Ανατσουτσούριασα τώρα!!!!Αν θες να μου το παιξεις μαγκας, κανονισε να τα πουμε καπου εξω να με ειρωνευτεις απο κοντα. Αν δεν τα χεις τ αρχιδια τραβα απο δω νουμερο
Και αρχίδια έχω και πουτσα αλλά δεν σε γαμάω ρε πουστράκι.
Ανατσουτσούριασα τώρα!!!!Αν θες να μου το παιξεις μαγκας, κανονισε να τα πουμε καπου εξω να με ειρωνευτεις απο κοντα. Αν δεν τα χεις τ αρχιδια τραβα απο δω νουμερο
Εισαι σε πολυ καλό δρομο,για τον τιτλο της χρονιάς.Συνέχισε...
Ανατσουτσούριασα τώρα!!!!
Και αρχίδια έχω και πουτσα αλλά δεν σε γαμάω ρε πουστράκι.
Σε ξερουμε ολοι οι υπολοιποι τυπε.Οπως ανεφερε καποιος αλλος σε αλλο νημα,εισαι ο χρηστης μπαχαλακιας αγαμητος του σαϊτ με 0 συνεισφορα,εκτος απο το να σπας μπάλες.Οσο για τον σεξουαλικο μου προσανατολισμό,γουσταρω να ριχνω πουτσα και ξυλο σε ψευτονταήδες του πληκτρολογιου σαν και την παρτη σουδεν σε ξερω τυπε, εθιξα μηπως τον σεξουαλικο σου προσδιορισμο?
Σε ξερουμε ολοι οι υπολοιποι τυπε.Οπως ανεφερε καποιος αλλος σε αλλο νημα,εισαι ο χρηστης μπαχαλακιας αγαμητος του σαϊτ με 0 συνεισφορα,εκτος απο το να σπας μπάλες.Οσο για τον σεξουαλικο μου προσανατολισμό,γουσταρω να ριχνω πουτσα και ξυλο σε ψευτονταήδες του πληκτρολογιου σαν και την παρτη σου
Ωπα ρε φιλε!!!Δεν πρόλαβα το πλοιο να ερθω να σου δειξω τα αρχιδια μου για να τα γλυψεις!!!Θα παρω το αεροπλάνο αμα το έχεις τόσο ανάγκη!!!!!Λοιπον, επειδη βλεπω οτι το thread παιρνει αλλο δρομο ας σταματησουν οι μαλακες να γραφουν ασχετα πραγματα. Dude επειδη δε μου αρεσουν οι μαγκες απ το πληκτρολογιο, ελα μου πεις οσα γραφεις απο κοντα. Βλεπω οτι αλλαξες θεμα ομως με τροπο, οποτε αφου δεν εχεις αρχιδια να συναντησεις καποιον live, σταματα να το παιζεις μαγκακι απ το pc σου.
Λοιπον, επειδη βλεπω οτι το thread παιρνει αλλο δρομο ας σταματησουν οι μαλακες να γραφουν ασχετα πραγματα. Dude επειδη δε μου αρεσουν οι μαγκες απ το πληκτρολογιο, ελα μου πεις οσα γραφεις απο κοντα. Βλεπω οτι αλλαξες θεμα ομως με τροπο, οποτε αφου δεν εχεις αρχιδια να συναντησεις καποιον live, σταματα να το παιζεις μαγκακι απ το pc σου.
Ωπα ρε φιλε!!!Δεν πρόλαβα το πλοιο να ερθω να σου δειξω τα αρχιδια μου για να τα γλυψεις!!!Θα παρω το αεροπλάνο αμα το έχεις τόσο ανάγκη!!!!!
Τι έγινε ;Δεν σε γαμάει κανένας;Μηπως γιατί είσαι και πολύ μάγκας;
υπάρχουν gay στην Κρήτη ?
ωρέ
http://[URL unfurl="true"]www.urshirts.com/dudeseriouslywtf.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ποια ειναι η απορια σου?
τυπε δεν εχω καμια απορια :-Ποια ειναι η απορια σου?
τυπε δεν εχω καμια απορια :-
απλως το να λες "το να γαμιεμαι δε με κανει λιγοτερο αντρα" ειναι γελοιο απο μονο του
ειναι σαν να λες "το να καιω εβραιους στους φουρνους δε με κανει ρατσιστη"
αμα γαμιεσαι εισαι απλως αρσενικος
δεν εισαι αντρας ;)
Οτι πεις, δε χαλω χατηρια.
υπάρχουν gay στην Κρήτη ?
ωρέ
έτσι τριχωτές που είναι οι κρητικές, ε ναι.