Νέα

Ούτε για...η Μέση Ελληνίδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iaswnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τα καλλίτερα...κινέζικα...και τιμές..τσάμπα....3.000.000 ευρώ το τέταρτο.....ειδικά για εσένα...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
με σκλαβωνεις με τις προσφορες σου...
κ δλδ σ ενα τεταρτο θα μ εχεις κανει σουπερ? τοσο γρηγορος κ... φθηνος πανω απ ολα?
εεεεε δε το πιστευω... τι μου κρυβεις?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τίποτα....απλά μ εχει φάει η μαλακία και γράφω ότι μου κατέβει..... :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τι απογοητευση.. κ ημουν ετοιμη να στα σκασω τα 3 εκ... κριμα.. κριμα :P

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
συγνώμη κυρία μου....μαλάκας είπα ότι είμαι ....όχι εκμεταλλευτής....παρακαλώ :rolleyes:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Παιδια το σαιτ μου βγαζει αλαμπουρνεζικα. Ουτε πμ δεν μπορω να στειλω. Σε εσας ;

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αξια της μοιρας της η γκομενα στο video!

Για να μην κανει σαματα η ιδια δυο μπορει να συμβαινουν :

1) Να εχει αδικο
2) Να ειναι αρκετα μαλακισμενη ωστε να καθεται να τις τρωει

Και στις δυο περιπτωσεις ο τυπας αξιζει να γινει μαυρος απο τις μπουνιες μονο και μονο που κατεληξε να φερεται ετσι σε καποιον κυριολεκτικα πιο αδυναμο ( σε αυτον τον τομεα τουλαχιστον ). Να του ταιζαν τα αρχιδια να μαθει τι σημαινει ελληνικος μεζες, και να περιφρονουσαν την γκομενα καθως καποια μαλακια θα ειχε κανει στανταρ, αλλα και να μην εκανε, ηταν πολυ μαλακισμενη εξαρχης που ηταν με τετοιο τυπο οποτε ουτε για γαμησι δεν θα αξιζε :cheesy:

OP
OP
I

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Διαφωνώ... ΜΟΝΟ για γαμήσι θα έλεγα είναι... και από τον κώλο μάλιστα :)
Δε παίζει γιατι για να φτασεις στο...εχεις φαει τοοοσο χρονο/κοπο/χρήμα που δεν αξιζει στις ποιο πολλες περιπτωσεις. Αλλα αφου λες μονο για αυτο λαβε υποψη σου οτι συμφωνα με στατιστικες το 1/3 των Ελληνων (και αρα ελληνίδων) ειναι παχυσαρκες και κατι που εμενα με ξενερωνει επισης Μυτόνγκες.... .

Επισκέπτης
Δε παίζει γιατι για να φτασεις στο...εχεις φαει τοοοσο χρονο/κοπο/χρήμα που δεν αξιζει στις ποιο πολλες περιπτωσεις. Αλλα αφου λες μονο για αυτο λαβε υποψη σου οτι συμφωνα με στατιστικες το 1/3 των Ελληνων (και αρα ελληνίδων) ειναι παχυσαρκες και κατι που εμενα με ξενερωνει επισης Μυτόνγκες.... .

Mα γι' αυτό λέω κι εγώ μόνο από τον κώλο :)

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Δεν ξερω τι λετε εσεις για τον τυπο στο βιντεο παντως εγω αμα θα ειχε γυρω κοσμο θα ελεγα κοιτα τον μαλακα αλλα απο μεσα μου θα χαιρομουνα θα ελεγα σκασε και ενα κροσε κανε και απερκατ.παντως μην τον κρινετε λαθος μπορει να του ειχε κανει χοντρη μαλακια και ισως ειναι ο μονος τροπος να καταλαβουνε οτι δεν θα μας καβαλησουν,εγω βεβαια δεν θα την βαραγα δημοσια εκτος και αν ημουν εκτος ευατου, θα την πηγαινα σπιτι και θα την σαπιζα στο ξυλο.παντως με μια που μου ειχε σπασει τα νευρα και δεν αντεχα αλλο ειμασταν με το αμαξι μου την παω σε μια ακτη κοντα στις αλυκες κανα 2 χιλιομετρα απο την καφετερια κλαμπακι ιπποκαμπο προς το λιμανακι για οσους ξερουν ηταν 2:30 το πρωι απριλιο μηνα τις λεω παμε στην παραλια να μιλησουμε για το που παει η σχεση μας,εγω ειχα αποφασισει οτι ειχε τελειωσει,μιλησαμε λιγο και τι λεω περιμενε λιγο παω για κατουρημα μπενω γρηγορα στο αμαξι κλεινω τις πορτες ολες απο μεσα να μην προλαβει να μπει το αναβω και την κοπαναω ποσο το ευχαριστηθηκα δεν λεγετε.τωρα θελω να εγκαταλειψω μια στην ριτσωνα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πολυ σωστος βρε... την περιπτωση αμα σου σπαει καποιος τα νευρα κ σου την δινει να τον στειλεις ξεκαθαρα κ αξιοπρεπεστατα την σκεφτηκες? κ μετα μας φταινε οι ελληνιδες κ ουτε για...!

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Αμα σου ελεγα τι μου ειχε κανει θα μου ελεγες και λιγα τις εκανες. ακομα δεν εχω βαρεσει γυναικα εχω τρομερο αυτοελεγχο αλλα που θα παει θα σπασω και αυτη την παρθενια.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Δεν ξερω τι λετε εσεις για τον τυπο στο βιντεο παντως εγω αμα θα ειχε γυρω κοσμο θα ελεγα κοιτα τον μαλακα αλλα απο μεσα μου θα χαιρομουνα θα ελεγα σκασε και ενα κροσε κανε και απερκατ.παντως μην τον κρινετε λαθος μπορει να του ειχε κανει χοντρη μαλακια και ισως ειναι ο μονος τροπος να καταλαβουνε οτι δεν θα μας καβαλησουν..

οχι !!!!

πιστευω οτι εισαι πολυ λαθος..

εκτος της πεποιθησης μου οτι δε σηκωνουμε ποτέ χερι σε μια οντοτητα υποδεεστερη σωματικα απο εμας, διοτι αυτοματως χανουμε τα παντελονια μας, πιστευω πως ο καλλιτερος τροπος να πονεσεις καποιον ειναι η παντελής αδιαφορια..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Αμα σου ελεγα τι μου ειχε κανει θα μου ελεγες και λιγα τις εκανες. ακομα δεν εχω βαρεσει γυναικα εχω τρομερο αυτοελεγχο αλλα που θα παει θα σπασω και αυτη την παρθενια.

μα δεν αμφιβαλλω οτι θα εκανε μεγαλες μλκιες για να φτασεις σε τετοια κατασταση αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι σωστο ν αντιδρας ετσι... γιατι δεν σε κανει κ πολυ καλυτερο απ τον αλλο.

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Ε δεν επαθε και τιποτα απλα εκανε 2 ωρες να γυρισει χαλκιδα με τα ποδια εκανε και γυμναστικη και πηρε και το μαθηματακι της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom