτο?ΠΩΩΩΩΩ μάγκας ο Garcia που χτύπησε εκτός φάσης.Αν είχε @@ να το έκανε μπροστά στον διατητή.Και να υπενθυμίσω οτι δεν παίζουμε μπόξ αλλα ποδόσφαιρο.Αλλα όλοι οι αντιολυμπιακοί το ίδιο μυαλό έχετε.Αν χτυπούσε κάποιον παίχτη απο την δική σας ομάδα και δεν έπαιρνε κόκκινη(όπως και δεν πήρε!!!!)θα φωνάζατε για διατησία ζώα.Αλλά τώρα που χτύπησε παίχτη του Ολυμπιακού μούγκα.Όταν λέω οτι είστε γτπ δεν έχω άδικο..
καμενε,αντε στο λιμανι μη σου δωσω μπρατζακια για να πας εκει.το τσογλανακι ο ντιογκο τι εκανε στον γκαρσια ρε μαλακα?
του εσπασε δυο δοντια εκτος φασης κ δεν το εδειξαν πουθενα ρε.εκει ομως μοκο.εισαι ο πρωτος μαλακας που βγαινει κ μιλαει για το θεμα κ δεν εχεις δικιο.μεχρι κ η αθλητικη κυριακη το ειπε που εχει γινει αθηναικη κυριακη.βρε πανε γραψε πουθενα αλλου.καλα επαθε ο γκαρσια κ εφαγε 3 αγωνιστ.το τσογλανακι ο ντιογκο δεν θα επρεπε να παει στον δικαστη ρε μουνι?μιλα ρε κ μην παιζεις με τα μυαλα μας γιατι πονανε ρε
του εσπασε δυο δοντια εκτος φασης κ δεν το εδειξαν πουθενα ρε.εκει ομως μοκο.εισαι ο πρωτος μαλακας που βγαινει κ μιλαει για το θεμα κ δεν εχεις δικιο.μεχρι κ η αθλητικη κυριακη το ειπε που εχει γινει αθηναικη κυριακη.βρε πανε γραψε πουθενα αλλου.καλα επαθε ο γκαρσια κ εφαγε 3 αγωνιστ.το τσογλανακι ο ντιογκο δεν θα επρεπε να παει στον δικαστη ρε μουνι?μιλα ρε κ μην παιζεις με τα μυαλα μας γιατι πονανε ρε
Έτσι αδερφέ Βρασίδα, πες τα.Μονο την μανα του? οποιον και να φερει θα τους γαμιση ολους το αλανι ο PABLO θα πεθανετε ρε κωλογαυροι.
Αγαλμα θα του κανουμε του ουρουγουανου και θα τον βαλουμε διπλα σε αυτο του κουδα με κατι αυτια τεραστια για να μην μπορουν να τον κλεψουν τα μουνια οι γαυροι.
ΥΓ. Ρε τον πουστη τον βοθρο σχολη πρεπει να ανοιξει
Αει σιχτίρ πια με τους κωλοΑθηναίους και τις κωλοομάδες τους.
Υ.Γ. Ο Βοθρούλης τι σχολή να ανοίξει?? Για άνοιγμα φύλλου μπουγάτσας?
Επισκέπτης
Έλα να ανάψουν λίγο τα αίματα, πολύ επίπεδο έπεσε τώρα τελευταία!
Επισκέπτης
Καμία σχέση δεν έχω με τους ταρατσόβιους στην Μικράς Ασίας!ταρατσα τι γενεται ο σ.φ ρε φιλε?δεν σε ειδα με την ξανθη.εκτος κ αν δεν εισαι αυτος που ανεβαινει στην ταρατσα οποτε γραψε λαθος
Μιλαμε εχω ανατριχιασει κομαντατε παμπλο,μην σου πω οτι καπου τον πηρε το ματι μου τον ουρουγουανο στα επεισοδια στην θεσσαλονικη.πρεπει να δεις φιλε βρασιδα την μπλουζα του τσε κ στη θεση αυτου τον γκαρσια.ειναι σχετικα καινουρια,συλλεκτικο κομματι
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Όχι δεν είμαι εγώ!
kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
καμενε,αντε στο λιμανι μη σου δωσω μπρατζακια για να πας εκει.το τσογλανακι ο ντιογκο τι εκανε στον γκαρσια ρε μαλακα?
Κατάλαβα..Είσαι και εσύ πικραμένος Βούλ.. σορρυ Θεσσαλονικιός.Δεν πειράζει εκεί που σας αξίζει είστε..Γι'αυτό σας έχει φάει η μαλακία.Εγώ βλάκα δεν επιδοκιμάζω τον Diogo ενω εσύ επιδοκιμάζεις τον μαλάκα σου.Αυτή είναι η διαφορά μας.Και μάθε οτι στα Ελληνικά το πήγαινε δεν το λένε "πάνε"..Βόδι..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις