εγώ συμφωνώ κατά 50% , ναι μεν αισθησιασμός για να υπάρξει καλή φωτογράφηση αλλα και προστυχιά για να σε προκαλείΑυτές είναι οι "καλλιτεχνικές/αισθησιακές" φωτογραφήσεις στις οποίες πρέπει να υπάρχει ένας "αισθησιασμός" και "ερωτισμός" όχι "προστυχιά". Δεν αγόραζα ποτέ περιοδικα με τέτοιες μαλακίες...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ορθούλα Παπαδάκου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sxsitegr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 69
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)
Έλεος ρε αρχηγέ και εσύ. Ελληνοκαναδέζα είναι. Αδελφή του Τζορτζ Παπαδάκου που έπαιζε στον Ολυμπιακό μπάσκετ και έκανε και κάποιες εμφανίσεις στην Εθνική σαν μπακ απ του Φασούλα αλλά τον πρόδωσαν τα πήλινα πόδια του (δύο εγχειρίσεις χιαστών μία σε κάθε πόδι). Η Ορθούλα και ο Τζορτζ γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στον Καναδά. Ο Τζορτζ ήρθε εδώ μετά το Κολέγιο για να παίξει μπάσκετ και η Ορθούλα σε αντίστοιχη ηλικία, άρα η προφορά 100% real.
Σωστα τα λες, αλλα πως το 1987 που ερθει απο τον Καναδα εχει λιγοτερη προφορα απο τη εχει σημερα μετα απο σχεδον 20 χρονια στη Ελλαδα?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Πέρσι το καλοκαίρι δούλευε δημόσιες σχέσεις στην ''ΠΙΣΙΝΑ'' στην Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά.
Επισκέπτης
και για να ξερετε και την καταγωγη της....ειναι απο το χωριο λιαντινα στην λακωνια.......απο εκει δηλαδη που καταγοταν ο καθηγητης λιαντινης...ενα πολυ μικρο χωριο μετα την σπαρτη γυρω στα 25 χιλιομετρα προς ταυγετο μερια.Συμπληρωματικα το αναφερω για οσους τυχον καταγονται απο εκει κοντα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Όπως εγώ.
Μιας και οι περισσότεροι σήμερα αναπολούν χαμένες μιλφάρες (Δρούζα Μπορώ- Αλεξανδρα Πασχαλίδου κλπ) είπα και εγώ να πούμε για το ψηλοπούτανο την Ορθούλα
Παραθέτω δύο βίδεο γαι να δείτε την διαφορα στο στήθος - η ηλιθιότητα παραμένει η ίδια
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
Παραθέτω δύο βίδεο γαι να δείτε την διαφορα στο στήθος - η ηλιθιότητα παραμένει η ίδια
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
μαπα το καρπουζι ................... κατα την ταπεινη μου γνωμη
Ως αγρότης είναι απόλυτα σεβαστή η γνώμη σου
λες τρικαρδε να βγει και πλαστική μυαλού για την ορθούλα??
Μακάρη να βρούνε οι γιατροί θεραπία για την γυναικία πουτανο-ανοησία, αν η θεραπία αυτή προβλέπει και "πλαστική μυαλού¨" τότε είναι σίγουρο ότι θα την κάνουνε όλες ευχαρίστος
xristos350
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 298
- Πόντοι
- 1.510
Morisson
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
στο διμετρη θα συμφωνησω..μουναρα 2μετρη !!!!!
Ορθούλα Παπαδάκου: «Φοβάμαι ότι έχω την επικίνδυνη σιλικόνη»
Η Ορθούλα Παπαδάκου τον τελευταίο καιρό απασχολεί τα Media για δυσάρεστες ειδήσεις, κυρίως προβλήματα υγείας. Αυτήν τη φορά έχει πρόβλημα με τη σιλικόνη της.
«Το πρόβλημα είναι ότι έχω χάσει την επαφή με τον γιατρό που μου έκανε την επέμβαση και δεν ξέρω τι υλικό έχει χρησιμοποιηθεί. Φοβάμαι ότι έχω την επικίνδυνη σιλικόνη. Ο γιατρός που με παρακολουθεί σήμερα σύστησε να αντικατασταθεί το ένθεμα, λόγω επιπλοκών που έχουν παρουσιαστεί. Αρκετά προβλήματα έχω με την ασθένειά μου. Ελπίζω τώρα να μη μου έχει συμβεί και αυτή η ατυχία».
ΠΗΓΗ: ΕΓΩ
Η Ορθούλα Παπαδάκου τον τελευταίο καιρό απασχολεί τα Media για δυσάρεστες ειδήσεις, κυρίως προβλήματα υγείας. Αυτήν τη φορά έχει πρόβλημα με τη σιλικόνη της.
«Το πρόβλημα είναι ότι έχω χάσει την επαφή με τον γιατρό που μου έκανε την επέμβαση και δεν ξέρω τι υλικό έχει χρησιμοποιηθεί. Φοβάμαι ότι έχω την επικίνδυνη σιλικόνη. Ο γιατρός που με παρακολουθεί σήμερα σύστησε να αντικατασταθεί το ένθεμα, λόγω επιπλοκών που έχουν παρουσιαστεί. Αρκετά προβλήματα έχω με την ασθένειά μου. Ελπίζω τώρα να μη μου έχει συμβεί και αυτή η ατυχία».
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 466
- Πόντοι
- 166
Ορθούλα Παπαδάκου: «Φοβάμαι ότι έχω την επικίνδυνη σιλικόνη»
ΠΗΓΗ: ΕΣΥ? Μώρε μπράβο ειδήσεις...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 335
- Εμφανίσεις
- 11K