Παιδιά λέω να πάω σε λίγο στο Πιπίνου 32Β, διάβασα ότι έχει ώριμες. Ξέρει κανείς να μου πει τι θα παίζει σήμερα μετά τις 5 και αν αξίζει τον κόπο να πάω; Ευχαριστώ
Ας μας ενημερώσει κάποιος. Τιμές και προσόντα,,,,
Παιδιά λέω να πάω σε λίγο στο Πιπίνου 32Β, διάβασα ότι έχει ώριμες. Ξέρει κανείς να μου πει τι θα παίζει σήμερα μετά τις 5 και αν αξίζει τον κόπο να πάω; Ευχαριστώ
Ας μας ενημερώσει κάποιος. Τιμές και προσόντα,,,,
Άσε καλύτερα αδερφέ, πήγαινε πουθενά αλλού καλύτερα.Κανείς για ενημέρωση?
Γράφτηκε από τον bihtis - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 1000 αξιολογητέςΣτο Καλυμνου 48 το ισόγειο τα πρωινά έχει μια καινουργια Ρωσίδα γυρω στα 40+ , μελαχρινή και αρκετά εμφανισημη,
αν την δοκιμάσει καποιος ας μας πει...
Πήγα το απόγευμα τελικά στο Πιπίνου 32Β και έγινε κάτι απίστευτο. ΜΕ ΕΔΙΩΞΕ!!! Μπήκα μέσα και βγαίνει μια γυναίκα 55+ ξανθιά ελληνίδα και μου λέει γεια σου τι κάνεις; καλά της λέω. Έχεις ξανάρθει με ρωτάει. Όχι της απαντάω. Είναι με ραντεβού μου λέει και τώρα τελείωσα (εν τω μεταξύ σκουπιζόταν με μωρομάντιλο στα χέρια και τα μπράτσα της) έλα αύριο μου λέει. Της λέω και πως κλείνεις ραντεβού; Τίποτα μου λεεί έρχεσαι αύριο. Καλά της λέω γεια κι έφυγα. Κουφάθηκα ρε παιδιά όλοι παρακαλάνε και αυτοί να με διώξει; Τι να πω... Αν ξέρετε κάτι επί του θέματος πείτε το.
Στο 13 πάνω η Άντζελα δεν είναι; Πότε είναι η Μαρίνα; Πάντως εγώ αν είμαι έξω το άλλο σαββατοκύριακο (είμαι φαντάρος) θα πάω στη σκυλόφατσα γιατί μου έχει κολλήσει άσχημα.
Φίλε sex-commando αν ξέρεις κάτι παραπάνω πες το μου αν είναι να μην ξαναπάω. Αν δε θες εδώ στείλε μου πμ.
μυριζει γατιλαΕίναι ένα μπουρδέλο ξεχασμένο από το χρόνο, αμφιβόλου καθαριότητας. Οι όποιες τελειωμένες δουλεύουν εκεί ενδεχομένως κάνουν "τα πάντα" με τον οιοδήποτε. Αυτά ισχύουν φυσικά και για άλλα μαγαζάκια. Εδώ απλώς αυξάνονται οι πιθανότητες. Όταν μπαίνεις και οι πουτανοτσατσάδες κάθονται και βλέπουν τηλεόραση μέσα σε αυτό το μπάχαλο και βαριούνται να σου μιλήσουν, γιατί π.χ. να αλλάξουν σεντόνια, να καθαρίσουν τα δωμάτια κλπ. Να στο πω αλλιώς πολύ πιθανό να φύγεις με παράσιτα από εκεί (ψείρες κ.α.), ή "παράσημα" (απευκταίο).
Ειλικρινά μου θυμίζει κάτι μαγαζιά από άλλες δεκαετίες που έμπαινες μέσα και τρέχανε πανικόβλητα τα αρούρια να κρυφτούν και οι πελάτες να φύγουν. (αληθινό περιστατικό)
Κατάλαβες, ή να κάνω και κακά;
μυριζει γατιλα
Πες τα φιλε...γατοτροφες χυμενες στο πατωμα,μπωχα γατιλας και ασε που θα κανουν και οι ψυλλοι παρτυ εκει μεσα...ΣΦΡΑΓΙΣΤΕ ΤΟ..Είναι ένα μπουρδέλο ξεχασμένο από το χρόνο, αμφιβόλου καθαριότητας. Οι όποιες τελειωμένες δουλεύουν εκεί ενδεχομένως κάνουν "τα πάντα" με τον οιοδήποτε. Αυτά ισχύουν φυσικά και για άλλα μαγαζάκια. Εδώ απλώς αυξάνονται οι πιθανότητες. Όταν μπαίνεις και οι πουτανοτσατσάδες κάθονται και βλέπουν τηλεόραση μέσα σε αυτό το μπάχαλο και βαριούνται να σου μιλήσουν, γιατί π.χ. να αλλάξουν σεντόνια, να καθαρίσουν τα δωμάτια κλπ. Να στο πω αλλιώς πολύ πιθανό να φύγεις με παράσιτα από εκεί (ψείρες κ.α.), ή "παράσημα" (απευκταίο).
Ειλικρινά μου θυμίζει κάτι μαγαζιά από άλλες δεκαετίες που έμπαινες μέσα και τρέχανε πανικόβλητα τα αρούρια να κρυφτούν και οι πελάτες να φύγουν. (αληθινό περιστατικό)
Κατάλαβες, ή να κάνω και κακά;