Νέα

Ορθούλα Παπαδάκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sxsitegr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)

qozac

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αυτές είναι οι "καλλιτεχνικές/αισθησιακές" φωτογραφήσεις στις οποίες πρέπει να υπάρχει ένας "αισθησιασμός" και "ερωτισμός" όχι "προστυχιά". Δεν αγόραζα ποτέ περιοδικα με τέτοιες μαλακίες...
εγώ συμφωνώ κατά 50% , ναι μεν αισθησιασμός για να υπάρξει καλή φωτογράφηση αλλα και προστυχιά για να σε προκαλεί

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Έλεος ρε αρχηγέ και εσύ. Ελληνοκαναδέζα είναι. Αδελφή του Τζορτζ Παπαδάκου που έπαιζε στον Ολυμπιακό μπάσκετ και έκανε και κάποιες εμφανίσεις στην Εθνική σαν μπακ απ του Φασούλα αλλά τον πρόδωσαν τα πήλινα πόδια του (δύο εγχειρίσεις χιαστών μία σε κάθε πόδι). Η Ορθούλα και ο Τζορτζ γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στον Καναδά. Ο Τζορτζ ήρθε εδώ μετά το Κολέγιο για να παίξει μπάσκετ και η Ορθούλα σε αντίστοιχη ηλικία, άρα η προφορά 100%  real.

Σωστα τα λες, αλλα πως το 1987 που ερθει απο τον Καναδα εχει λιγοτερη προφορα απο τη εχει σημερα μετα απο σχεδον 20 χρονια στη Ελλαδα?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πέρσι το καλοκαίρι δούλευε δημόσιες σχέσεις στην ''ΠΙΣΙΝΑ'' στην Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά.

Επισκέπτης
και για να ξερετε και την καταγωγη της....ειναι απο το χωριο λιαντινα στην λακωνια.......απο εκει δηλαδη που καταγοταν ο καθηγητης λιαντινης...ενα πολυ μικρο χωριο μετα την σπαρτη γυρω στα 25 χιλιομετρα προς ταυγετο μερια.Συμπληρωματικα το αναφερω για οσους τυχον καταγονται απο εκει κοντα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μιας και οι περισσότεροι σήμερα αναπολούν χαμένες μιλφάρες (Δρούζα Μπορώ- Αλεξανδρα Πασχαλίδου κλπ) είπα και εγώ να πούμε για το ψηλοπούτανο την Ορθούλα :bigdick:

Παραθέτω δύο βίδεο γαι να δείτε την διαφορα στο στήθος - η ηλιθιότητα παραμένει η ίδια

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
μαπα το καρπουζι ................... κατα την ταπεινη μου γνωμη

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ίσος το πρώτο αναγνωρισμό στο πανελλήνιο λέσμπο ζευγάρι

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
λες τρικαρδε να βγει και πλαστική μυαλού για την ορθούλα??

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
λες τρικαρδε να βγει και πλαστική μυαλού για την ορθούλα??

Μακάρη να βρούνε οι γιατροί θεραπία για την γυναικία πουτανο-ανοησία, αν η θεραπία αυτή προβλέπει και "πλαστική μυαλού¨" τότε είναι σίγουρο ότι θα την κάνουνε όλες ευχαρίστος

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εστο και καθηστεριμένα 'ενα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην Ορθούλα

Γιόρταζε την περασμένη Κυριακή της Ορθοδοξίας (Ορθοδοξια είναι το κανονικό της όνομα)

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
656
Πόντοι
96
μουναρα 2μετρη !!!!!

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
Στην 4η φωτογραφια δεν την λες και ασχημη παντως....

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Ορθούλα Παπαδάκου: «Φοβάμαι ότι έχω την επικίνδυνη σιλικόνη»

Η Ορθούλα Παπαδάκου τον τελευταίο καιρό απασχολεί τα Media για δυσάρεστες ειδήσεις, κυρίως προβλήματα υγείας. Αυτήν τη φορά έχει πρόβλημα με τη σιλικόνη της.

«Το πρόβλημα είναι ότι έχω χάσει την επαφή με τον γιατρό που μου έκανε την επέμβαση και δεν ξέρω τι υλικό έχει χρησιμοποιηθεί. Φοβάμαι ότι έχω την επικίνδυνη σιλικόνη. Ο γιατρός που με παρακολουθεί σήμερα σύστησε να αντικατασταθεί το ένθεμα, λόγω επιπλοκών που έχουν παρουσιαστεί. Αρκετά προβλήματα έχω με την ασθένειά μου. Ελπίζω τώρα να μη μου έχει συμβεί και αυτή η ατυχία».

ΠΗΓΗ: ΕΓΩ

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
466
Πόντοι
166
Ορθούλα Παπαδάκου: «Φοβάμαι ότι έχω την επικίνδυνη σιλικόνη»

Η Ορθούλα Παπαδάκου τον τελευταίο καιρό απασχολεί τα Media για δυσάρεστες ειδήσεις, κυρίως προβλήματα υγείας. Αυτήν τη φορά έχει πρόβλημα με τη σιλικόνη της.

«Το πρόβλημα είναι ότι έχω χάσει την επαφή με τον γιατρό που μου έκανε την επέμβαση και δεν ξέρω τι υλικό έχει χρησιμοποιηθεί. Φοβάμαι ότι έχω την επικίνδυνη σιλικόνη. Ο γιατρός που με παρακολουθεί σήμερα σύστησε να αντικατασταθεί το ένθεμα, λόγω επιπλοκών που έχουν παρουσιαστεί. Αρκετά προβλήματα έχω με την ασθένειά μου. Ελπίζω τώρα να μη μου έχει συμβεί και αυτή η ατυχία».

ΠΗΓΗ: ΕΓΩ

ΠΗΓΗ: ΕΣΥ? Μώρε μπράβο ειδήσεις...  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom