Νέα

Ούτε για...η Μέση Ελληνίδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iaswnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Σωστος ο Anal Hunter / εισαι μαλακας και κρυφογκεϋ ΝεοΕλληνα και βοσκος σε παρεα κοριτσιων παρε αυτο που αξιζεις / leo τις Μουσες τις εχω βαρεθει τοσο πολυ που δεν ξαναπαω - πανω κατω εχει το ιδιο ροστερ και εχω βαρεθει ...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
σωστοσ σε ολα τα ποστ ο αναλ..δυστυχωσ οι ανδρεσ τα γαμησαμε ολα κ τωρα..

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
vasos σωστα αυτα που λες αλλα σκεψου πως ο μεσος Ελληνας ειναι μεγαλυτερος μαλακας απο την μεση Ελληνιδα.

Οποτε οσα χρονια και αν περασουν, δεν θα εχουν προβλημα, γιατι το συνολο που παρουσιαζουν, πουλαει, καθως ο μεσος Ελληνας βγαζει τα φρυδακια του, ξυριζει τις μασχαλες του, ειναι emo η trendy η νεοπλουτος, και κατα βαθος φαντασιωνεται να τσιμπουκωνει τον καλυτερο του φιλο.

Αυτο δεν ειναι απλα θεμα των Ελληνιδων δυστυχως, βγαινεις εξω και βλεπεις καθε λογης καριολα, και καθε λογης μαλακα. Ο ενας ειναι ο καθρεφτης του αλλου προφανως.
Αυτο ακριβως ηθελα να γραψω κι εγω αδερφε...συμφνωνω μαζι σου!!! :thumbsup:Ξερετε ρε παιδια ποσοι μαλακες :jerking:,υποψηφιοι <<κοκκινιστοι>>(δανειζομαι τον χαρακτηρισμο απο το αναλογο τοπικ) κυκλοφορουν εξω???!!!
Μαλλον μ'αυτους πρεπει να ασχοληθουμε πρωτα  :bottom: :bottom: :bottom: για να δουμε ασπρη μερα... :think:

vroutos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εν ολιγοις leonoro ξερεις τι εχω καταλαβει εγω χωρις να κουβαλαω πολλα χρονια ζωης στην πλατη μου και εχω ακομα πολλα να μαθω αλλα ας μου επιτρεψετε να κρινω καποιες καταστασεις : στο εξωτερικο γενικοτερα δεν υπαρχουν ψευτοπουριτανισμοι και κουτσομπολια στις γειτονιες,ο καθενας κοιταζει τη δουλιτσα του,υπαρχει και το συστημα της συμβιωσης μεταξυ των ζευγαριων χωρις γαμους,πεθερικα και μαλακιες,κανουν και τα παιδακια τους αν ειναι και στην πορεια χωριζουν χωρις να υπαρχουν περαιτερω προβληματα ενω εδω στην Ελλαδα εχεις τον μπαμπα και τη μαμα,επισης και καλα εδω στην Ελλαδα η οικογενεια ειναι ενας θεσμος που ακομα διατηρειται ενω στην πραγματικοτητα μαλακιες τουμπανο ..... / συμπερασμα : οταν κατι εταιρειες καποτων λενε οτι οι Ελληνες γαμανε περισσοτερο απο τους αλλους Ευρωπαιους θα πρεπει να διευκρινηζουν οτι οι Ελληνες γαμανε ως επι το πλειστον στη Φυλης,στα στουντιο,στα χχχHotel ενω στο εξωτερικο οι ανθρωποι γαμανε στα σπιτια τους / μπορει η αναλυση μου να φαινεται απλοϊκη αλλα εγω πιστευω οτι ετσι ειναι 100% ..... 

Έτσι ακριβώς όπως τα λές. Κ εμένα η εμπειρία μου αυτό λέει. Εδώ μας φάγανε τα κόμπλεξ κ οι βλαχοσυνήθειες.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
vasos σωστα αυτα που λες αλλα σκεψου πως ο μεσος Ελληνας ειναι μεγαλυτερος μαλακας απο την μεση Ελληνιδα.

Οποτε οσα χρονια και αν περασουν, δεν θα εχουν προβλημα, γιατι το συνολο που παρουσιαζουν, πουλαει, καθως ο μεσος Ελληνας βγαζει τα φρυδακια του, ξυριζει τις μασχαλες του, ειναι emo η trendy η νεοπλουτος, και κατα βαθος φαντασιωνεται να τσιμπουκωνει τον καλυτερο του φιλο.

Αυτο δεν ειναι απλα θεμα των Ελληνιδων δυστυχως, βγαινεις εξω και βλεπεις καθε λογης καριολα, και καθε λογης μαλακα. Ο ενας ειναι ο καθρεφτης του αλλου προφανως.
η ελληνικη κοινωνια σε loop :P

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

δεν διαφωνω βασικα,αλλα μην ξεχνας οτι αν η γυναικα δεν μπει στη ψυχολογια του σημερινου αντρα και της σημερινης πραγματικοτητας σπιτι δεν ανοιγεται....οποτε εχει ιδιαιτερη βαρυτητα το πως προσεγγιζουν το ζητημα οι γυναικες παρα οι ανδρες που εχουν και αυτοι τα μεριδια ευθυνης τους για πολλα αλλα πραγματα.Επιπροσθετως μην ξεχναμε οτι ολοενα και λιγοτεροι ελληνες σκεφτονται το μελλον τους με ελληνιδα...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Σωστό και αυτό. Σκέψου να πάρεις όλο της το γίγνεσθαι μαζί (οικογένεια, φίλες, γνωστοί) άλα σβέρκο και να μη μπορείς να πάρεις το φραπέ σου με τη ησυχία σου

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
δεν διαφωνω βασικα,αλλα μην ξεχνας οτι αν η γυναικα δεν μπει στη ψυχολογια του σημερινου αντρα και της σημερινης πραγματικοτητας σπιτι δεν ανοιγεται....οποτε εχει ιδιαιτερη βαρυτητα το πως προσεγγιζουν το ζητημα οι γυναικες παρα οι ανδρες που εχουν και αυτοι τα μεριδια ευθυνης τους για πολλα αλλα πραγματα.Επιπροσθετως μην ξεχναμε οτι ολοενα και λιγοτεροι ελληνες σκεφτονται το μελλον τους με ελληνιδα...
Εσυ ρε vasos περιμενεις να μπει η γυναικα στην ψυχολογια του αντρα...??? :huh:ειναι σαν λες οτι ο ανδρας θα μπορεσει ποτε να μπει στην ψυχολογια της γυναικας...Δεν γινονται αυτα τα πραγματα... :grin:

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
ειναι αντρικο σαιτ και εδω υπαρχουν πολυ καμενοι απο ελληνιδα(ΠΟΥΤΑΝΑ) μαζι σας και γω.Ειναι γνωστο οτι ειναι χειροτερες γυναικες στην ευρωπη αλλα εμεις ειμαστε μεγαλοι μαλακες που τους δινουμε αξια και πρεπει να αλλαξουμε να μην τους κανουμε δωρα να μην πληρωνουμε εμεις το λογαριασμο να μην λεμε ναι σε οτι θελουν και ειδικα σε αυτες που απροκαλυπτα ψαχνουν για μαλακα να τις καρφωνουμε και μετα φτυσιμο για να στρωσουνε,αν και εγω σκεφτομαι να αλλαξω χωρα καποια στιγμη και να παω σουηδια αφου τελειωσω σχολη και στρατο και σχολη.

OP
OP
I

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Α η αφορμή για το topic που ανοιξα.
Το ποιο πρόσφατο κρούσμα.... Ειχα βγει ραντεβού με μια που γνώρισα  (φίλη γνωστής μου απο την δουλειά).Μεγαλοκοπέλα 31 ετών -λιγο μεγαλύτερη μου λεπτή κορυφαίο σώμα -με ελληνική ομως μύτη στυλ νεροτσουλίθρας .Περαν του οτι μιλαγε συνεχώς για τη δουλειά της...στο τέλος του ραντεβού  (δε με άφησε ούτε φιλί μια ψυχρη αγκαλιά) μου λέει "Χάρηκα Μπορει να σε παρω τηλέφωνο"!!
Και φεύγει.! Ευτυχωωως που εγινα ποιο  μαγκας με τα χρόνια και δε την κέρασα ..... κι ολας .

Κόλλησα -συφιλιαστικα και δε μίλησα αλλα έσβησα αμεσως το κινητο της απο το κινητο μου..
Ακου ΜΠΟΡΕΙ! Ποια είναι αυτη η γριομανταμ ,ψυχρή και απεγνωσμένη για γαμπρό που θα πει μπορεί...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Aν ημουνα γυναικα σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να γεννηθω στην Ελλαδα / ποσο βαρετα περνανε οι Ελληνιδες θεε μου - με αυτα που διαβαζω απλως επιβεβαιωνω καποια σκεψεις που ειχα / ευτυχως που ειμαι αντρας και μαλιστα Ελληναρας απογονος του Μ.Αλεξανδρου και του Λεωνιδα ...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Α η αφορμή για το topic που ανοιξα.
Το ποιο πρόσφατο κρούσμα.... Ειχα βγει ραντεβού με μια που γνώρισα  (φίλη γνωστής μου απο την δουλειά).Μεγαλοκοπέλα 31 ετών -λιγο μεγαλύτερη μου λεπτή κορυφαίο σώμα -με ελληνική ομως μύτη στυλ νεροτσουλίθρας .Περαν του οτι μιλαγε συνεχώς για τη δουλειά της...στο τέλος του ραντεβού  (δε με άφησε ούτε φιλί μια ψυχρη αγκαλιά) μου λέει "Χάρηκα Μπορει να σε παρω τηλέφωνο"!!
Και φεύγει.! Ευτυχωωως που εγινα ποιο  μαγκας με τα χρόνια και δε την κέρασα ..... κι ολας .

Κόλλησα -συφιλιαστικα και δε μίλησα αλλα έσβησα αμεσως το κινητο της απο το κινητο μου..
Ακου ΜΠΟΡΕΙ! Ποια είναι αυτη η γριομανταμ ,ψυχρή και απεγνωσμένη για γαμπρό που θα πει μπορεί...
κάτσε ρε μεγάλε..κατ αρχήν 31 χρονών δεν είναι μεγαλοκοπέλα,μήπως εννοείς 41?...και μπορεί να μην της άρεσες και για να μην σου το πεί κατάμουτρα να σου είπε μπορεί για τηλ/νο....βέβαια εσύ ήσουν μπροστά και ξέρεις καλλίτερα...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
ειναι αντρικο σαιτ και εδω υπαρχουν πολυ καμενοι απο ελληνιδα(ΠΟΥΤΑΝΑ) μαζι σας και γω.Ειναι γνωστο οτι ειναι χειροτερες γυναικες στην ευρωπη αλλα εμεις ειμαστε μεγαλοι μαλακες που τους δινουμε αξια και πρεπει να αλλαξουμε να μην τους κανουμε δωρα να μην πληρωνουμε εμεις το λογαριασμο να μην λεμε ναι σε οτι θελουν...
Ετσι ετσι...τι θυμηθηκα τωρα...πριν 6 χρονια τα ειχα μ'ενα μωρο (28 εγω,27αυτη)θεικο,ειμασταν ακομα στις αρχες και ετοιμαζομουν να την παρω με το αυτοκινητο απο το κεντρο της πολης(ηταν στην αγορα για ψωνια το μωρακι μου)την παιρνω τηλεφωνο και της ζηταω μιας και ειναι στην αγορα να αγορασει και μια καρτα ευχετηρια για τη γιορτη ενος κολητου που πλησιαζε...μετα απο λιγη ωρα φτανω στο σημειο που δωσαμε ραντεβου,μπαινει στο αυτοκινητο με καμμια 10αρια σακουλες γεματες ρουχα και παπουτσια και η πρωτη κουβεντα που μου ειπε ποια ηταν ρε παιδια...500 δρχ!!!και μου πεταει την καρτα στο καντραν... :headbang: :headbang:δεν εβγαλα αχνα(αν μ'επιανε καποιος απ'τη μυτη εκεινη την ωρα θα εσκαγα) :cussing: εβγαλα το 500αρικο(ακομα δρχ γαρ)και αντι να παμε για καφε οπως ειχαμε κανονισει την πηγα στο σπιτακι της και της ειπα καλα να περναει στη ζωη της(αυτη με κοιτουσε σαν χανος μονο τα κλαματα δεν εβαλε)και την εκανα με ελαφρα πηδηματακια!!!δεν της εξηγησα το λογο,ευχομαι απλα να εβαλε το μυαλουδακι της να σκεφτει :uglystupid: οχι τι με πειραξε,αυτο σιγουρα θα το καταλαβε...λεω εγω τωρα...αλλα γιατι με πειραξε!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
τι φταιει επιτελους ???? / τοσο χαλια κοινωνια ειμαστε πλεον / και τι μπορουμε να κανουμε δηλαδη SOS ....

Φταίνε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οι ... Έλληνες!!!Γιατί, για κάθε έναν που τις απαξιώνει, υπάρχουν εκατό μαλάκηδες που τις παρακαλάνε, κι ας είναι και μαλακισμένες, τρελές, μπάζα κι ό,τι άλλο θέλεις :jerking:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
κοσμο,λαμπιρη,μαλακια,καφε κ τσατ η μιζερη ζωή τουσ.αλλα τι περιμενεισ,εδω βλεπεισ 18ρικα να πιπωνουν 50ρηδεσ για επιβεβαιωση.η μιξα με τόν μεγαλο..καριολεσ,δεν σταματουν πουθενα απλα για ενα κοπλιμαν.ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ παιζει αυτο?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δεν είμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ...........ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ είμαστε....παρακαλάμε τις εκάστοτε καριολίτσες και ξεφτυλιζόμαστε μπροστά τους,και αυτές το παίρνουν επάνω τους, και άμα μας τύχει καμμιά κοπέλα που να αξίζει την γράφουμε στ αρχίδια μας...και μετά λέμε για τις Ελληνίδες....την τύφλα μας και την μαλακία μας δεν την βλέπουμε.....αι σιχτίρ και αυτές και εμείς.....

Υ.Γ. θα την πέσω στον γουόρ να τα φτιάξουμε να ησυχάσουνε απ όλες.....γουόρ..σούρχομαι... :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Φταίνε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οι ... Έλληνες!!!Γιατί, για κάθε έναν που τις απαξιώνει, υπάρχουν εκατό μαλάκηδες που τις παρακαλάνε, κι ας είναι και μαλακισμένες, τρελές, μπάζα κι ό,τι άλλο θέλεις :jerking:

Έεετσι

Ενώ εσύ είσαι 35άρης ξεκωλοκυνηγός!!!

Εκεί με καταντήσανε αλλά τα θέλει ο ξεκώλος τους :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom