Νέα

Ούτε για...η Μέση Ελληνίδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iaswnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
και για να μην πει καποιος-α οτι καλα ρε μεγαλε τοσο στενο κοινωνικο κυκλο εχεις που ξερεις μονο 4..θα πω οτι καθε μήνα γνωρίζω 1-2 γυνάικες με τις οποιες βγαίνω ραντεβου αλλα φυσικα...η τις κοβω εγω λογω ανιας -αμα σου λεει η αλλη απο το πρωτο ραντεβού τι σχεδια εχεις για το μελλον (μα ποια ειναι human resource manager σε πολυεθνικη!!!!) ή με κοβουν (δε περασα απο τις εξετασεις....-θα διαβασω ομως την αλλη φορα καλύτερα-).

Πραγματικά εχω φτασει σε σημειο να μιλαω με καποια και με το που ακουω 25+ να λεω ωχ και να κοβω τη κουβεντα σιγα σιγα...

Πολύ πλάκα. Μίλαγα με μία φίλη 30+ μετά από καιρό. ΠΟΛΥ καλή κοπέλα. Το έφερε η κουβέντα και της λέω ότι ελπίζω του χρόνου να αγοράσω ένα καλό αμάξι, το τάδε.
- Όχι να μήν το πάρεις.
- Γιατί;
- Ε, να μη το πάρεις.
- Μα γιατί;
- Δεν είναι για σένα.
- Γιατί;;
- Αυτό είναι για πενηντάρηδες, ξεκωλοκυνηγούς :2funny:

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Τα πραγματα στο εξωτερικο δεν ειναι ακριβως ετσι. Το εξωτερικο οπως το αποκαλουμε αποτελειται απο 100αδες χωρες.

Και εκει υπαρχουν πανω κατω τα ιδια φαινομενα, απλα σε χωρες κοντινες προς εμας ( ευρωπη πχ ) δεν ειναι τοσο συχνα οσο στην Ελλαδα.
Συνήθως όταν μιλάμε για εξωτερικό και συγκρίνουμε εννοούμε Ευρώπη και Αμερική. Γιατί αν πάμε σε αραβικές χώρες η σε χώρες της Ασίας, τα πράγματα εκεί είναι σαφώς πιο άγρια.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κουλτουρε συζητηση χαχαχα
για να ριξω το επιπεδο... τι αυτοκινητο ηθελες να παρεις δλδ? :cheesy:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Για μένα τέτοιες συζητήσεις δεν είναι κουλτουρέ, είναι μέσα στη ζωή(in latin) :cheesy:.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
βασανισμενε ανθρωπε χιχιχιχι
εχετε τη συμπαθεια μου.. κατω οι ελληνιδες... πανω οι ρωσιδες :2funny:

OP
OP
I

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Η ρωσίδα κατω....η Ελληνίδα...ΕΞΩ  :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εξω... που εξΩ? εσεις δεν μας θελετε... οι αλλοι θα μας θελουν? βλεπω να μας ριχνετε στους καρχαριες κ στα σκυλοψαρα :2funny:

Επισκέπτης
Καθε λαος εχει τους ηγετες που του αξιζουν
και καθε καριολα τη θεση που της αξιζει.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
δυστυχως με απασχολουν πολυ τελευταια τα αθλητικα θρεντς,αλλα επιτελους βρισκω λιγο χρονο για να παραθεσω την αποψη μου σε αυτο το τοσο σημαντικο θρεντ..ισως το πιο σημαντικο που εχει ανοιχτει περαν των θρεντ για σεξ!λοιπον...οι ελληνιδες εχουν ενα μεγαλο προβλημα..δεν εχουν καταλαβει οτι σε λιγα χρονια θα αντιμετωπιζουν τεραστιο προβλημα καθοτι με το γενικοτερο "συνολο" που παρουσιαζουν δηλ.με το υφος τους,τις απαιτησεις τους,το στυλ τους,την κοσμοθεωρια τους αν θελετε αρχιζουν(εχουν ηδη γινει δηλ.για να ακριβολογω) να γινονται ολοενα και πιο αποκρουστικες στον μεσο ελληνα ανδρα ο οποιος με τη σειρα του εχει αρχισει και καταφευγει στην ξενοφερτη κοπελα και αυτο το βλεπω χαρακτηριστικα απο το οικειο μου περιβαλλον.Τα 2 μου ξαδερφια παντρευτηκαν ουγγαρεζες,ενας κολλητος ειναι με ρωσιδα και αλλος ενας γνωστος με μολδαβη.Το ασχημο ειναι για τις κοπελες του τοπου μας οτι δεν εχουν καταλαβει αυτην την πραγματικοτητα και το μεγεθος της και συνεχιζουν να ακολουθουν την ιδια ροτα...καποιες απο αυτες θα βρουν καποιους και θα παντρευτουν,πολλες ομως θα βρεθουν προ τετελεσμενων γεγονοτων και θα μεινουν στο ραφι quarantee εκτος αν συμβιβαστουν οπως ειναι ετοιμη να συμβιβαστει η πλειοψηφια των σημερινων 30ρηδων!Γυναικες......αν δεν αλλαξετε νοοτροπια και δεν δειτε τα πραγματα με διαφορετικη οπτικη γωνια θα εχετε προβλημα.....ηδη εχει ξεκινησει να υφισταται αυτο,φανταστειτε ποσο θα αμβλυνθει τα επομενα χρονια...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Με τη πραγματική οπτική γωνεία. Αλλά λίγο δύσκολο. Αλλάζει το γαιδούρι περπατησά; Το κακό είναι ότι αλλάζουμε εμείς που και 30+ έχουμε περιθώριο να κάνουμε ότι θέλουμε. Με ζωή τακτοποιημένη γιατί να ασχοληθούμε με τις 28+, λέμε τώρα; Βουρ στην (παρ)ουσία ή και στην αναμονή για κάτι +. Αυτές;

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Εγω vaso ξερω και πολλους μα παρα πολλους που σκεφτονται ή το εχουν κανει ηδη να πανε σε μια Ευρωπαϊκη χωρα της προκοπης π.χ. δεν αναφερομαι στην ξενερωτη Γαλλια ή Ιταλια αλλα σε καμια Σκανδιναβια ή Αγγλια και να προσπαθησουν να μεινουν μονιμα εκει οχι μονο λογο περισσοτερων ευκαιριων δουλειας και καλυτερης ποιοτητας ζωης αλλα και λογω γυναικων / αντε συγκρινε τωρα τη Πραγα με την Αθηνα / και μονο που το λεω ανατριχιαζω .....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Που είμαστε για σήμερα παληκάρια; :cheesy:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
εγω leo δεν ειμαι για πουθενα / την επομενη εβδομαδα με βλεπω για Baby O Πειραιως / εσυ ????

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
vasos σωστα αυτα που λες αλλα σκεψου πως ο μεσος Ελληνας ειναι μεγαλυτερος μαλακας απο την μεση Ελληνιδα.

Οποτε οσα χρονια και αν περασουν, δεν θα εχουν προβλημα, γιατι το συνολο που παρουσιαζουν, πουλαει, καθως ο μεσος Ελληνας βγαζει τα φρυδακια του, ξυριζει τις μασχαλες του, ειναι emo η trendy η νεοπλουτος, και κατα βαθος φαντασιωνεται να τσιμπουκωνει τον καλυτερο του φιλο.

Αυτο δεν ειναι απλα θεμα των Ελληνιδων δυστυχως, βγαινεις εξω και βλεπεις καθε λογης καριολα, και καθε λογης μαλακα. Ο ενας ειναι ο καθρεφτης του αλλου προφανως.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Λέω να μαζέψω το κουράγιο μου :2funny: και να κατεβώ Mousses

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
σκαει η αλλη πουναι 30, στην δουλεια που την εχουν χυσει ολοι οι εργατεσ κ μου πουλαει ροματζο αλλα ταυτοχρονα παιζει κμε λαδιαριδεσ..κ αν τησ πεισ τπτ σου πεταει οτι 'ειμαι κοπελα σε ηλικια γαμου' κ καθαριζει για την πουτανια τησ

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Πρεπει να της πεις κατσε να στον σφυριξω και εγω καθως και εγω ειμαι σε ηλικια που ψαχνομαι με πουτανες. :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom