You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ουρολαγνεία με την κοπέλα - συζυγό σας κάνετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα billsalonika1926
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 78
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Πω ρε μάγκα μου καβλα. Να έρθω και εγώ να μας κατουρήσεις παρέα ;;??
τι αφεντης θα ημουν αν δεν
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
τοσα πραγματα στο σεξ αυτη τη μαλακια βρηκατε να κανετε?εε ρε κατι πανιβλακες και πανβλαμμενες που κυκλοφορουν αναμεσα μας,λιπαμαι που ζω αναμεσα τους.Τώρα τελευταία με τη γυναίκα μου έχουμε ξεκινήσει ένα παιχνίδι ούρων.... στην αρχή κατάπια κάτι λίγα απο το μουνί της, ακολούθως την κατούρησα στο σώμα, τώρα μου ζητάει στη μάπα της να την κατουρήσω, το δέχτηκα κι εγώ το ίδιο και μάλλον έχει αρχίσει και μας καυλώνει αυτή η φάση... ποια η γνώμη - εμπειρία σας;;; Κάνετε παιχνίδι με τα ούρα;;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.701
- Πόντοι
- 9.297
Δεν είναι εραστές του γλυκού νερού...θέλει και λίγη αρμυρα για να γουστάρουν.τοσα πραγματα στο σεξ αυτη τη μαλακια βρηκατε να κανετε?εε ρε κατι πανιβλακες και πανβλαμμενες που κυκλοφορουν αναμεσα μας,λιπαμαι που ζω αναμεσα τους.
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
δλδ αμα δε κατουρας εισαι εραστης του γλυκου νερου?εε ρε τι αλλο θα ακουσω,καμμενα μυαλα που υπαρχουν.Δεν είναι εραστές του γλυκού νερού...θέλει και λίγη αρμυρα για να γουστάρουν.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.701
- Πόντοι
- 9.297
Όχι ...απλώς προσπάθησε να το δεις όπως αυτοί...είναι παντρεμένοι η έχουν σχέση και θέλουν κάτι για να ανέβει η διάθεσή τους.Αυτο...δλδ αμα δε κατουρας εισαι εραστης του γλυκου νερου?εε ρε τι αλλο θα ακουσω,καμμενα μυαλα που υπαρχουν.
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
αν ειναι παντρεμενοι δεκτο γιατι οντως πληττουν οι παντρεμενοι ασχημα αμα ειναι ομως σε σχεση ειναι γελοιο γιατι στη σχεση δε πλητεις ακομα και αμα πλητεις μπορεις να φυγεις πιο ευκολα ενω ο γαμος ειναι πιο ζορι.Όχι ...απλώς προσπάθησε να το δεις όπως αυτοί...είναι παντρεμένοι η έχουν σχέση και θέλουν κάτι για να ανέβει η διάθεσή τους.Αυτο...
Διαγραμμένο μέλος 187411
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2019
- Like
- 619
- Πόντοι
- 81
Εξαιρετικος θα πω και πολυ εμπειρο το κοριτσι. Να ρωτησω αμα ηταν η πρωτη της φορα ή αν ειναι οπαδος των watersports;
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.718
- Πόντοι
- 2.306
Γιατι ρε τυπε? Εσενα κατουρησανε? Μεταξυ τους κατουριουνται…τοσα πραγματα στο σεξ αυτη τη μαλακια βρηκατε να κανετε?εε ρε κατι πανιβλακες και πανβλαμμενες που κυκλοφορουν αναμεσα μας,λιπαμαι που ζω αναμεσα τους.
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
απλα το θεωρω γελοιο εκτος και αν ξαναλεω ειναι παντρεμενοι που οι παντρεμενοι οντως πλητουν.Γιατι ρε τυπε? Εσενα κατουρησανε? Μεταξυ τους κατουριουνται…
afenths71
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Like
- 6.337
- Πόντοι
- 1.046
1η της ηταν αλλα διψουσε για αφεντηΕξαιρετικος θα πω και πολυ εμπειρο το κοριτσι. Να ρωτησω αμα ηταν η πρωτη της φορα ή αν ειναι οπαδος των watersports;
Διαγραμμένο μέλος 187411
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2019
- Like
- 619
- Πόντοι
- 81
Σε αρκετες που το εχω κανει ξερεις τι παρατηρω; Ανοιγουν ολες το στομα κατευθειαν και παντα πινουν αρκετες γουλιες και μετα σε τελειωνουν με τσιμπουκι.1η της ηταν αλλα διψουσε για αφεντη
afenths71
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Like
- 6.337
- Πόντοι
- 1.046
αφου ειναι πουτανες ετσι πρεπει να κανουνΣε αρκετες που το εχω κανει ξερεις τι παρατηρω; Ανοιγουν ολες το στομα κατευθειαν και παντα πινουν αρκετες γουλιες και μετα σε τελειωνουν με τσιμπουκι.
Target 600
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 1.496
- Πόντοι
- 206
Άξιος !!!
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.261
- Πόντοι
- 10.336
τζιμακο πουριτανος και μπουρδελοκαταστασεις δεν πανε μαζι. Κι εγω δεν ειμαι φαν του ειδους, αλλα για να κατακρινεις τα φετιχ του αλλου πρεπει να εισαι λιγο μαλακας. Αλλοι γουσταρουν βρωμοποδαρα, αλλοι γουσταρουν κουραδες και παει λεγοντας.τοσα πραγματα στο σεξ αυτη τη μαλακια βρηκατε να κανετε?εε ρε κατι πανιβλακες και πανβλαμμενες που κυκλοφορουν αναμεσα μας,λιπαμαι που ζω αναμεσα τους.
Αμα ριξεις μια μεθυσμενη γκομενα σε μαγαζι, το μουνι της απο τα απανωτα κατουρηματα θα μυριζει κατρουλιλα. Και ο πουτσος σου αντιστοιχα. Πως θα γινει δηλαδη? Δεν θα κανετε προκαταρκτικα επειδη "ΜΠΛΙΑΧ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΛΕΒΑΝΤΑ" ???
Σοβαρευτειτε, δικαιωμα σας να ειστε καντακουζηνοι, οχι ομως και περηφανοι για αυτο σε ενα σαιτ που η πλειοψηφια γαμαει σε μπουρδελα του 10-20ρικου μαζι με αλλα 100 ατομα στα ιδια σεντονια πανω απο μια φορα την εβδομαδα.
Στην τελικη, εσεις οι "καθαροι" ειστε τα beta males της υποθεσης, που δεν σας σηκωνεται το καυλι επειδη δεν ειναι ολα γυαλισμενα με Detol. Το αρχεγονο ενστικτο του γαμησιου ποτε σε κανενα ζωο δεν ειχε προυποθεση την καθαριοτητα, καθε αλλο, πολλες απτις μυρωδιες που απεχθανεστε ειναι και αυτες που εξιταρουν τον εγκεφαλο (πχ περιοδος). Γιαυτο πρεπει να γαμαμε σαν ζωα χωρις οριο και χωρις ταμπου. Στο τελος της ημερας, οταν σαπιζεις κατω απτην ταφοπλακα θα βρωμας, και κανεις δεν θυμαται πως μυριζες οταν γαμουσες. Ελα καληνυχτα
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Ρε φίλε εχω γαμησει και γω φυλής ξέρεις και έπεσα και σε κοπέλες εκεί όχι καθαρές δλδ πχ μια φορά μια μύριζε σκατιλα και ξενέρωσα γάμησα γιατί ήταν όμορφη αλλά κατούρημα και χέσιμο πάει πολύ και τα πόδια τα γυναικεία μαρεσουν όλα τα βρώμικα μαρεσουν αλλά όχι χέσιμο κατούρημα ξεφεύγει λίγο.τζιμακο πουριτανος και μπουρδελοκαταστασεις δεν πανε μαζι. Κι εγω δεν ειμαι φαν του ειδους, αλλα για να κατακρινεις τα φετιχ του αλλου πρεπει να εισαι λιγο μαλακας. Αλλοι γουσταρουν βρωμοποδαρα, αλλοι γουσταρουν κουραδες και παει λεγοντας.
Αμα ριξεις μια μεθυσμενη γκομενα σε μαγαζι, το μουνι της απο τα απανωτα κατουρηματα θα μυριζει κατρουλιλα. Και ο πουτσος σου αντιστοιχα. Πως θα γινει δηλαδη? Δεν θα κανετε προκαταρκτικα επειδη "ΜΠΛΙΑΧ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΛΕΒΑΝΤΑ" ???
Σοβαρευτειτε, δικαιωμα σας να ειστε καντακουζηνοι, οχι ομως και περηφανοι για αυτο σε ενα σαιτ που η πλειοψηφια γαμαει σε μπουρδελα του 10-20ρικου μαζι με αλλα 100 ατομα στα ιδια σεντονια πανω απο μια φορα την εβδομαδα.
Στην τελικη, εσεις οι "καθαροι" ειστε τα beta males της υποθεσης, που δεν σας σηκωνεται το καυλι επειδη δεν ειναι ολα γυαλισμενα με Detol. Το αρχεγονο ενστικτο του γαμησιου ποτε σε κανενα ζωο δεν ειχε προυποθεση την καθαριοτητα, καθε αλλο, πολλες απτις μυρωδιες που απεχθανεστε ειναι και αυτες που εξιταρουν τον εγκεφαλο (πχ περιοδος). Γιαυτο πρεπει να γαμαμε σαν ζωα χωρις οριο και χωρις ταμπου. Στο τελος της ημερας, οταν σαπιζεις κατω απτην ταφοπλακα θα βρωμας, και κανεις δεν θυμαται πως μυριζες οταν γαμουσες. Ελα καληνυχτα
facepisser
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 123
- Πόντοι
- 1
Αν δεν γουστάρει κανείς, δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει. Αλλά ρε παιδιά, μην κρίνετε τα φετίχ των άλλων, σίγουρα ο καθένας μας εδώ μέσα έχει τα δικά του βίτσια, τα οποία μπορεί και να αηδιάζουν τον άλλο.
Μην μπερδεύετε το κατούρημα με τα σκατά. Τα σκατά είναι επικίνδυνα, έχουν βακτηρίδια από το έντερο. Τα κάτουρα, αν ο/η παρτενέρ δεν έχει κάποια λοίμωξη είναι σχεδόν στείρα. Λέω σχεδόν, επειδή οι τελευταίες μελέτες που διάβασα, λένε πως υπάρχει η πιθανότητα να μεταφέρουν κάποια βακτηρίδια, αλλά πολύ λίγα και γενικά άκακα.
Για μένα, η ουρολαγνεία είναι το απόλυτο φετίχ. Πολλές γυναίκες στην αρχή ντρέπονται να κατουρήσουν, έχουν κάποιο ψυχολογικό ταμπού και μπορεί να προσπαθούν αλλά δεν τους βγαίνουν. Όμως, με τον καιρό χαλαρώνουν και μετά τους αρέσει κιόλα! Τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου εμπειρία.
Μην μπερδεύετε το κατούρημα με τα σκατά. Τα σκατά είναι επικίνδυνα, έχουν βακτηρίδια από το έντερο. Τα κάτουρα, αν ο/η παρτενέρ δεν έχει κάποια λοίμωξη είναι σχεδόν στείρα. Λέω σχεδόν, επειδή οι τελευταίες μελέτες που διάβασα, λένε πως υπάρχει η πιθανότητα να μεταφέρουν κάποια βακτηρίδια, αλλά πολύ λίγα και γενικά άκακα.
Για μένα, η ουρολαγνεία είναι το απόλυτο φετίχ. Πολλές γυναίκες στην αρχή ντρέπονται να κατουρήσουν, έχουν κάποιο ψυχολογικό ταμπού και μπορεί να προσπαθούν αλλά δεν τους βγαίνουν. Όμως, με τον καιρό χαλαρώνουν και μετά τους αρέσει κιόλα! Τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου εμπειρία.
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Πόσο είσαι και έχεις τόσο μη συνηθισμένες εμπειρίες ?Αν δεν γουστάρει κανείς, δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει. Αλλά ρε παιδιά, μην κρίνετε τα φετίχ των άλλων, σίγουρα ο καθένας μας εδώ μέσα έχει τα δικά του βίτσια, τα οποία μπορεί και να αηδιάζουν τον άλλο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 24K