Νέα

Οτε tv σε δεύτερη tv

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Για τα ιδια καναλια λεμε.................

Επειδη δε θελω τρυπες για καλωδια εχει δοκιμασει κανεις otetv ή nova με ένα τετοιο μηχανηματακι;

ή  
Πομπος δεκτης στα 5,8Ghz...

Multiview ακομα δεν εχει ο ote

$_12.JPG

mutsodringo

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
1
Τι εννοεις για τα ιδια καναλια???

Εψαχνα κι εγω για ασυρματη μεταδοση σηματος σε otetv και απ οτι διαβασα σε φορουμ περι ηλεκτρονικων,δεν ειναι και τοσο εγγυημενο το αποτελεσμα! Εστω κι αν ειναι διπλανα τα δωματια που μεταφερεται το σημα,πολυ πιθανο να εχει απωλειες και να σου σπαει τα νευρα!

OP
OP
M

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Τι εννοεις για τα ιδια καναλια???

Οτι παιζει η μια Tv θα παιζει και η αλλη..Οχι Multiview δηλαδη

Αν γινεται, η ποιοτητα σηματος λογικά εχει να κάνει με τον πομπο και δεκτη γιαυτο και βρηκα στα 5,8Ghz γιατι στα 2,4 έχεις θέματ
Ρωταω αν ειναι οτι παιζει να ψωνισω ενα καλο μηχανημα απο ebay και οχι κατι στυλ Με κραζεις με Θαυμαζεις από εδω.

Αν το έχει κάνει κάποιος ας μας δώσει τα φόντα του. Που ακριβως συνδεω τον πομπό στο μηχανημα και αν αυτό κάνει σωστά εκπομπή σήματος

mkce12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
237
Πόντοι
281
Αυτο το θεμα με ενδιεγερε και μενα και το εψαξα λιγο. Η καλυτερη  λυση εναι η ενσυρματη μεταφορα σηματος  γιατι και καλυτερο σημα εχεις χωρις παρεμβολες και χιονια αλλα και λιγοτερη ακτινοβολια.
Προσπαθησε να το κανεις με καλωδιο

OP
OP
M

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Με καλώδιο πρέπει να κανω σπλιτ στο Hdmi που βγαινει από τον αποκωδικοποιητη και πάει στην Tv και αν τρεξω καλωδιο στην αλλη tv?

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31
Οτι παιζει η μια Tv θα παιζει και η αλλη..Οχι Multiview δηλαδη

Αν γινεται, η ποιοτητα σηματος λογικά εχει να κάνει με τον πομπο και δεκτη γιαυτο και βρηκα στα 5,8Ghz γιατι στα 2,4 έχεις θέματ
Ρωταω αν ειναι οτι παιζει να ψωνισω ενα καλο μηχανημα απο ebay και οχι κατι στυλ Με κραζεις με Θαυμαζεις από εδω.

Αν το έχει κάνει κάποιος ας μας δώσει τα φόντα του. Που ακριβως συνδεω τον πομπό στο μηχανημα και αν αυτό κάνει σωστά εκπομπή σήματος
Όλα αυτά τα μηχανήματα ασύρματης μετάδοσης παίζουν ταυτόχρονα το ίδιο κανάλι που παίζει η πρώτη τηλεόραση. Ανάλογα με τα εμπόδια που παρεμβάλλονται μπορεί να υπάρχουν λίγα χιόνια. Συνήθως έχουν 4 συχνότητες διαφορετικής εκπομπής και επιλέγεις αυτή που είναι ποιό καθαρή. Συνδέονται με HDMI ή  SCART καλώδιο , στον αποκωδικοποιητή. Εγώ έχω ένα από τα LIDL αρκετά καλό. Επίσης στο MEDIA MARKT μπορείς να το αγοράσεις και αν δεν είσαι ευχαριστημένος εντός 12 ημερών το επιστρέφεις και σου δίνουν τα χρήματα πίσω.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Με καλώδιο πρέπει να κανω σπλιτ στο Hdmi που βγαινει από τον αποκωδικοποιητη και πάει στην Tv και αν τρεξω καλωδιο στην αλλη tv?
Tυπε μολις εβαλα και εγω πριν καμια βδομαδα οτε tv και ειχα το ιδιο προβληματισμο με σενα. Ο τεχνικος που ηρθε μου εβαλε ενα μηχανημα που δινει σημα μεσω του αναλογικου καλωδιου. ΟΚ η εικονα δεν ειναι HDMI αλλα δεν εχω και χιονια.70 ευρω η ιστορια ολη και βλεπω μια χαρα. Θελω τωρα μονο ενα remote receive για να αλλαζω και τα καναλια ;)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Tυπε μολις εβαλα και εγω πριν καμια βδομαδα οτε tv και ειχα το ιδιο προβληματισμο με σενα. Ο τεχνικος που ηρθε μου εβαλε ενα μηχανημα που δινει σημα μεσω του αναλογικου καλωδιου. ΟΚ η εικονα δεν ειναι HDMI αλλα δεν εχω και χιονια.70 ευρω η ιστορια ολη και βλεπω μια χαρα. Θελω τωρα μονο ενα remote receive για να αλλαζω και τα καναλια ;)
Θα αλλαζεις το μηχανημα ή τον αποκωδικοποιητη?
:think:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Θα αλλαζεις το μηχανημα ή τον αποκωδικοποιητη?
:think:
Tι εννοεις να αλλαζω???? Υπαρχει ενα συστηματακη wifi IR  που με το control μπορω να αλλαζω καναλια απο αλλο δωματιο εαν αυτο με ρωτας

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Tι εννοεις να αλλαζω???? Υπαρχει ενα συστηματακη wifi IR  που με το control μπορω να αλλαζω καναλια απο αλλο δωματιο εαν αυτο με ρωτας
Αυτο σε ρωταω Στο μηχανημα ή στον αποδικωποιητη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom