Νέα

Ώριμες (MILF) σε μπουρδέλα/studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Deicidious
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 385K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vagzav

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά λέω να πάω σε λίγο στο Πιπίνου 32Β, διάβασα ότι έχει ώριμες. Ξέρει κανείς να μου πει τι θα παίζει σήμερα μετά τις 5 και αν αξίζει τον κόπο να πάω; Ευχαριστώ

Ας μας ενημερώσει κάποιος. Τιμές και προσόντα,,,,

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Ρε παιδιά πήγα σήμερα Πιπίνου 32Β και ήταν κλειστά. Πήγα στις 5:30 και βλέπω να βγαίνουν από μέσα 2 γυναίκες, μια γύρω στα 60 και μια μεγαλύτερη, η τελευταία κλειδώνει και όπως έφευγαν τους χαιρέτησε ένας ηλικιωμένος που έβγαινε από την πολυκατοικία στο χαλαρό. Μόλις έφυγαν πήγα να ανοίξω αλλά ήταν κλειδωμένη η πόρτα. Υπ'όψην δεν άναβε φωτάκι. Τι έγινε, γιατί ήταν κλειστό ξέρει κανείς;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
Στο Καλυμνου 48 το ισόγειο τα πρωινά έχει μια καινουργια Ρωσίδα γυρω στα 40+ , μελαχρινή και αρκετά εμφανισημη,
αν την δοκιμάσει καποιος ας μας πει...

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Ξέρει κανείς αν τελικά είναι ανοιχτό το Πιπίνου 32Β το απόγευμα; Θέλω να πάω σήμερα όποιος ξέρει ας πει. Ευχαριστώ

tutti frutti

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Στο Καλυμνου 48 το ισόγειο τα πρωινά έχει μια καινουργια Ρωσίδα γυρω στα 40+ , μελαχρινή και αρκετά εμφανισημη,
αν την δοκιμάσει καποιος ας μας πει...
Γράφτηκε από τον bihtis  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Μαρίνα) 
Συνολική βαθμολογία  6.2
Εμφάνιση κοπέλας  7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  5.0
Πρόσβαση/Parking  7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  6.0

Καλημέρα παίδες, επίσκεψη απόγευμα Δευτέρας στον εν λόγω οίκο και πέτυχα την Μαρίνα από Ρωσία μια καλοστεκούμενη 35άρα, η οποία σε μεγάλο βαθμό τιμάει τον οβολό μας. Καλά προκαταρκτικά για λίγη ώρα, εναλλαγή στάσεων, όμως στο πισωκολλητό θαύμασα τα όμορφα οπίσθιά της οπότε και κατέθεσα.. Συμπερασματικά πρόκειται για καλές υπηρεσίες άνω του μέσου όρου για αναλόγου τύπου μαγαζιά. Θα επανέλθω σύντομα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69
Προκαταρκτικά: Ναι

ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ...Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΙΣΙΑ ΟΥΛΗ ΑΠΟ ΚΥΣΤΗ ΚΟΚΥΓΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΟΚΟΛΗΤΟ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ...
ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΑΛΙΑ
Όνομα κοπέλας: Μαρίνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 22.02.2010
Βάρδια επίσκεψης: 2η (απογευματινή)

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Πήγα το απόγευμα τελικά στο Πιπίνου 32Β και έγινε κάτι απίστευτο. ΜΕ ΕΔΙΩΞΕ!!! Μπήκα μέσα και βγαίνει μια γυναίκα 55+ ξανθιά ελληνίδα και μου λέει γεια σου τι κάνεις; καλά της λέω. Έχεις ξανάρθει με ρωτάει. Όχι της απαντάω. Είναι με ραντεβού μου λέει και τώρα τελείωσα (εν τω μεταξύ σκουπιζόταν με μωρομάντιλο στα χέρια και τα μπράτσα της) έλα αύριο μου λέει. Της λέω και πως κλείνεις ραντεβού; Τίποτα μου λεεί έρχεσαι αύριο. Καλά της λέω γεια κι έφυγα. Κουφάθηκα ρε παιδιά όλοι παρακαλάνε και αυτοί να με διώξει; Τι να πω... Αν ξέρετε κάτι επί του θέματος πείτε το.

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Πήγα το απόγευμα τελικά στο Πιπίνου 32Β και έγινε κάτι απίστευτο. ΜΕ ΕΔΙΩΞΕ!!! Μπήκα μέσα και βγαίνει μια γυναίκα 55+ ξανθιά ελληνίδα και μου λέει γεια σου τι κάνεις; καλά της λέω. Έχεις ξανάρθει με ρωτάει. Όχι της απαντάω. Είναι με ραντεβού μου λέει και τώρα τελείωσα (εν τω μεταξύ σκουπιζόταν με μωρομάντιλο στα χέρια και τα μπράτσα της) έλα αύριο μου λέει. Της λέω και πως κλείνεις ραντεβού; Τίποτα μου λεεί έρχεσαι αύριο. Καλά της λέω γεια κι έφυγα. Κουφάθηκα ρε παιδιά όλοι παρακαλάνε και αυτοί να με διώξει; Τι να πω... Αν ξέρετε κάτι επί του θέματος πείτε το.

Γι' αυτό εγώ έλεγα άσε καλύτερα...

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Φίλε sex-commando αν ξέρεις κάτι παραπάνω πες το μου αν είναι να μην ξαναπάω. Αν δε θες εδώ στείλε μου πμ.

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Πήγα σήμερα και στα 2 της Τροφωνίου. Από πριν είχα αποφασίσει να πάω στο Τροφωνίου 11 για την Μελίνα αφού είχα διαβάσει καλά λόγια και πράγματι ήταν καλή. Αλλά εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο τώρα. Πριν πάω στην Μελίνα πέρασα από το 13 για να δω τι παίζει. Το πάνω ήταν κλειστό. Στο κάτω ήταν μια μιλφάρα σκυλόφατσα αλλά καυλωτική, πολύ ψηλή. Ξέρει κανείς ποια είναι και αν αξίζει; Ευχαριστώ

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
για τηβ σκυλοφατσα δεν ξερω αλλα το πανω(13)ανοιγη μετα τις 12 Μαρινα καλο ρωσομιλφ με αριστα προκατ....

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Στο 13 πάνω η Άντζελα δεν είναι; Πότε είναι η Μαρίνα; Πάντως εγώ αν είμαι έξω το άλλο σαββατοκύριακο (είμαι φαντάρος) θα πάω στη σκυλόφατσα γιατί μου έχει κολλήσει άσχημα.

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Στο 13 πάνω η Άντζελα δεν είναι; Πότε είναι η Μαρίνα; Πάντως εγώ αν είμαι έξω το άλλο σαββατοκύριακο (είμαι φαντάρος) θα πάω στη σκυλόφατσα γιατί μου έχει κολλήσει άσχημα.

πρωι μπετυ , βραδυ αντζελα , αλλα σημερα απουσιαζε η αντζελα  :headbang: :headbang:

mitv7

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ειχα παει τις προαλλες 2 φορες στην Τροφωνιου για την Αγαπη αλλα δε την βρηκα... Εχει αλλαξει σπιτι? Ξερετε αν δουλευει και πουθενα αλλου βραδυ ? Ευχαριστω...

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε sex-commando αν ξέρεις κάτι παραπάνω πες το μου αν είναι να μην ξαναπάω. Αν δε θες εδώ στείλε μου πμ.

Είναι ένα μπουρδέλο ξεχασμένο από το χρόνο, αμφιβόλου καθαριότητας. Οι όποιες τελειωμένες δουλεύουν εκεί ενδεχομένως κάνουν "τα πάντα" με τον οιοδήποτε. Αυτά ισχύουν φυσικά και για άλλα μαγαζάκια. Εδώ απλώς αυξάνονται οι πιθανότητες. Όταν μπαίνεις και οι πουτανοτσατσάδες κάθονται και βλέπουν τηλεόραση μέσα σε αυτό το μπάχαλο και βαριούνται να σου μιλήσουν, γιατί π.χ. να αλλάξουν σεντόνια, να καθαρίσουν τα δωμάτια κλπ. Να στο πω αλλιώς πολύ πιθανό να φύγεις με παράσιτα από εκεί (ψείρες κ.α.), ή "παράσημα" (απευκταίο). 

Ειλικρινά μου θυμίζει κάτι μαγαζιά από άλλες δεκαετίες που έμπαινες μέσα και τρέχανε πανικόβλητα τα αρούρια να κρυφτούν και οι πελάτες να φύγουν. (αληθινό περιστατικό)

Κατάλαβες, ή να κάνω και κακά;  :woldman:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Είναι ένα μπουρδέλο ξεχασμένο από το χρόνο, αμφιβόλου καθαριότητας. Οι όποιες τελειωμένες δουλεύουν εκεί ενδεχομένως κάνουν "τα πάντα" με τον οιοδήποτε. Αυτά ισχύουν φυσικά και για άλλα μαγαζάκια. Εδώ απλώς αυξάνονται οι πιθανότητες. Όταν μπαίνεις και οι πουτανοτσατσάδες κάθονται και βλέπουν τηλεόραση μέσα σε αυτό το μπάχαλο και βαριούνται να σου μιλήσουν, γιατί π.χ. να αλλάξουν σεντόνια, να καθαρίσουν τα δωμάτια κλπ. Να στο πω αλλιώς πολύ πιθανό να φύγεις με παράσιτα από εκεί (ψείρες κ.α.), ή "παράσημα" (απευκταίο). 

Ειλικρινά μου θυμίζει κάτι μαγαζιά από άλλες δεκαετίες που έμπαινες μέσα και τρέχανε πανικόβλητα τα αρούρια να κρυφτούν και οι πελάτες να φύγουν. (αληθινό περιστατικό)

μυριζει γατιλα
vomit-3.gif

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Μια χαρά κατάλαβα... Δεν ξαναπάω τότε.

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165

Πες τα φιλε...γατοτροφες χυμενες στο πατωμα,μπωχα γατιλας και ασε που θα κανουν και οι ψυλλοι παρτυ εκει μεσα...ΣΦΡΑΓΙΣΤΕ ΤΟ..

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom