kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Εκεί με καταντήσανε αλλά τα θέλει ο ξεκώλος τους
Εκεί με καταντήσανε αλλά τα θέλει ο ξεκώλος τους
Θα είσαι όλη την εβδομάδα, Υπουργέ μου;
31 ήταν αλλα είπα μεγαλοκοπέλα γιατι η ηλικία πολλες φορες δεν ειναι η μονη ενδειξη γεροντοκορισμού.Ο υποχονδριασμός η ψυχρότητα κτλ ειναι ενδειξης που συνθέτουν την εικόνα της μεγαλοκοπέλας.Νια μπορει να μη με γουσταρε δικαίωμα της (βγήκαμε ομως αμέσως-αυτη είπε μαλιστα να συναντηθούμε -απλός δε πέρασα το τεστ του πρωτου ραντεβου (πετυχα σαν αντρας απετυχα σα γαμπρος)).Τελοσπαντων το γουστο του καθενός σεβαστό το στυλ και το υφος υπεροψιας και ανωτεροτητας ομως οχικάτσε ρε μεγάλε..κατ αρχήν 31 χρονών δεν είναι μεγαλοκοπέλα,μήπως εννοείς 41?...και μπορεί να μην της άρεσες και για να μην σου το πεί κατάμουτρα να σου είπε μπορεί για τηλ/νο....βέβαια εσύ ήσουν μπροστά και ξέρεις καλλίτερα...
ακούστε κορυφαίο...
ειμαι 38 αυτη 35 και την ώρα που χωρίζαμε μετα απο 2 χρονια θυελώδη σχέση (τουλαχιστον για μένα) κατηγορούσε τον εαυτό της γιατί δεν μου έφαγε λεφτα τόσο καιρό!!!
ακούστε κορυφαίο...
ειμαι 38 αυτη 35 και την ώρα που χωρίζαμε μετα απο 2 χρονια θυελώδη σχέση (τουλαχιστον για μένα) κατηγορούσε τον εαυτό της γιατί δεν μου έφαγε λεφτα τόσο καιρό!!!
Παλια οι ξεκωλιαρες ηταν πιο ανθρωπινες.
Μακρυαααα απο Αλαβνίδες.Εχουν τα αρνητικά της Ελληνίδας + οτι οι περισσοτερεσ αλβανικες οικογενιες ειναι μητριαρχικες + οτι αν παρεις αλβανίδα παιρνεις μαζι και το σοι της! Υπάρχουν και εξαιρεσεισ φυσικά οπως και με τισ ελληνίδες (λίγες)Alexman 13 αφου οι Αλβανιδες ειναι μερος της Ελληνικης κοινωνιας θα γινουν και αυτες σαν τις γυναικες που βλεπουν γυρω τους δηλαδη τις Ελληνιδες / οπως και οι Ρωσιδες τα ιδια κανουν / για να δεις πραγματικα διαφορα πηγαινε κανενα ταξιδακι στη Τσεχια και στην Ουκρανια που δεν υπαρχει αυτο το σιχαμερο ειδος του ζωικου βασιλειου που πεφτει σε χειμερεια,καλοκαιρινη,φθινοπωρινη,ανοιξιατικη ναρκη που οι επιστημονες του σαϊτ το εχουν ονομασει " Ελεεινιδες"
και οχι μόνο αυτό! είναι εκδικητικές μέχρι παράνοιας! αν της πεις χωρίζουμε δεν τελειώνεις τόσο εύκολα!Μακρυαααα απο Αλαβνίδες.Εχουν τα αρνητικά της Ελληνίδας + οτι οι περισσοτερεσ αλβανικες οικογενιες ειναι μητριαρχικες + οτι αν παρεις αλβανίδα παιρνεις μαζι και το σοι της! Υπάρχουν και εξαιρεσεισ φυσικά οπως και με τισ ελληνίδες (λίγες)
και μπορεί να μην της άρεσες και για να μην σου το πεί κατάμουτρα να σου είπε μπορεί για τηλ/νο....
αλλα εμεις ειμαστε μεγαλοι μαλακες που τους δινουμε αξια και πρεπει να αλλαξουμε να μην τους κανουμε δωρα να μην πληρωνουμε εμεις το λογαριασμο