Νέα

Ώριμες (MILF) σε μπουρδέλα/studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Deicidious
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 385K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giwrgospap

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες δωστε καμια πληροφορια για μπουρδελα που υπαρχουν ωριμες κυριες . παιδια θελω μπουρδελα , ο χ ι στουντιο . και ρε παιδια κανα καλο πουρο οχι καμια ξεδοντιαρα . ειδα ενα σχετικο μνμ για ωριμες κυριες αλλα πρεπει να ειναι παλιο και δεν πρεπει να ισχυει . εχω σκοπο να παω το βραδυ γι αυτο αν καποιος γνωριζει κατι ας μου δωσει τις πληροφοριες του . γεια χαρα συμπολεμιστες μου .

OP
OP
D

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Ένα μήνυμα είδες. Κάτσε να διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες και δεν θα χρειαστείς καμία πληροφορία.

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Πήγα το απόγευμα τελικά στο Πιπίνου 32Β και έγινε κάτι απίστευτο. ΜΕ ΕΔΙΩΞΕ!!! Μπήκα μέσα και βγαίνει μια γυναίκα 55+ ξανθιά ελληνίδα και μου λέει γεια σου τι κάνεις; καλά της λέω. Έχεις ξανάρθει με ρωτάει. Όχι της απαντάω. Είναι με ραντεβού μου λέει και τώρα τελείωσα (εν τω μεταξύ σκουπιζόταν με μωρομάντιλο στα χέρια και τα μπράτσα της) έλα αύριο μου λέει. Της λέω και πως κλείνεις ραντεβού; Τίποτα μου λεεί έρχεσαι αύριο. Καλά της λέω γεια κι έφυγα. Κουφάθηκα ρε παιδιά όλοι παρακαλάνε και αυτοί να με διώξει; Τι να πω... Αν ξέρετε κάτι επί του θέματος πείτε το.
μαγκες εκει παιζει και ακαποτο σεξ ,με 40 ευρω .
Σορρυ αλλα ΜΑΚΡΙΑ

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Ξέρετε τι παίζει σήμερα το απόγευμα στο Τροφωνίου 13 κάτω; Ευχαριστώ

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες πατε μια βολτα στο μολλ αθενς και ξεμωναχιαστε σαρανταρες.καθονται στο φτερο.σοβαρα.η πληροφορια ειναι εγγυηση.

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
μαγκες πατε μια βολτα στο μολλ αθενς και ξεμωναχιαστε σαρανταρες.καθονται στο φτερο.σοβαρα.η πληροφορια ειναι εγγυηση.

ολοι η φαση θα βγει ποιο ακριβη , 10 καφε + ξενοδοχειο 50 = 60 ευρω εαν θελει και φαγητο ας τα να πανε  :headbang:  και σου γραφω τιν ποιο απλη κατασταση , δεν σε παω στα ποιο ακριβα κολπα  ;)

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

αυτο που ειπες ειναι σοβαρο,  εισαι σιγουρος ?    :rolleyes:

kostas_bba

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
0
Παίδες καλησπέρα.

Απ'ό,τι έχω αντιληφθεί, οι αγαπητές Αντριάννα από Διδύμου και Σόνια από Αλκιβιάδου απουσιάζουν αυτόν τον καιρό.

Η αναζήτηση του site με οδηγεί στις εξής επιλογές για Milf/gilf:

Ντιάνα από Έλλης 3
Τάνια από Αλκιβιάδου 16Β

Έχετε άποψη για τις εν λόγω κυρίες ?

Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση για κυρίες με βύζους και ακάπωτα ?

Δεν έρχομαι συχνά Αθήνα, οπότε δεν έχω ευκαιρία να δοκιμάζω όλες τις επιλογές...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Εγώ εχω καταλήξει στο συμπέρασμα οτι οι μεγαλοκοπέλες και ειδικά αυτές που βρίσκονται για αρκετό καιρό σε συγκεκριμένα σπιτάκια παίζουν με στάνταρ γνωστή τους πελατεία και δεν ενδιαφέρονται για καινούριο κόσμο.

OP
OP
D

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Παίδες καλησπέρα.

Απ'ό,τι έχω αντιληφθεί, οι αγαπητές Αντριάννα από Διδύμου και Σόνια από Αλκιβιάδου απουσιάζουν αυτόν τον καιρό.

Η αναζήτηση του site με οδηγεί στις εξής επιλογές για Milf/gilf:

Ντιάνα από Έλλης 3
Τάνια από Αλκιβιάδου 16Β

Έχετε άποψη για τις εν λόγω κυρίες ?

Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση για κυρίες με βύζους και ακάπωτα ?

Δεν έρχομαι συχνά Αθήνα, οπότε δεν έχω ευκαιρία να δοκιμάζω όλες τις επιλογές...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

H Tάνια είναι πλέον εντελώς σάπια. Όσο για την Ντιάνα, βλέπεις ότι αυτή η γυναίκα ήταν Η μουνάρα πριν από π.χ. τριάντα χρόνια. Τώρα, φυσικά, έχει πάρει κιλά, έχει σπάσει κτλ. Αλλά τόσο σφιχτό κώλο δεν βλέπεις ούτε σε 20άρα ελληνίδα.
Κατέθεσα για δεύτερη φορά χτες στην Ντιάνα. Σταθερά στην κορυφή. ;)

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
. Όσο για την Ντιάνα,  Αλλά τόσο σφιχτό κώλο δεν βλέπεις ούτε σε 20άρα ελληνίδα.
Κατέθεσα για δεύτερη φορά χτες στην Ντιάνα. Σταθερά στην κορυφή. ;)

της ντιανας ο κωλος ειναι απιστευτα σφιχτως  :fuck1: και ξερει να κουνιεται καλα οταν τον εχεις μεσα της !!!!!!!!!

kostas_bba

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
0
Τι προγράμματα προσφέρει η Ντιάνα ?

Δέχεται να τελειώσεις στο στόμα/πρόσωπο ?

Από ηλικία είναι μάλλον 50+, ψιλοσπασμένη σε πρόσωπο & σώμα, αλλά απ'ό,τι κατάλαβα είναι η θεία που ενδείκνυται για μερακλήδες.

Πάντως λέω να την τιμήσω έτσι κι αλλιώς, γούστα είναι αυτά...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Η γρια στη Πιπίνου 32Β ούτε καν μπαίνει στο κόπο να σηκωθεί για να δεις περι τινος πρόκειται..
Κάθεται σαν τη μοσχάρα στο καναπέ και σε ρωτά βαριεστημένα αν θα μπεις...
Καλά για πρόγραμμα ούτε καν σε ενημερώνει..φοβάται μήπως ξοδέψει σάλιο..
Ουστ!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τι προγράμματα προσφέρει η Ντιάνα ?

[glow=red,2,300]Δέχεται να τελειώσεις στο στόμα/πρόσωπο ?[/glow]
Από ηλικία είναι μάλλον 50+, ψιλοσπασμένη σε πρόσωπο & σώμα, αλλά απ'ό,τι κατάλαβα είναι η θεία που ενδείκνυται για μερακλήδες.

Πάντως λέω να την τιμήσω έτσι κι αλλιώς, γούστα είναι αυτά...
ναι
ορμα τυπε :rockon:

kostas_bba

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
0
Όρμηξα προχθές αρχηγέ και ανέβασα και κριτική.

Επίσης σήμερα το μενού είχε Σόνια για την οποία επίσης έστειλα κριτική

OP
OP
D

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Η θεία Νάντια έχει δυαροτριάρι (δυάρι, το οποίο γίνεται τριάρι από το πάχος) βυζί. Όχι κάτι ιδιαίτερο.
Γενικώς, κάνει τα πάντα, δέχεται ανελέητο σφυροκόπημα και είναι πάντα θετική και χαμογελαστή.  :rockon:
Επίσης, φοράει πάντα ωραίες διχτυωτές κάλτσες (πότε μαύρες, πότε κόκκινες), που την κάνουν ακόμα πιο σέξι.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
γενικά παίζει καθαριότητα στο μέρος;;
ξένοι/πακιστανοί/παρακμή μπαίνει ή τρώει πόρτα;;

arhidamos

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως από ότι μου έχουν πει Ζλάτα από Βριλησσού. Είναι πολύ έμπειρη και γαμάτη μέσα στο δωμάτιο

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom