You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ούτε για...η Μέση Ελληνίδα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα iaswnas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 135
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
με σκλαβωνεις με τις προσφορες σου...
κ δλδ σ ενα τεταρτο θα μ εχεις κανει σουπερ? τοσο γρηγορος κ... φθηνος πανω απ ολα?
εεεεε δε το πιστευω... τι μου κρυβεις?
κ δλδ σ ενα τεταρτο θα μ εχεις κανει σουπερ? τοσο γρηγορος κ... φθηνος πανω απ ολα?
εεεεε δε το πιστευω... τι μου κρυβεις?
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
τι απογοητευση.. κ ημουν ετοιμη να στα σκασω τα 3 εκ... κριμα.. κριμα
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ε οχι! τωρα με πληγωνεις... :'(
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Παιδια το σαιτ μου βγαζει αλαμπουρνεζικα. Ουτε πμ δεν μπορω να στειλω. Σε εσας ;
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
καλα δεν ειπαμε στο αλλο τ οπικ οτι ειμαι ρομποτ? εμενα βρηκες ν αγαπησεις...?
δεν εχω καρδια.. [size=11pt]εχω βιδες πυκνωτες κ αντιστασεις[/size]
Μην ξεχνάς και τις ... διόδους
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
λεπτομερειες...
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Αξια της μοιρας της η γκομενα στο video!
Για να μην κανει σαματα η ιδια δυο μπορει να συμβαινουν :
1) Να εχει αδικο
2) Να ειναι αρκετα μαλακισμενη ωστε να καθεται να τις τρωει
Και στις δυο περιπτωσεις ο τυπας αξιζει να γινει μαυρος απο τις μπουνιες μονο και μονο που κατεληξε να φερεται ετσι σε καποιον κυριολεκτικα πιο αδυναμο ( σε αυτον τον τομεα τουλαχιστον ). Να του ταιζαν τα αρχιδια να μαθει τι σημαινει ελληνικος μεζες, και να περιφρονουσαν την γκομενα καθως καποια μαλακια θα ειχε κανει στανταρ, αλλα και να μην εκανε, ηταν πολυ μαλακισμενη εξαρχης που ηταν με τετοιο τυπο οποτε ουτε για γαμησι δεν θα αξιζε
Για να μην κανει σαματα η ιδια δυο μπορει να συμβαινουν :
1) Να εχει αδικο
2) Να ειναι αρκετα μαλακισμενη ωστε να καθεται να τις τρωει
Και στις δυο περιπτωσεις ο τυπας αξιζει να γινει μαυρος απο τις μπουνιες μονο και μονο που κατεληξε να φερεται ετσι σε καποιον κυριολεκτικα πιο αδυναμο ( σε αυτον τον τομεα τουλαχιστον ). Να του ταιζαν τα αρχιδια να μαθει τι σημαινει ελληνικος μεζες, και να περιφρονουσαν την γκομενα καθως καποια μαλακια θα ειχε κανει στανταρ, αλλα και να μην εκανε, ηταν πολυ μαλακισμενη εξαρχης που ηταν με τετοιο τυπο οποτε ουτε για γαμησι δεν θα αξιζε
Δε παίζει γιατι για να φτασεις στο...εχεις φαει τοοοσο χρονο/κοπο/χρήμα που δεν αξιζει στις ποιο πολλες περιπτωσεις. Αλλα αφου λες μονο για αυτο λαβε υποψη σου οτι συμφωνα με στατιστικες το 1/3 των Ελληνων (και αρα ελληνίδων) ειναι παχυσαρκες και κατι που εμενα με ξενερωνει επισης Μυτόνγκες.... .Διαφωνώ... ΜΟΝΟ για γαμήσι θα έλεγα είναι... και από τον κώλο μάλιστα
Επισκέπτης
Δε παίζει γιατι για να φτασεις στο...εχεις φαει τοοοσο χρονο/κοπο/χρήμα που δεν αξιζει στις ποιο πολλες περιπτωσεις. Αλλα αφου λες μονο για αυτο λαβε υποψη σου οτι συμφωνα με στατιστικες το 1/3 των Ελληνων (και αρα ελληνίδων) ειναι παχυσαρκες και κατι που εμενα με ξενερωνει επισης Μυτόνγκες.... .
Mα γι' αυτό λέω κι εγώ μόνο από τον κώλο
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Και στεγνά.....Mα γι' αυτό λέω κι εγώ μόνο από τον κώλο
imperialdemon1821
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2005
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
Δεν ξερω τι λετε εσεις για τον τυπο στο βιντεο παντως εγω αμα θα ειχε γυρω κοσμο θα ελεγα κοιτα τον μαλακα αλλα απο μεσα μου θα χαιρομουνα θα ελεγα σκασε και ενα κροσε κανε και απερκατ.παντως μην τον κρινετε λαθος μπορει να του ειχε κανει χοντρη μαλακια και ισως ειναι ο μονος τροπος να καταλαβουνε οτι δεν θα μας καβαλησουν,εγω βεβαια δεν θα την βαραγα δημοσια εκτος και αν ημουν εκτος ευατου, θα την πηγαινα σπιτι και θα την σαπιζα στο ξυλο.παντως με μια που μου ειχε σπασει τα νευρα και δεν αντεχα αλλο ειμασταν με το αμαξι μου την παω σε μια ακτη κοντα στις αλυκες κανα 2 χιλιομετρα απο την καφετερια κλαμπακι ιπποκαμπο προς το λιμανακι για οσους ξερουν ηταν 2:30 το πρωι απριλιο μηνα τις λεω παμε στην παραλια να μιλησουμε για το που παει η σχεση μας,εγω ειχα αποφασισει οτι ειχε τελειωσει,μιλησαμε λιγο και τι λεω περιμενε λιγο παω για κατουρημα μπενω γρηγορα στο αμαξι κλεινω τις πορτες ολες απο μεσα να μην προλαβει να μπει το αναβω και την κοπαναω ποσο το ευχαριστηθηκα δεν λεγετε.τωρα θελω να εγκαταλειψω μια στην ριτσωνα.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
πολυ σωστος βρε... την περιπτωση αμα σου σπαει καποιος τα νευρα κ σου την δινει να τον στειλεις ξεκαθαρα κ αξιοπρεπεστατα την σκεφτηκες? κ μετα μας φταινε οι ελληνιδες κ ουτε για...!
imperialdemon1821
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2005
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
Αμα σου ελεγα τι μου ειχε κανει θα μου ελεγες και λιγα τις εκανες. ακομα δεν εχω βαρεσει γυναικα εχω τρομερο αυτοελεγχο αλλα που θα παει θα σπασω και αυτη την παρθενια.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
Δεν ξερω τι λετε εσεις για τον τυπο στο βιντεο παντως εγω αμα θα ειχε γυρω κοσμο θα ελεγα κοιτα τον μαλακα αλλα απο μεσα μου θα χαιρομουνα θα ελεγα σκασε και ενα κροσε κανε και απερκατ.παντως μην τον κρινετε λαθος μπορει να του ειχε κανει χοντρη μαλακια και ισως ειναι ο μονος τροπος να καταλαβουνε οτι δεν θα μας καβαλησουν..
οχι !!!!
πιστευω οτι εισαι πολυ λαθος..
εκτος της πεποιθησης μου οτι δε σηκωνουμε ποτέ χερι σε μια οντοτητα υποδεεστερη σωματικα απο εμας, διοτι αυτοματως χανουμε τα παντελονια μας, πιστευω πως ο καλλιτερος τροπος να πονεσεις καποιον ειναι η παντελής αδιαφορια..
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Αμα σου ελεγα τι μου ειχε κανει θα μου ελεγες και λιγα τις εκανες. ακομα δεν εχω βαρεσει γυναικα εχω τρομερο αυτοελεγχο αλλα που θα παει θα σπασω και αυτη την παρθενια.
μα δεν αμφιβαλλω οτι θα εκανε μεγαλες μλκιες για να φτασεις σε τετοια κατασταση αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι σωστο ν αντιδρας ετσι... γιατι δεν σε κανει κ πολυ καλυτερο απ τον αλλο.
imperialdemon1821
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2005
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
Ε δεν επαθε και τιποτα απλα εκανε 2 ωρες να γυρισει χαλκιδα με τα ποδια εκανε και γυμναστικη και πηρε και το μαθηματακι της.