You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ορθούλα Παπαδάκου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sxsitegr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 69
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
Επισκέπτης
οι εκφρασεις ειναι οι εξης!small forward το λεγομενο 3αρι, και power forward το λεγομενο 4αρι!!!
οι εκφρασεις ειναι οι εξης!small forward το λεγομενο 3αρι, και power forward το λεγομενο 4αρι!!!
ΑΚΡΙΒΩΣ!
Center=5
Point Guard=1
Shooting guard=2
combo guard=1/2
δε βαριεσαι. το παραβλεπω...πολυ καλη...αρκει να μην μιλαει κ να μην την βλεπεις στο προσωπο...σοβαντισμενη η μη...στο προσωπο χανει παρα πολυ....απο σωμα το μονο που με χαλαει ειναι το σιλικονατο βυζι που παραδειχνει ψευτικο....
pervertboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Εμενα παλι μου τη σπανε γενικα οι γκομενες που κανουν γυμνες φωτογραφισεις και ταυτοχρονα δε φαινεται τιποτα απο αυτα που θα επρεπε να φαινονται...
Εγω σκεπτομαι τι θα ελεγε ολος ο κοσμος εαν το ξερανε οτι πριν απο παρα πολλα χρονια η Ορθουλα τα εχει καποτε με εναν μαυρο?
Παραπεπτοντος, η προφορα, δεν ειναι γνησια απλως το κοριτσι δεν ξερει να μιλαει & ειναι μια απο τους πολλους χαζους που νομιζει ειναι 'cool' να εχεις ξενη προφορα.
Παραπεπτοντος, η προφορα, δεν ειναι γνησια απλως το κοριτσι δεν ξερει να μιλαει & ειναι μια απο τους πολλους χαζους που νομιζει ειναι 'cool' να εχεις ξενη προφορα.
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
πω πω για εκεινη τη φωτογραφιση στο μαξ εριξα τρελλες μαλακιες! εκεινη με τις διαφανεις μποτες δε λες? σλουρπ
περα απο τις μαλακιες η ορθουλα εχει ποδαρες ατελειωτες,θα ηθελα να τις γλυφω ολη μερα!!
περα απο τις μαλακιες η ορθουλα εχει ποδαρες ατελειωτες,θα ηθελα να τις γλυφω ολη μερα!!
Επισκέπτης
Εγω σκεπτομαι τι θα ελεγε ολος ο κοσμος εαν το ξερανε οτι πριν απο παρα πολλα χρονια η Ορθουλα τα εχει καποτε με εναν μαυρο?
Έλεος ρε αρχηγέ και εσύ. Ελληνοκαναδέζα είναι. Αδελφή του Τζορτζ Παπαδάκου που έπαιζε στον Ολυμπιακό μπάσκετ και έκανε και κάποιες εμφανίσεις στην Εθνική σαν μπακ απ του Φασούλα αλλά τον πρόδωσαν τα πήλινα πόδια του (δύο εγχειρίσεις χιαστών μία σε κάθε πόδι). Η Ορθούλα και ο Τζορτζ γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στον Καναδά. Ο Τζορτζ ήρθε εδώ μετά το Κολέγιο για να παίξει μπάσκετ και η Ορθούλα σε αντίστοιχη ηλικία, άρα η προφορά 100% real.
Εμενα παλι μου τη σπανε γενικα οι γκομενες που κανουν γυμνες φωτογραφισεις και ταυτοχρονα δε φαινεται τιποτα απο αυτα που θα επρεπε να φαινονται...
Αυτές είναι οι "καλλιτεχνικές/αισθησιακές" φωτογραφήσεις στις οποίες πρέπει να υπάρχει ένας "αισθησιασμός" και "ερωτισμός" όχι "προστυχιά". Δεν αγόραζα ποτέ περιοδικα με τέτοιες μαλακίες...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 4K