Νέα

Ώριμες (MILF) σε μπουρδέλα/studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Deicidious
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 386K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kostas-jeff

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες στης ντιανας(ελλης 3)ποια ειναι τα 2 δωματια που εχουν και ντουζιερα γιατι σκεφτομαι να παω σημερα ή αυριο το απογευμα που μπορω και να ξερω να διαλεξω αμα ειναι.Οσο για τη ντιανα ειναι χαλαρα gilf 52-55 τουλαχιστον και την εχω πετυχει και στο δρομο και φαινεται γαμησιμη γιατι μεσα ξερετε πως ειναι λιγο η καυλα λιγο χαμηλος φωτισμος και πας στα τυφλα..
Το κορυφαιο ...φοραγε μαυρο δερματινο παντελονι και περπαταγε σαν σιγκαμενη.. :2funny: :2funny: την εχετε  :fuck1:ξεκολιασει τη θεια ρε μαλακες... :2funny: :2funny:

kostas_bba

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
0
Μπαίνοντας στον οίκο, το πρώτο δωμάτιο δεξιά έχει σίγουρα ντουζιέρα. Για τα άλλα δεν ξέρω.

Όντως πρέπει να έχει φάει τρελό ξεκώλιασμα η θείτσα τόσα χρόνια!

Άντε καλό βόλι αρχηγέ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μπαίνοντας στον οίκο, το πρώτο δωμάτιο δεξιά έχει σίγουρα ντουζιέρα. Για τα άλλα δεν ξέρω.

Όντως πρέπει να έχει φάει τρελό ξεκώλιασμα η θείτσα τόσα χρόνια!

Άντε καλό βόλι αρχηγέ
ειναι σχετικα νεα στην πορνεια η θεια ντιανα
αλλα εχει φαει πολυ πουτσο τυπε :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
ρε μαγκες στης ντιανας(ελλης 3)ποια ειναι τα 2 δωματια που εχουν και ντουζιερα γιατι σκεφτομαι να παω σημερα ή αυριο το απογευμα που μπορω και να ξερω να διαλεξω αμα ειναι.

Μόνο με ρεζερβέ οι ντουζιέρες ρε άθρωπα τι το πέρασες; :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
xxx hotel το περασε αυτος τυπε :2funny:

Ρε τον Priapo ρε.
lol-016.gif

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές ανοίγω ένα καινούριο θέμα αγνοώντας αν υπάρχει ήδη, αν ναι ας το συγχωνεύσουν οι moderators. Ψάχνω για ιερόδουλες 40 έως 50 ετών σε μπουρδέλα ή studio της Αθήνας που να αξίζουν, κατά προτίμηση με πιασίματα & μεγάλα βυζιά αλλά όχι χοντρές... Ακούω τη γνώμη σας & ευχαριστώ προκαταβολικά...

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Μιλαμε μονο για μπουρδελα ή και για στουντιο?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Και σε studio, το διόρθωσα & στο αρχικό μου post. Συναγωνιστές δεν ψάχνω για χοντρές οπότε μην αρχίσετε να μου λέτε για Τζούλια, Αγάπη κ.τ.λπ., απλά κατά προτίμηση θέλω να έχουν πιασίματα & μεγάλα βυζιά... Το θέμα "Ώριμες σε μπουρδέλα" αναφέρεται στις ηλικίες που λέω ή σε MILFs? Γιατί οι ηλικίες που ζητάω είναι παραπάνω από MILFs...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και σε studio, το διόρθωσα & στο αρχικό μου post. Συναγωνιστές δεν ψάχνω για χοντρές οπότε μην αρχίσετε να μου λέτε για Τζούλια, Αγάπη κ.τ.λπ., απλά κατά προτίμηση θέλω να έχουν πιασίματα & μεγάλα βυζιά... Το θέμα "Ώριμες σε μπουρδέλα" αναφέρεται στις ηλικίες που λέω ή σε MILFs? Γιατί οι ηλικίες που ζητάω είναι παραπάνω από MILFs...
σαν ποια θα ηθελες σε πιασιματα τυπε?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Τώρα τί να σου πω... Πώς είναι η Vicky Vette η πορνοστάρ; Κάπως έτσι να πούμε...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Αν υπήρχε γυναίκα σαν τη Vicky Vette σε στούντιο, οι Ελλεεινίδες θα κατεβαίνανε σε διαδήλωση αγαμίας όπως το ΠΑΜΕ. :cheesy:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τώρα τί να σου πω... Πώς είναι η Vicky Vette η πορνοστάρ; Κάπως έτσι να πούμε...
νορμαλ ειναι αυτη
μονο μεγαλα βυζια εχει τυπε
δυσκολο να βρεις πουρό με τετοιο σωμα κολλητε μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom