Νέα

Ούτε για...η Μέση Ελληνίδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iaswnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Αμα σου ελεγα τι μου ειχε κανει θα μου ελεγες και λιγα τις εκανες. ακομα δεν εχω βαρεσει γυναικα εχω τρομερο αυτοελεγχο αλλα που θα παει θα σπασω και αυτη την παρθενια.

ΕWA SONNET FOR EVER.
( Συγνωμη για την ασχετη παρεμβαση αλλα ειδα τη φωτογραφια της στα στοιχεια σου )
Το απολυτο πωλονεζικο βυζι

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ε δεν επαθε και τιποτα απλα εκανε 2 ωρες να γυρισει χαλκιδα με τα ποδια εκανε και γυμναστικη και πηρε και το μαθηματακι της.
μπα μαλλον σ εβριζε καθ ολη τη διαρκεια κ ο επομενος θα πληρωσει τα σπασμενα, μαθηματακι χλωμο να πηρε
επισης τετοια ωρα που την παρατησες στις ερημιες πολλα θα μπορουσε να παθει
τεσπα

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
συμφωνω μαζι σου αλλα θα πρεπει να σου επισημανω μια που ειναι η νεα αγαηπημενη μου και με εμπνεει στη  :jerking: ala passtel(aka Gambrielle) ψαξε στο google. θα βαλω φωτο σε λιγο περιμενε να καταλαβεις για τι νιμου μιλαμε.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πάντως εντάξει δεν λέει να την μπουζουριάζεις έτσι την γκόμενα δημόσια.... Ο χοντρός μπορούσε να την έχει διώξει και τελείωσε η υπόθεση, φαντάσου τι ξύλο τρώει η γκόμενα σπίτι.

Ο χοντρός ήθελε ένα καλό γαμήσι ξύλο. Προσωπικά είχα μπουζουριάσει παλιά έναν τέτοιο σαπιοκοιλιά κι ακόμη θα το θυμάται!  :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

Tην πιθανότητα μετά η γκόμενα να τα βάλει μαζί σου που την έπεσες στο αγόρι της την έχεις σκεφτει;

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Απο σλοβακια η κοπελια Ala Passtel μιλαμε για αστερι στο θεμα μας ισως καποιος την πληρωσει αλλα μια μερα που την ειδα ειχε το βλεμα του σεβασμου μου ειπε και γεια πριν της πω ισως να ελεγε αλλα απο μεσα της αλλα δεν μπορω να διαβασω το μυαλο της.

Συνημμένα

• 12.jpg
    12.jpg
    61,4 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 08.jpg
    08.jpg
    77,9 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 04.jpg
    04.jpg
    68,1 KB · Εμφανίσεις: 19

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Λεω να βαλω αυτη στο avatar συμφωνεις;Ασχημη δεν ειναι;αποκλειεται να θες να τραβηξεις μαλακια με αυτη τη σαυρα;πιστευω να μην τραβας μαλακια και με τα δυο χερια αλλα μονο με το ενα για να μπορεις να γραψεις οπως εγω. :rockon: :dancing: :boobies: :uglystupid: :helpplea: :jerking: :jerking: :boobies:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Λεω να βαλω αυτη στο avatar συμφωνεις;Ασχημη δεν ειναι;αποκλειεται να θες να τραβηξεις μαλακια με αυτη τη σαυρα;πιστευω να μην τραβας μαλακια και με τα δυο χερια αλλα μονο με το ενα για να μπορεις να γραψεις οπως εγω. :rockon: :dancing: :boobies: :uglystupid: :helpplea: :jerking: :jerking: :boobies:

Σου χρωσταω μια ΙNES CUDNA
Ειναι κολητες με ewa sonnet

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Μονο ορεξη να ειχα να εβαζα φωτο εχω αλλες πολυ καλυτερες απο την ines cudna αλλα που ορεξη.

OP
OP
I

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
οχι !!!!

πιστευω οτι εισαι πολυ λαθος..

εκτος της πεποιθησης μου οτι δε σηκωνουμε ποτέ χερι σε μια οντοτητα υποδεεστερη σωματικα απο εμας, διοτι αυτοματως χανουμε τα παντελονια μας, πιστευω πως ο καλλιτερος τροπος να πονεσεις καποιον ειναι η παντελής αδιαφορια..
Τι υποδεεστερα σωματικα! Ολες πανε Kick boxing βαρατε κτλ... .Δε θα εδερνα γιατι ειμαι εναντιων της βιας (σωματικης) και ποτε δε κανω εγω την αρχη... Οχι επειδη ειναι γυναικα...εξαλου ισοτητα δεν εχουμε.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω δεν παω παντως.......εκανα τζουντο και ενοργανη μικρη δεν ξερω αν πιανει.....αν θες παντως κομματια να γινει θυσια θα γενω να με βαρεσεις :2funny:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πρόσεχε μη πας να κάνεις καμιά λαβή τζούντο και βρεθείς σε ευάλωτη στάση.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πρόσεχε μη πας να κάνεις καμιά λαβή τζούντο και βρεθείς σε ευάλωτη στάση.

Μπα.....τα χω ξεχασει.....3 χρονια εκανα....τα της ενοργανης παντως τα θυμαμαι μια χαρα :P :P

σαν το ανεκδοτο με την κοτα και τον κοκορα......"αχ επεσα......" :2funny:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ενδιαφέρον, τότε θα κάνεις σπαγκάτο σε διάφορες παραλλαγές.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μαθε τεχνη κι αστηνε αν εχεις ακουστα.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom