You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
ειχα παει στη φυλης την προηγουμενη εβδομαδα και διαλεξα μια κοπελα πιστευω οτι θα ηταν γυρω στα 20-22 βεβαια δεν την ρωτησα. και πιασαμε λιγο κουβεντα για την δουλεια της. και μου ειπε " η ατιμη η απληστια φταιει" της λεω " τουλαχιστον αφηνει αρκετα η δουλεια;" μου λεει "εαν δεν τα ξοδευεις δεξια και αριστερα αφηνει"
βεβαια μπορει και να με δουλευε δεν γνωριζω την αληθεια......
Αν δεν τα ξοδεύεις, αν δεν τα τρώει κανένας γκόμενος, αν, αν, αν...
Επισκέπτης
συμφωνο φιλε μου μαζι σου και αν ακομα μερικες τα ριχνουν σε καποιον που εχει λεφτα και κλεινουν και σπιτια ειναι πλεον το μισος που αρχιζει και γενιετε μεσα τους απο ολλα αυτα τα βασανηστηρια που τους γινοντε και περνουν την δικη τουςεκδικηση
φιλε μου τα εχω ζησει ολλα αυτα απο κοντα οταν πηγα στην ρωσια τοτε συζουσα εδωμε μια ρωσιδα και πηγα μαζι της εκει πηγα στο προξενειο μας για να παρω μια βιζα για τον γιο της για 15 μερες να ερθει εδω στην ελλαδα και την κοψανε την βιζα του παιδιου και ζητησα να δω τον προξενο φαντασου ενας εληνας σε μια ξενη χωρα και ομαλακας δεν με δεχτηκε και βγαινοντας εξω συναντησα εναν ομογενη εκει απο εξω που ειδε την ιστορια και αυτο που μου ειπε χαρακτηκε μεσα μου ( ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΗΝΕΣ )Studian και arion1955 δώσατε ρέστα!!!
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Οι ελληνίδες δεν εκπορνεύονται στα μπουρδέλα, αλλά στις καφετέριες που ψάχνουν το λκμ που θα τους παρέχει το πακέτο ολόκληρο...
Και αφήνω απ'έξω τις ελληνίδες που έχουν κάνει όνομα σε συγκεκριμένες χώρες του εξωτερικού.
Σωστότατος. Αλλά δε μπορώ να καταλάβω εδώ τι είναι αυτό που τις κάνει να σκέφτονται έτσι. Μάλλον το πρόβλημα ξεκινά απ' το σπίτι.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
φιλε μου τα εχω ζησει ολλα αυτα απο κοντα οταν πηγα στην ρωσια τοτε συζουσα εδωμε μια ρωσιδα και πηγα μαζι της εκει πηγα στο προξενειο μας για να παρω μια βιζα για τον γιο της για 15 μερες να ερθει εδω στην ελλαδα και την κοψανε την βιζα του παιδιου και ζητησα να δω τον προξενο φαντασου ενας εληνας σε μια ξενη χωρα και ομαλακας δεν με δεχτηκε και βγαινοντας εξω συναντησα εναν ομογενη εκει απο εξω που ειδε την ιστορια και αυτο που μου ειπε χαρακτηκε μεσα μου ( ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΗΝΕΣ )
Δεν με εκπλήσσει , φίλε μου.
Ladakias, μην απορείς για τίποτα, δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει τι κουβαλάει πίσω της η κάθε ταλαίπωρη, άλλες είναι εξαρτημένες από
ουσίες , άλλες έχουν εξώγαμα, άλλες συντηρούν οικογένεις στην πατρίδα τους, για κάποιες ισχύει συνδυασμός κάποιων από τα προαναφερθέντα και, φυσικά ΔΕΝ είναι απίθανο από κάποιες να τα παίρνουν οι αγαπητικοί.
Επισκέπτης
ρε συναγωνιστες μεχρι πριν 10 χρονια στα μπουρδελα δικες μας δεν δουλευανε? απλα τωρα οι νταβατζηδες εχουν βρει τις αλοδαπες γιατι απλα ειναι ποιο ευκολη λεια οι δικες μας τωρα ψαχνουν για εναν μαλακα που να τους τα εχει ολλα και φιλιπινεζα η αλβανη οικοιακη βοηθο μεχρι πριν 10 12 χρονια πλενανε τα πιατα και τωρα θελουν οικοιακη βοηθο και αν εργαζοντε και σε κανενα γραφειο στο 8ωρο τις 6 ωρες τις περνουν στο ιντερνετ και χαλβαδιαζουνε μαζι μαςΣωστότατος. Αλλά δε μπορώ να καταλάβω εδώ τι είναι αυτό που τις κάνει να σκέφτονται έτσι. Μάλλον το πρόβλημα ξεκινά απ' το σπίτι.
Αν δε μου είπε μαλακία κοπέλα που ήρθε Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα, τώρα η βίζα έχει 3.000......το 2002 που ειμουνα εκει η βιζα ειχε ταριφα 2000 ευρω ...
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ρε συναγωνιστες μεχρι πριν 10 χρονια στα μπουρδελα δικες μας δεν δουλευανε? απλα τωρα οι νταβατζηδες εχουν βρει τις αλοδαπες γιατι απλα ειναι ποιο ευκολη λεια οι δικες μας τωρα ψαχνουν για εναν μαλακα που να τους τα εχει ολλα και φιλιπινεζα η αλβανη οικοιακη βοηθο μεχρι πριν 10 12 χρονια πλενανε τα πιατα και τωρα θελουν οικοιακη βοηθο και αν εργαζοντε και σε κανενα γραφειο στο 8ωρο τις 6 ωρες τις περνουν στο ιντερνετ και χαλβαδιαζουνε μαζι μας
Το θέμα είναι η νοοτροπία που επικρατεί στις σημερινές γυναίκες εκτός του αγοραίου έρωτα, η οποία είναι κυνικότατη πιστεύω και ελεειηνή μερικές φορές απο τη χειρότερη εκδιδόμενη. Και αναρωτιέμαι αν το πρόβλημα ξεκινά απ' το σπίτι ( μπαμπάς - μαμά ).
Χωρίς να μιλήσω για τα πρότυπα που πλασάρονται στη T.V.
Όποιος πιστεύει ότι μια κοπέλλα που δουλεύει σε μπουρδέλο, στούντιο, στριπ, άρα σε νόμιμη εργασία με γιατρούς, αστυνομία κλπ είναι σε καταναγκαστικά έργα, συγγνώμη που το λέω, αλλά πλανάται πλάνην οικτρά.
Όπως είπα στο πρώτο μου ποστ, όλες υφίστανται εκμετάλλευση όταν πρωτοέρχονται στην Ελλάδα, γι' αυτό δουλεύουν παράνομα (cg, κωλόμπαρα) αλλά και εξ'αυτού (της παρανομίας) υφιστανται εκμετάλλευση (φαύλος κύκλος).
Πηγές μου είναι δεκάδες πόρνες, στρίπερς κλπ, αλλά και άλλοι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, με τις οποίες έχω συζητήσει στις χώρες προέλευσης τους για τις συνθήκες ζωής όλων των κοινωνικών τάξεων (στις +30 επισκέψεις μου για δουλειές και αναψυχή στην πρώην ΕΣΣΔ) αλλά και εδώ.
Όσον αφορά αυτό που περιγράφει ο Αρίων για την επίσκεψη του σε ελληνικό προξενείο, απλώς περιγράφει την χειρότερη παθολογία της ελληνικής δημόσιας διοίκησης. Την μη εξυπηρέτηση του πολίτη και την διαφθορά. Γιατί μην μου πείτε ότι ο κάθε πολίτης μπορεί με ευκολία να δει τον Γενικό Διευθυντή ενός υπουργείου (τυπικά ισόβαθμος με τον Πρόξενο). Το λαμόγιο όμως μπορεί.
Όπως είπα στο πρώτο μου ποστ, όλες υφίστανται εκμετάλλευση όταν πρωτοέρχονται στην Ελλάδα, γι' αυτό δουλεύουν παράνομα (cg, κωλόμπαρα) αλλά και εξ'αυτού (της παρανομίας) υφιστανται εκμετάλλευση (φαύλος κύκλος).
Πηγές μου είναι δεκάδες πόρνες, στρίπερς κλπ, αλλά και άλλοι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, με τις οποίες έχω συζητήσει στις χώρες προέλευσης τους για τις συνθήκες ζωής όλων των κοινωνικών τάξεων (στις +30 επισκέψεις μου για δουλειές και αναψυχή στην πρώην ΕΣΣΔ) αλλά και εδώ.
Όσον αφορά αυτό που περιγράφει ο Αρίων για την επίσκεψη του σε ελληνικό προξενείο, απλώς περιγράφει την χειρότερη παθολογία της ελληνικής δημόσιας διοίκησης. Την μη εξυπηρέτηση του πολίτη και την διαφθορά. Γιατί μην μου πείτε ότι ο κάθε πολίτης μπορεί με ευκολία να δει τον Γενικό Διευθυντή ενός υπουργείου (τυπικά ισόβαθμος με τον Πρόξενο). Το λαμόγιο όμως μπορεί.
Και αναρωτιέμαι αν το πρόβλημα ξεκινά απ' το σπίτι ( μπαμπάς - μαμά ).
Μην το ψαχνεις αυτο φταιει , ουτε TV , ουτε προτυπα ουτε τπτ αλλο...
Επισκέπτης
φιλε μιλαμε για εναν εληνα σε μια χωρα που ειναι ενα καθαρο μπουρδελο δεν ξερεις τι θα συναντησεις στον δρομο και αν εισε και λιγο αξυριστος μπορει να σε μπαγλαρωσουν για τσετσενο.Όποιος πιστεύει ότι μια κοπέλλα που δουλεύει σε μπουρδέλο, στούντιο, στριπ, άρα σε νόμιμη εργασία με γιατρούς, αστυνομία κλπ είναι σε καταναγκαστικά έργα, συγγνώμη που το λέω, αλλά πλανάται πλάνην οικτρά.
εδω ακομα και οι υπουργοι καποιες ωρες δεχοντε και τους πολιτες δεν θα μπορουσε να δεχτη εναν εληνα που βρεθηκε εκει?
πανε πολοι εληνες εκει μηπως?
Ο Υπουργός Αρίων μαζεύει ψήφους ο Πρόξενος ή ο Γενικός Διευθυντής Υπουργείου είναι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι. Σε έχουν λοιπόν γραμμένο εκτός αν...... έχεις κάτι να τους πεις. Εσύ έχεις δει πολλούς Γενικούς Διευθυντές υπουργείων;
Βρέθηκες σε μια ξένη χώρα και ένοιωσες περήφανος που είδες το προξενείο της χώρας σου και τη σημαία σου να κυματίζει. Χάρηκες λοιπόν και ξέχασες ότι είχες να κάνεις με έλληνες δημοσίους υπαλλήλους σαν τον εφοριακό, τον υπάλληλο του ΙΚΑ, τον υπάλληλο του δήμου σου, της πολεοδομίας που σε ταλαιπωρούν καθημερινά. Ε λοιπόν με τους ίδιους υπαλλήλους είχες να κάνεις, μόνο πιό γκλαμουράτους.
Προσοχή πάντως, υπάρχουν και οι φωτεινές εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν απλώς τον κανόνα.
Επισκέπτης
ξερεις που αγανακτησα? οταν ειδα κανα 3 μπατσους εληνες εκει μεσα φορτομενους στο χρυσαφικο ειτανε η συνεχεια οταν ενας πρωην γειτονας μου πρωην μωσαικος και μετα διορισμενος στο υπουργειο εξωτερικων τον στειλανε για ενα χρονο σε ενα προξενειοστην ουκρανια και οταν γυρισε πισω απο εκει που βρωμαγε το χνοτο του να τα ακριβα αυτοκινητα να τα διαμερισματα και δεν ξερω τι αλλο καταλαβατε εγω ενοιωσα αγανακτηση που δεν εφερα τον πιτσιρικα για 15 μερεςεδω μιαβολτα και θελω να καταλαβουμε πλεον τι ειναι που κανει αυτες τις γυναικες πορνες και να ξεμυαλιζουν γερους και να τα παιρνουν και να κλινουν σπιτια απλα περνουν την δικη τους εκδικησηΟ Υπουργός Αρίων μαζεύει ψήφους ο Πρόξενος ή ο Γενικός Διευθυντής Υπουργείου είναι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι. Σε έχουν λοιπόν γραμμένο εκτός αν...... έχεις κάτι να τους πεις. Εσύ έχεις δει πολλούς Γενικούς Διευθυντές υπουργείων;
Βρέθηκες σε μια ξένη χώρα και ένοιωσες περήφανος που είδες το προξενείο της χώρας σου και τη σημαία σου να κυματίζει. Χάρηκες λοιπόν και ξέχασες ότι είχες να κάνεις με έλληνες δημοσίους υπαλλήλους σαν τον εφοριακό, τον υπάλληλο του ΙΚΑ, τον υπάλληλο του δήμου σου, της πολεοδομίας που σε ταλαιπωρούν καθημερινά. Ε λοιπόν με τους ίδιους υπαλλήλους είχες να κάνεις, μόνο πιό γκλαμουράτους.
Προσοχή πάντως, υπάρχουν και οι φωτεινές εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν απλώς τον κανόνα.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ρε συναγωνιστες μεχρι πριν 10 χρονια στα μπουρδελα δικες μας δεν δουλευανε? απλα τωρα οι νταβατζηδες εχουν βρει τις αλοδαπες γιατι απλα ειναι ποιο ευκολη λεια οι δικες μας τωρα ψαχνουν για εναν μαλακα που να τους τα εχει ολλα και φιλιπινεζα η αλβανη οικοιακη βοηθο μεχρι πριν 10 12 χρονια πλενανε τα πιατα και τωρα θελουν οικοιακη βοηθο και αν εργαζοντε και σε κανενα γραφειο στο 8ωρο τις 6 ωρες τις περνουν στο ιντερνετ και χαλβαδιαζουνε μαζι μας
μου φαινεται πως μιλας λες και δεν εχεις καμμια αισθηση του "τί γιγνεσθαι"..
1)πριν 10 χρονια ητανε μονο δικες μας???το αλλο με τον τοτο το ξερεις?
2)η ποιοτητα των ελληνιδων ιεροδουλων ποια ηταν,ειναι και θα ειναι κατα βαση? η ΝΑΝΑ της καλυμνου μηπως?αν εξαιρεσεις καποιες λιγες ελληνιδες που κρατουσαν,κρατουν και θα κρατουν τη σημαια ψηλα πως θα καλυπτοταν η ζητηση για τον αγοραιο ερωτα?απλα δεν ειχαν ανοιξει τα συνορα μεχρι το 1994-95 για αυτο και δεν ειχαμε εισοδο αλλοδαπων γυναικων......καμμια νοοτροπια ελληνιδας δεν φταει για αυτο!αν ειναι δυνατον να θετεις αυτο το παραδειγμα με τις σημερινες ελληνιδες για να υποστηριξεις αυτο που λες.....ειναι ατοπο περα για περα....
3)αλλα περα απο τα παραπανω ποιες ειναι συγκριτικα πιο ωραιες παρουσιες? οι ελληνιδες πορνες ή οι αλλοδαπες?
ξερεις που αγανακτησα? οταν ειδα κανα 3 μπατσους εληνες εκει μεσα φορτομενους στο χρυσαφικο ειτανε η συνεχεια οταν ενας πρωην γειτονας μου πρωην μωσαικος και μετα διορισμενος στο υπουργειο εξωτερικων τον στειλανε για ενα χρονο σε ενα προξενειοστην ουκρανια και οταν γυρισε πισω απο εκει που βρωμαγε το χνοτο του να τα ακριβα αυτοκινητα να τα διαμερισματα και δεν ξερω τι αλλο καταλαβατε εγω ενοιωσα αγανακτηση που δεν εφερα τον πιτσιρικα για 15 μερεςεδω μιαβολτα και θελω να καταλαβουμε πλεον τι ειναι που κανει αυτες τις γυναικες πορνες και να ξεμυαλιζουν γερους και να τα παιρνουν και να κλινουν σπιτια απλα περνουν την δικη τους εκδικηση
Αρίωνα, έχεις πεινάσει ποτέ; Εγώ όχι. Και δεν εννοώ πείνα γιατί άργησε το φαί. Εννοώ πείνα γιατί δεν έχεις τίποτα να φας. Ε λοιπόν τότε δεν πρόκειται ποτέ να τις καταλάβεις πραγματικά. Γιατί η πείνα είναι κάτι που δεν ξεχνιέται, όσα χρόνια και να περάσουν, όσο και να καλυτερέψεις την ζωή σου. Η πείνα σε κάνει αγρίμι. Κι αυτό το αγρίμι σε κυνηγάει πάντα.
Καμμιά εκδίκηση δεν παίρνουν πίστεψε με. Θέλουν απλώς να ζήσουν καλά αυτές και οι οικογένειες τους. Απορείς γιατί ταπεινώνονται. Γιατί η ταπείνωση κρατάει το αγρίμι ήμερο. Η ελευθερία το ξυπνάει και πληγώνει τους γύρω της και τελικά την ίδια. Τι από τα δύο να διαλέξουν; Τι είναι καλύτερο. Πότε επιλέγουν το ένα πότε το άλλο.
Σκέφτηκες ποτέ γιατί δεν έρχονται πια καινούργιες φουρνιές με την συχνότητα και στους αριθμούς που έρχονταν μέχρι το 2003-4; Γιατί τα πράγματα καλυτέρεψαν εκεί. Γιατί δεν υπάρχει πια πείνα μεγάλη. Έρχονται πια μόνο οι ψωνάρες που θέλουν μεγάλη ζωή και οι τελείως πεταμένες που πάνε να ξεφύγουν από την φυλακή ή ξέρω εγώ τι άλλο.
Μην σε πληγώνει που δεν έφερες τον νεαρό εδώ. Νάσαι περήφανος με τον εαυτό σου πάντα που προσπάθησες, γιατί δείχνει ότι είσαι καλός άνθρωπος.
Αυτά φιλικά.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 100
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 19