Νέα

Οταν ο φίλος σε κάνει να χαλιέσαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fiasco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Fiasco

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παίρνω το θάρρος να ανοίξω ένα θέμα για κάτι που με απασχολεί εδώ και καιρό στην σχέση μου με τον παιδικό μου φίλο.Εφτασα στα 35 και τον ξέρω απ τα 10 μου,μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά και τα σπίτια μας ήταν σε απόσταση 25 βημάτων.Είναι φίλος μου με ότι αυτό συνεπάγεται και για όσους θέλουν να φέρονται αντρίκια καταλαβαίνουν τι θέλω να πώ.
Επί του θέματος τώρα.
Το φιλαράκι μου αυτό είχε και έχει την τάση να γουστάρει τις γκόμενες που κατά καιρούς είχα/έχω και θα έχω.Αυτο το φαινόμενο με τον καιρό το συνήθισα και μπορώ να πω οτι το έβλεπα και λίγο χιουμοριστικά.Αναφέρω εδώ ότι μου έχει ομολογήσει πολλές φορές ότι βλέπει όνειρα με τις εκάστοτε γκόμενες μου,όνειρα σεξουαλικού και μόνο τύπου,δηαλδή δεν έβλεπε στο όνειρο του μια γκόμενα μου αλλά έβλεπε τσοντόύλα με λίγα λόγια στον ύπνο του.
Σε περιόδους αγαμίας του, έχω ξηγηθεί είτε με μια καλή βίζιτα δωράκι απο μένα,είτε ψήνοντας κάποια γκόμενα μου και όχι σχέση για ένα τριολέ ολέ ολέ.Κάτι αντίστοιχο συνέβη τις τελευταίες μέρες.
Το φιλαράκι πέρασε μια κρυάδα με ένα μωρό που γούσταρε και ήταν χαλασμένος καλοκαιριάτικα.Ανέλαβα λοιπόν δράση κι έψησα ένα μωρό που τρώω όταν πεινάω και για να μην πολυλογώ την πήραμε μαζί.Του ξεκαθάρισα ότι θα έπρεπε να είναι προσεκτικός ώστε να μην κάψουμε αυτή την περίπτωση για να μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε και στο μέλλον.
Το τρίο πέτυχε κι όλα πήγαιναν καλά μέχρι που τον είδα ν αρχίζει να βγάζει άσκοπα feelings για μια γκόμενα που δεν θα έπρεπε να την δεί έτσι για ευνόητους λόγους.Επειδή το είδα να έρχεται του ζήτησα να χαλαρώσει και να σκεφτεί λίγο με το πάνω κεφάλι διακόπτοντας τον απ το να με ευχαριστεί για το καλό που του έκανα.
Ολα αυτά έγιναν προχθές.
Χθές λοιπόν ήρθε στο μαγαζί μου για έναν καφέ και τον συνέλαβα χωρίς να του το δείξω, να ψάχνει το κινητό μου προφανώς για να βρεί το νούμερο της.Σημειώνω εδώ οτι του το είχα δώσει ήδη κι έτσι δεν είχα πρόβλημα να του το ξαναδώσω αν μου το ζητούσε.Λίγο αργότερα πέρασε κι ένα φιλαράκι ακόμα απ το μαγαζί και σιγά σιγά έπεσε η ιδέα για μια ταβερνούλα και ίσως μια μικρή μπαρότσαρκα για να πούμε όσα λένε οι άντρες μεταξύ τους.
Αμ δε...
Ο κολλητός έκανε πίσω προφασιζόμενος κούραση κτλ κτλ, ενώ επί της ουσίας ετοιμάζοταν για κίνηση πίσω απ την πλάτη μου την οποία και έκανε καλώντας την έτσι στο σπίτι του.Ξέρω πως κάπου εδώ ακούγομαι σαν παιδάκι που του πήραν το παιχνιδάκι του αλλά πιστέψτε με δεν είναι καθόλου έτσι και σας αναφέρω ότι πρίν απ'όλα αυτά μου είχε τηλεφωνήσει η γκόμενα και μου ζήτησε να βρεθούμε κι εγώ ο #$$_$#$#$ της πρότεινα να πάρω και τον κολλητό και να την ξαναπάρουμε μαζί,δηλαδή σκέφτηκα πάλι το φιλαράκι με λίγα λόγια.
Καταλήγοντας σας λέω ότι όντως η έτσι πήγε σπίτι του,πράγμα που μου αποκάλυψε, όταν και μόνο τότε, είχε πάρει χαμπάρι ότι κατάλαβα το τι έκανε πατώντας πάνω στην πλάτη μου και προσπάθησε να με πείσει οτι την κάλεσε για να δουν ταινια κι εγώ του απάντησα πως τον πιστεύω όσο πιστεύω το ότι οι αρκούδες μετά το χέσιμο στο δάσος παίρνουν και τον μπιντέ τους για να είναι φρέσκιες κι ανάλαφρες.
Στα ίσια και παληκαρίσια λέω ότι το ζόρι μου δεν είναι το αν γαμησε η αν θα γαμησει την γκομενα που ουτως η αλλως εχετε καταλαβει σε τι θεση την εχω στην ιεραρχια μου.Με χαλασε το οτι μου ειπε ψεμματα και κυρίως το οτι πίστεψε πω ς μπορούσε να με κοροϊδέψει ενώ θα έπρεπε μετά απο 25 χρονια φιλίας να ξέρει οτι δεν τον παίρνει για κάτι τέτοιο.

Ειμαι χαλασμένος λοιπόν και σας ζητάω την γνώμη σας επί του θέματος...

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Φιλαράκο, επειδή μου έχει τύχει κι εμένα φίλος να γουστάρει την γκόμενα μου (είτε για γαμήσι την είχα είτε για δεσμό) σου λέω κάνε μακρια τον τύπο.

Σε έχει κατα αρχάς γραμμένο εντελώς, είναι ύπουλος αφού ακόμα και το κινητό σου ψάχνει, και σου παίζει μπινιά. Γράφτον στα παπάρια σου και διώχτον. Ξέρω πως είναι δύσκολο αφου μετα απο 25 χρόνια φιλίας έχετε πολλά πράγματα μοιραστεί και ζήσει.

Αλλά αυτός είναι ικανός όταν κάνεις οικογένεια να την πέσει ακόμα και στην κόρη σου, γυναίκα σου κλπ. Είναι ύπουλος, ψεύτης και θα στη φέρει καμμιά μέρα για τα καλά και θα ψάχνεσαι.

Επειδή βλέπω γουστάρεις κανα φίλο για τριολέ με γκόμενα, βρες καναν άλλον, θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο (και το πάνω και το κάτω).

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Θες να γινουμε φιλοι????Πλακα κανω ο τυπος ειναι αθεραπευτος ζηλιαρης και αγαπα τον φιλο σου με τα ελατωματα του

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
ωραίους φίλους έχεις...
αλλά και 25 έτη ίδιας φάσης, μήπως πρέπει να πας σε κανα γιατρό για το σύμπλεγμά σου;

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εγω λεω να του ζητισεις το τηλ της μανας του και αν ρωτισει να πεις οτι θελεις να την βγαλεις για καφε :cheesy:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Αν την πεσει στη γυναικα σου, θα φταιει αυτος ή θα φταιει η γυναικα σου;

Επισκέπτης
Εγώ από αυτά που λες καταλαβαίνω το εξής: Εσύ μπορεί μεν να τον έβλεπες σαν κολλητό, εκείνος όμως δεν νομίζω να σε έβλεπε έτσι. Απλά επειδή του ξηγιόσουν, τον στήριζες, του πάσαρες καμιά γκόμενα, κτλ, κτλ... για αυτό σε είχε από κοντά.

Δεν ξέρω βέβαια αν σου είχε ανοιχτεί γενικά σαν άνθρωπος (όχι μόνο όταν χαλιόταν με τις γκόμενες, η ζωή έχει κι άλλα πράγματα πέρα από γκόμενες!). Επίσης θέλω να σου πω και το εξής... Εγώ ΠΟΤΕ δεν θα μπορούσα να δω ερωτικά γκόμενες/γυναίκες φίλων μου και ΠΟΤΕ δεν το έχω κάνει. Και του κολλητού μου η γυναίκα είναι ΜΟΥΝΑΡΑ... έτσι απλά και με λίγα λόγια!!! Δεν μπόρεσα όμως ποτέ να την δω ερωτικά ή να φανταστώ πως θα είναι να την γαμάω ή να την δω στον ύπνο μου. Εσύ θα μπορούσες? Σκέψου το λίγο. Και μιλάμε βέβαια για ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ έτσι? Όχι απλά φίλους ή γνωστούς.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.052
Πόντοι
12.056
Αμα εχεις τετοιους φιλους τι να τους κανεις τους εχθρους... :dancing:
Και κατι αλλο ασχετο..Οι γυναικες των φιλων μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ  :dancing:

Επισκέπτης
Γελούσες με τα όνειρα του "φίλου" ..  σε πείραξε μετά...
Η κοπελίτσα σου είναι τελευταία θέση οπότε δεν σε νοιάζει, αλλά το ψέμα που σου είπε για θέμα που δεν σε νοιάζει σε καίει..
Εδινες απο το περίσσευμά σου και φυσικά για να πάρεις και ευχαρίστηση, αλλά σε πειράζει που ο άλλος θέλει να κάνει την προσωπική του ζωή με την κοπέλα χωρίς την παρέμβασή σου.
Ωραίοι κανόνες φιλίας..
Αλτεκ συμφωνω με το ασχετο.       

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.052
Πόντοι
12.056
Οι γυναικες των φιλων μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 

Αν και καποιες το ζητουν το πιτσιλισμα... :2funny: :rockon:

Επισκέπτης
Οχι παλικάρι.. δεν πάει έτσι αν είσαι φίλος σωστός και θέλεις αντίστοιχη συμπεριφορά. Ακόμα και αν θέλουν.

OP
OP
F

Fiasco

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Διάβασα τις πρώτες εκτιμήσεις σας και τις βρίσκω λογικές κι αναμενόμενες.
Δεν ψάχνω ούτε έψαχνα κολλητό για παρτούζες και σίγουρα με τον συγκεκριμένο φίλο μας δένουν πολλά.
Μέχρι χθές είχα μάθει να τον δικαιολογώ σχεδόν σε ότι έκανε λέγοντας μέσα μου "ετσι ειναι και δεν αλλαζει" και συνέχιζα να τον έχω φίλο μιας και ποτε δεν περίμενα τιποτα απ τους φιλους μου φροντιζοντας για τον εαυτο μου μονος μου,γιατι ποτε δεν ηθελα ουτε και θελω να εχω σχεσεις στις οποιες πεφτει η σκια του συμφεροντος και τις παγωνει.
Εχω την δουλεια μου,εχω οτι θελω πανω κατω,εχω την υγεια μου πανω απ ολα και δεν θελω να με χαλαει κανεις οπως δεν χαλαω και κανεναν(αντιθετως τους φτιαχνω κιολας).
Δεν θελω ουτε να το συνεχισω ουτε να εκδικηθω ουτε τιποτα.
Απλα εχω χαλαστει γιατι απ τον συγκεκριμενο δεν περιμενα να ξηγηθει ετσι μιας και ειχε στο μυαλο του και με ειχε δει πως ξηγηθηκα σε αλλες περιπτωσεις και ξερει το οτι ανεχομαι πολλα μεχρι να πω φτανει.Τοτε δεν εχει πισωγυρισμα για μενα κι αν το συζηταω ειναι μονο και μονο γιατι τον θεωρω μερος της ζωης μου μετα απο τοσα χρονια.
Πραγματικα αν προχωρησω πισω απ το χαλασμα που εχω φαει βλεπω τον εαυτο μου μπερδεμενο για το πως πρεπει να του φερθω απο δω και περα.
Και μετα λεμε για την γυναικεια φιλια και δυο αυγα τουρκιας με μπλε ματια...

Επισκέπτης
Η κοπελίτσα σου είναι τελευταία θέση οπότε δεν σε νοιάζει, αλλά το ψέμα που σου είπε για θέμα που δεν σε νοιάζει σε καίει..
Εδινες απο το περίσσευμά σου και φυσικά για να πάρεις και ευχαρίστηση, αλλά σε πειράζει που ο άλλος θέλει να κάνει την προσωπική του ζωή με την κοπέλα χωρίς την παρέμβασή σου.
Ωραίοι κανόνες φιλίας..

Καλά, άκυρα όλα. Μιλάμε για ΑΝΤΡΙΚΗ φιλία... εντάξει δεν περιμένω να σου λέει κάτι αυτός ο όρος... Anyway!

Επισκέπτης
Γιατί δεν του λες τι σε χάλασε; Απλά σταράτα και ήρεμα;

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.052
Πόντοι
12.056
Οχι παλικάρι.. δεν πάει έτσι αν είσαι φίλος σωστός και θέλεις αντίστοιχη συμπεριφορά. Ακόμα και αν θέλουν.

Ακομα και αν θελουν...εγω προσωπικα κανω τον Κινεζο...
Και αν σκουρινουν τα πραγματα την κανω ελαφρα προφασιζομενος διαφορα...
Εχουν γνωση οι φυλακες...χεχεχεχεχεεχε

Επισκέπτης
Καλά, άκυρα όλα. Μιλάμε για ΑΝΤΡΙΚΗ φιλία... εντάξει δεν περιμένω να σου λέει κάτι αυτός ο όρος... Anyway!

Ναι δεν έχω λιόμας τέτοιες αξιώσεις να αντιληφθώ, Κατανοώ την πλήρη διαφορά, και την σέβομαι. Αναφέρθηκα σε αυτά που είπε ο κύριος για την δικιά του φιλία και μου φάνηκαν λίγάκι άτοπα. Μπορεί και να κάνω λάθος.

OP
OP
F

Fiasco

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ωραίοι κανόνες φιλίας..
Αλτεκ συμφωνω με το ασχετο.       

Δεν με νοιαζει τι θα κανει με την ετσι γιατρε μου,μπορει να την παντρευτει κιολας αν του σκασει στον εγκεφαλικο φλοιο.Αυτο που με χαλασε ειναι το κοροιδιλικι καθως σκεφτομαι οτι αν κατεφυγε εκει προκειμενου να γαμησει μια γκομενα ποιος ξερει πως μπορει να ξηγηθει αυριο μεθαυριο σε καποια πιο σοβαρη φαση.
Ουτε αδεια θελω να δωσω,ουτε εγκριση φιλαρακι αλλα πες μου,εσενα δεν θα σε πειραζε αν ο κολλητος σου λειτουργουσε ετσι πισω απ την πλατη σου.
Και κλεινω λεγοντας οτι εγω για τον φιλο μου δεν θα ηθελα να κολλησει με μια γκομενα που την παρτουζωναμε.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
θεε μου, φυλαγε με απ τους φιλους μου
γιατι απ τους εχθρους μου
φυλαγομαι και μονος μου.. ;) ;) :grin:

υ.γ. (όπου θεος, ο,τι πιστευει ο καθενας, μην τα χαλασουμε εκει :grin:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom