Νέα

Ούτε για...η Μέση Ελληνίδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iaswnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Θα είσαι όλη την εβδομάδα, Υπουργέ μου; :boobies:

Ρωτα τον leonoro αυτος ξερει - ετσι leo χεχεχεχεχε / θα ηθελα να ειμαι ολη την εβδομαδα και να θαυμαζω τα κορμια αλλα δεν με αφηνει η τσεπη μου / ειναι λιγο αδεια τις τελευταιες ημερες ....

Επισκέπτης
Όπως και οι Αλβανίδες από 15-25 έχουν πάρει τα πάνω τους.
Όχι ότι δε βρίσκουν και αυτές ΜΑΛΑΚΕΣ που να ικανοποιούν τις απαιτήσεις τους.
Άσε που δεν είναι και εύκολο πια να καταλάβουμε ότι είναι αλβανίδες.

Οι μέσες Ελληνίδες για τις οποίες μιλάτε εσείς έρχονται δεύτερες σε αυτό το θέμα.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Alexman 13 αφου οι Αλβανιδες ειναι μερος της Ελληνικης κοινωνιας θα γινουν και αυτες σαν τις γυναικες που βλεπουν γυρω τους δηλαδη τις Ελληνιδες / οπως και οι Ρωσιδες τα ιδια κανουν / για να δεις πραγματικα διαφορα πηγαινε κανενα ταξιδακι στη Τσεχια και στην Ουκρανια που δεν υπαρχει αυτο το σιχαμερο ειδος του ζωικου βασιλειου που πεφτει σε                                                                            χειμερεια,καλοκαιρινη,φθινοπωρινη,ανοιξιατικη ναρκη που οι επιστημονες του σαϊτ το εχουν ονομασει " Ελεεινιδες"

OP
OP
I

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
κάτσε ρε μεγάλε..κατ αρχήν 31 χρονών δεν είναι μεγαλοκοπέλα,μήπως εννοείς 41?...και μπορεί να μην της άρεσες και για να μην σου το πεί κατάμουτρα να σου είπε μπορεί για τηλ/νο....βέβαια εσύ ήσουν μπροστά και ξέρεις καλλίτερα...
31 ήταν αλλα είπα μεγαλοκοπέλα γιατι η ηλικία πολλες φορες δεν ειναι η μονη ενδειξη γεροντοκορισμού.Ο υποχονδριασμός η ψυχρότητα κτλ ειναι ενδειξης που συνθέτουν την εικόνα της μεγαλοκοπέλας.Νια μπορει να μη με γουσταρε δικαίωμα της (βγήκαμε ομως αμέσως-αυτη είπε μαλιστα να συναντηθούμε -απλός δε πέρασα το τεστ του πρωτου ραντεβου (πετυχα σαν αντρας απετυχα σα γαμπρος)).Τελοσπαντων το γουστο του καθενός σεβαστό το στυλ και το υφος υπεροψιας και ανωτεροτητας ομως οχι

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
To περίπτερα της ομόνοιας είναι γεμάτα αλβανικό κοσμο που πουλάει τρελά... μάλιστα πάνε 2-3 μαζί για να αγοράσουν ένα τεύχος...

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Για ολα φταιει η πορνη η ιδιωτικη tv. Παλια οι ξεκωλιαρες ηταν πιο ανθρωπινες. Τωρα, στην πλειονοτητα, τα συναισθηματα τους αφηνονται ελευθερα να εκδηλωθουν, κατω απο το πρισμα του χρηματος και της προοπτικης μιας ανετης ζωης. Αυτα ειναι τα προτυπα που θεσπιστικαν την τελευταια 15ετια απο την tv. Γι αυτο εγω φιλοι μου, σας συστηνω τον παλιο καλο τροπο. Αν σας ενδιαφερει ακομα η Ελληνιδα, αφου ξεπερασετε τον αρχικο σκοπελο της γνωριμιας, τρελλανετε την στον πουτσο. Αποκλειστικα αγριο γαμισι με <<απαλα>> διαστηματα γλυκητητας και τρυφεροτητας. Μονο ετσι θα την κατακτησετε. Μη φοβαστε.  Δοκιμαστε το (οσοι δεν το εχετε κανει) και να ειστε σιγουροι οτι θα πιειτε ενα drambuie εις υγειαν του Mr Drampuie!

stelioskkk

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
ακούστε κορυφαίο...
ειμαι 38 αυτη 35 και την ώρα που χωρίζαμε μετα απο 2 χρονια θυελώδη σχέση (τουλαχιστον για μένα) κατηγορούσε τον εαυτό της γιατί δεν μου έφαγε λεφτα τόσο καιρό!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
ακούστε κορυφαίο...
ειμαι 38 αυτη 35 και την ώρα που χωρίζαμε μετα απο 2 χρονια θυελώδη σχέση (τουλαχιστον για μένα) κατηγορούσε τον εαυτό της γιατί δεν μου έφαγε λεφτα τόσο καιρό!!!

κωλοφαρδε επόμενε..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
απιστευτα πργμτ.καλα εκαναν οι παππουδεσ μασ που τισ γαμαγαν κ τισ εδερναν μαζί!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ακούστε κορυφαίο...

Κι εσύ γελούσες, σαρδόνια...

OP
OP
I

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Alexman 13 αφου οι Αλβανιδες ειναι μερος της Ελληνικης κοινωνιας θα γινουν και αυτες σαν τις γυναικες που βλεπουν γυρω τους δηλαδη τις Ελληνιδες / οπως και οι Ρωσιδες τα ιδια κανουν / για να δεις πραγματικα διαφορα πηγαινε κανενα ταξιδακι στη Τσεχια και στην Ουκρανια που δεν υπαρχει αυτο το σιχαμερο ειδος του ζωικου βασιλειου που πεφτει σε                                                                            χειμερεια,καλοκαιρινη,φθινοπωρινη,ανοιξιατικη ναρκη που οι επιστημονες του σαϊτ το εχουν ονομασει " Ελεεινιδες"
Μακρυαααα απο Αλαβνίδες.Εχουν τα αρνητικά της Ελληνίδας + οτι οι περισσοτερεσ αλβανικες οικογενιες ειναι μητριαρχικες + οτι αν παρεις αλβανίδα παιρνεις μαζι και το σοι της! Υπάρχουν και εξαιρεσεισ φυσικά οπως και με τισ ελληνίδες (λίγες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μηπως να γινει μια συγχωνευση με ολα τα αλλα σχετικα θεματα που εχουν ανοιχτει κατα καιρους? οπως τις κριτικες για τα μπουρδελα και τα στουντιο ας πουμε :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
να γινει νεα περιοχη... κ να λεγεται.. εδω βριζουμε τις ελληνιδες κατα προτιμηση...

Επισκέπτης
Διαφωνώ... ΜΟΝΟ για γαμήσι θα έλεγα είναι... και από τον κώλο μάλιστα :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν ειν κακο.......δεν ειν κακο......μην το λες......pas mal pas mal...... :2funny:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Μακρυαααα απο Αλαβνίδες.Εχουν τα αρνητικά της Ελληνίδας + οτι οι περισσοτερεσ αλβανικες οικογενιες ειναι μητριαρχικες + οτι αν παρεις αλβανίδα παιρνεις μαζι και το σοι της! Υπάρχουν και εξαιρεσεισ φυσικά οπως και με τισ ελληνίδες (λίγες)
και οχι μόνο αυτό! είναι εκδικητικές μέχρι παράνοιας! αν της πεις χωρίζουμε δεν τελειώνεις τόσο εύκολα!

Επισκέπτης
αλλα εμεις ειμαστε μεγαλοι μαλακες που τους δινουμε αξια και πρεπει να αλλαξουμε να μην τους κανουμε δωρα να μην πληρωνουμε εμεις το λογαριασμο

Πολύ σωστός!
Όταν ο άλλος είναι εργάτης ή μισθωτός και θεωρεί φυσιολογικό ότι για να βγάλει γκόμενα πρέπει να έχει οπωσδήποτε μουράτο καινούργιο αμάξι και να κερνά τη γκόμενα παντού , τότε δεν φταίνε οι γκόμενες. Φταίει η μαλακισμένη αντρική νοοτροπία που θεωρεί ότι οι γκόμενες μας κάνουν χάρη όταν πηδιούνται μαζί μας, οπότε ... πρέπει να τα σκάμε!

Αντίστοιχα ένας ξένος μέσος άνδρας δεν προσφέρει τίποτε πέρα από τα @@ του, οπότε οι γκόμενες αφού δεν βρίσκουν πουθενά μεγάλες προσφορές, ρίχνουν τις μύτες χαμηλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom