Νέα

Ώριμες (MILF) σε μπουρδέλα/studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Deicidious
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 386K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
D

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
γενικά παίζει καθαριότητα στο μέρος;;
ξένοι/πακιστανοί/παρακμή μπαίνει ή τρώει πόρτα;;

Γενικά, το μέρος είναι καθαρό. Και υπάρχει καλή "πόρτα". Στα δύο από τα τρία δωμάτια, μάλιστα, έχει και ντουζιέρα. ;)
Όσο για τη Ζλάτα, είναι σε κατηγορία στούντιο μεν, δεν την έχω πάρει ποτέ δε.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Η θεία Νάντια έχει δυαροτριάρι (δυάρι, το οποίο γίνεται τριάρι από το πάχος) βυζί. Όχι κάτι ιδιαίτερο.
Γενικώς, κάνει τα πάντα, δέχεται ανελέητο σφυροκόπημα και είναι πάντα θετική και χαμογελαστή.  :rockon:
Επίσης, φοράει πάντα ωραίες διχτυωτές κάλτσες (πότε μαύρες, πότε κόκκινες), που την κάνουν ακόμα πιο σέξι.

Θεία της θείας είναι αυτή.... :P
έχει περάσει σε άλλη κατηγορία, πέρα από το gilf θα έλεγα.
Πρόκειται για γιαγιόνι κανονικότατο ρε σεις.
Καλά τα μιλφάκια αλλά αυτή καλύτερα να κάνει σεξ σε κανά φέρετρο,δεν αργεί η ώρα που θα πάει....

Εντάξει προφανώς όποιος γουστάρει παίρνει κτλ απλά ήθελα να ειδοποιήσω κάποιους που δεν την έχουν δει
και την έχουν στο μυαλό τους σαν καμιά Αντριάννα κτλ...

Επίσης ο συνδυασμός μεγάλη ηλικία + τα κάνει όλα ας προιδεάσει μερικούς γαι την υγεία τους.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
αυτό είναι αλήθεια, αλλα επίσης αλήθεια είναι οτι τις τρείς-τέσσερις τελευταίες φορές που εσκασε σε απλό μπορντέλο, πέτυχα Milf και πέρασα τέλεια. Οι πιτσιρίκες συνήθως δεν λένε μία. Πάντως με την πρώτη ευκαιρία θα τσεκάρω!

OP
OP
D

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Τέσταρε και Μαρίνα από Καλύμνου 48 (απογεύματα) ;)
Σήμερα θα κρασοτεσταριστούν τα μιλφ της Λιοσίων, στις μεταμεσονύκτιες βάρδιες, με πολλαπλή κατάθεση  :rockon: :rockon: :rockon:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Για να μπορεσουμε να βοηθησουμε περισσότερο, καλο θα ηταν να "οριοθετησουμε" λιγο το ώριμες...

Θα μπορουσα να πω ωριμη και την Χριστινα στο Χαλικδικης 83, αλλα ισως για αλλους να θεωρηθει "παραγινομενη"....

Ωριμη για μερικους θεωρειται και η Ηρα η Ταταρα, και η Σουζαννα απο Βουλιαγμενης 83 (ξερω ξυνω πήγες.......)

Για τι μιλαμε πανω - κατω?

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Σήμερα θα κρασοτεσταριστούν τα μιλφ της Λιοσίων, στις μεταμεσονύκτιες βάρδιες, με πολλαπλή κατάθεση  :rockon: :rockon: :rockon:
δυσκολη μερα σημερα,μπορει να λειπουν και συνηθως σε τετοιες φασεις κανουν αρπαχτες με κατι κακογαμιολες.

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
λεω να κατεβω για λιγο gilf sex.και οι 2(Ντιανα,Μαρινα) δινουν κωλο?χυσιμο στη μαπα η Ντιανα θελει  φραγκα ή απλα της λεω στησου και παρτα? :cheesy:

OP
OP
D

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Κοίτα, η Μαρίνα δεν είναι γκιλφ! Λίγο κάτω από 40 είναι.
Η Ντιάνα είναι λίγο κάτω από... 60  :o
Τα παίρνει σίγουρα στο στόμα στο πρόγραμμα των 25 ευρώ. Για το πρόσωπο, μάλλον θα θέλει τιπ.
Κώλο δίνει μόνο η Ντιάνα, με 5 ευρώ παραπάνω (25 δηλαδή) ;)

OP
OP
D

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
δυσκολη μερα σημερα,μπορει να λειπουν και συνηθως σε τετοιες φασεις κανουν αρπαχτες με κατι κακογαμιολες.

Γι' αυτό θα κάνω πολλαπλές καταθέσεις, βασιλιά ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Για να μπορεσουμε να βοηθησουμε περισσότερο, καλο θα ηταν να "οριοθετησουμε" λιγο το ώριμες...

Θα μπορουσα να πω ωριμη και την Χριστινα στο Χαλικδικης 83, αλλα ισως για αλλους να θεωρηθει "παραγινομενη"....

Ωριμη για μερικους θεωρειται και η Ηρα η Ταταρα, και η Σουζαννα απο Βουλιαγμενης 83 (ξερω ξυνω πήγες.......)

Για τι μιλαμε πανω - κατω?
Ώριμες θα λέγαμε τις άνω των πενήντα, υποθέτω. Μιλφ θα λέγαμε τις άνω των τριανταπέντε. Βέβαια στο εξωτερικό μιλφ είναι και οι νεώτερες, γύρω στα τριάντα.

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Κοίτα, η Μαρίνα δεν είναι γκιλφ! Λίγο κάτω από 40 είναι.
Η Ντιάνα είναι λίγο κάτω από... 60  :o
Τα παίρνει σίγουρα στο στόμα στο πρόγραμμα των 25 ευρώ. Για το πρόσωπο, μάλλον θα θέλει τιπ.
Κώλο δίνει μόνο η Ντιάνα, με 5 ευρώ παραπάνω (25 δηλαδή) ;)

Η Μαρίνα είναι πατημένα σαρανταπέντε τύπε μου. Την έχεις χύσει στο στόμα και λες "σίγουρα"; Συμπτωματικά είμουν σήμερα εκεί και ο προηγούμενος από εμένα την έπρηξε να την χύσει στο στόμα. Ήρθε σε εμένα "μπαρούτι" στο στυλ "δεν κάνω βρώμικο σεξ"  :2funny: "ούτε στον γκόμενό μου δεν κάνω τέτοια". Όχι τίποτα άλλο αλλά μου έπρηξε τα @@, μίλαγε ακόμα και την ώρα που την κάρφωνα  :2funny:

Επειδή η τύπισα είναι  :uglystupid: όποιος θέλει τέτοια να τα διευκρινίσει από την αρχή για να μην έχει κανένα ατύχημα...

OP
OP
D

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Η Μαρίνα είναι πατημένα σαρανταπέντε τύπε μου. Την έχεις χύσει στο στόμα και λες "σίγουρα"; Συμπτωματικά είμουν σήμερα εκεί και ο προηγούμενος από εμένα την έπρηξε να την χύσει στο στόμα. Ήρθε σε εμένα "μπαρούτι" στο στυλ "δεν κάνω βρώμικο σεξ"  :2funny: "ούτε στον γκόμενό μου δεν κάνω τέτοια". Όχι τίποτα άλλο αλλά μου έπρηξε τα @@, [size=10pt][size=10pt]μίλαγε ακόμα και την ώρα που την κάρφωνα[/size][/size]  :2funny:

Επειδή η τύπισα είναι  :uglystupid: όποιος θέλει τέτοια να τα διευκρινίσει από την αρχή για να μην έχει κανένα ατύχημα...

Το στόμα της Ντιάνας έχω ραντίσει, τύπε, όχι της Μαρίνας.
Κοίτα, η Μαρίνα δεν ασχολείται μόνο με το πέος, την ώρα που σου παίρνει τσιμπούκι, αλλά και με τη γύρω περιοχή. Δεν εννοώ προφανώς τα μπαλάκια. Εννοώ ότι θα σου πει από το πότε άπλωσε τα ρούχα η απέναντι γειτόνισσα μέχρι τι ώρα ανοίγει το φαρμακείο στη γωνία με 3ης Σεπτεμβρίου.  :cheesy: :cheesy:

OP
OP
D

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Μόλις γύρισα από διπλή κατάθεση. Πέτυχα την ξανθιά Μαρίνα στη Βέργας (6Α).
Είναι άψογη από εμφάνιση και υπηρεσίες, αλλά πολύ βιαστική: "Έχουμε κίνηση, μουρό μου, αυτές τις μέρες και δεν μπορώ να κάθομαι πολύ."
Σημειώνω ότι η τσατσά χτύπησε την πόρτα τρεις φορές στο πεντάλεπτο.  :headbang: :headbang: :headbang:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
O πιο άρρωστος οπαδός των περπατημένων κυρίων ο Deicidious....
Εύγε καβλιάρη!!!  :rockon:

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Το στόμα της Ντιάνας έχω ραντίσει, τύπε, όχι της Μαρίνας.
Κοίτα, η Μαρίνα δεν ασχολείται μόνο με το πέος, την ώρα που σου παίρνει τσιμπούκι, αλλά και με τη γύρω περιοχή. Δεν εννοώ προφανώς τα μπαλάκια. Εννοώ ότι θα σου πει από το πότε άπλωσε τα ρούχα η απέναντι γειτόνισσα μέχρι τι ώρα ανοίγει το φαρμακείο στη γωνία με 3ης Σεπτεμβρίου.  :cheesy: :cheesy:
:2funny: :2funny:

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.796
Πόντοι
7.195
μία μείον,
η θεία Τάνια μετά από 6 σερί χρόνια στην Αλκιβιάδου (και μιλάμε για βάρδιες 12ωρες και βάλε) το έδωσε το μαγαζί..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μία μείον,
η θεία Τάνια μετά από 6 σερί χρόνια στην Αλκιβιάδου (και μιλάμε για βάρδιες 12ωρες και βάλε) το έδωσε το μαγαζί..
ειχα δει την γνωστη σοφια την περασμενη βδομαδα εκει
η θεια τανια αποσυρθηκε τυπε?
καιρος ηταν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom