Νέα

Ώριμες κυρίες - πουρά (40-50+) μόνες, ψάχνουν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 493K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτες που ψαχνονται πολυ ειναι οι 40+ χωρισμενες, και τρελα οι φρεσκοχωρισμενες! για τις παντρεμενες και τις εκ πεποιθησεως αγαμητες :jerking: μη νομιζεται οτι τα ποσοστα επιτυχιας στο πεσιμο διαφερουν και πολυ απο τις μικροτερες ηλικιες 20-30+
ελλεηνιδες δεν ειναι τι περιμενεις;ψαχνουν αλλον μαλακα να τα ακουμπα...

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Θυμάμαι πιτσιρικάς σε ιστιοπλοϊκό αγώνα στο Αιγαίο... Λεπτομέρειες δεν είναι συνετό να ειπωθούν.
Το 3ημερο της κολάσεως  :tits2: 40αρα μελαχρινή κυριλέ… Περίμενε τον άντρα της, την μεθεπόμενη από την άφιξη μας  στο νησί. Μέχρι τότε πολύ κυριλέ και σνομπ…
Μετά από 2 ποτάκια στο Apal…. και στον πειρ… για τους γνώστες,  μου προτείνει αντί για το στριμόκωλο μπανάκι στο ιστιοπλοϊκό, να πάω για μπάνιο στο δωμάτιο που είχε κλείσει γι αυτήν και τον άντρα της…
Με ήπιε ολόκληρο… πολύ βρώμικο γαμήσι …  ( Προς τιμή της το λέω).Και το αποκορύφωμα ήταν, ότι όταν λίγο αργότερα λαγοκοιμήθηκε, παραμιλούσε το όνομα του άντρα της…
Την επόμενη ημέρα ακριβώς το ίδιο σενάριο με μία 30χρονη που θα παντρευόνταν τον επόμενο μήνα… ( δεν τα πίστευα αυτά που γίνονταν!)…. Ο καλός της (συστηθήκαμε κιόλας…???!) ήρθε την τελευταία ημέρα με δελφίνι και μέσα στην καλή χαρά …
Εκεί νη ήταν η περίοδο της  πρώτης μου συνειδητοποίησης, για τα ήθη και έθιμα του ανθρώπου της διπλανής πόρτας…  Και εν τέλει τώρα που το ξανασκέφτομαι , η γεύση που μου έχει μείνει , ρέπει προς το πικρό… Απλώς μου πήρε λίγα χρόνια για να το καταλάβω…
Κάλλιο …

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Θυμάμαι πιτσιρικάς σε ιστιοπλοϊκό αγώνα στο Αιγαίο... Λεπτομέρειες δεν είναι συνετό να ειπωθούν.
Το 3ημερο της κολάσεως  :tits2: 40αρα μελαχρινή κυριλέ… Περίμενε τον άντρα της, την μεθεπόμενη από την άφιξη μας  στο νησί. Μέχρι τότε πολύ κυριλέ και σνομπ…
Μετά από 2 ποτάκια στο Apal…. και στον πειρ… για τους γνώστες,  μου προτείνει αντί για το στριμόκωλο μπανάκι στο ιστιοπλοϊκό, να πάω για μπάνιο στο δωμάτιο που είχε κλείσει γι αυτήν και τον άντρα της…
Με ήπιε ολόκληρο… πολύ βρώμικο γαμήσι …  ( Προς τιμή της το λέω).Και το αποκορύφωμα ήταν, ότι όταν λίγο αργότερα λαγοκοιμήθηκε, παραμιλούσε το όνομα του άντρα της…
Την επόμενη ημέρα ακριβώς το ίδιο σενάριο με μία 30χρονη που θα παντρευόνταν τον επόμενο μήνα… ( δεν τα πίστευα αυτά που γίνονταν!)…. Ο καλός της (συστηθήκαμε κιόλας…???!) ήρθε την τελευταία ημέρα με δελφίνι και μέσα στην καλή χαρά …
Εκεί νη ήταν η περίοδο της  πρώτης μου συνειδητοποίησης, για τα ήθη και έθιμα του ανθρώπου της διπλανής πόρτας…  Και εν τέλει τώρα που το ξανασκέφτομαι , η γεύση που μου έχει μείνει , ρέπει προς το πικρό… Απλώς μου πήρε λίγα χρόνια για να το καταλάβω…
Κάλλιο …
α τις πουτανες..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ώριμες κυρίες (40+) μόνες ψάχνουν τα γυαλιά πρεσβυωπίας τους το πιο πιθανόν...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Κάλλιο …
γύρισες σελίδα? :cheesy:

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
413
Πόντοι
36
Ξέρεις τι ωραία είναι να σου παίρνει πίπα ένα μιλφ φορώντας γυαλιά? ΤΕΛΕΙΑ

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Όταν συνοδεύω τα παιδιά μου δεν γουστάρω γκομενιλίκια εγώ πάντως.Τα άλλα milf δεν ξέρω αλλά αυτό νομίζω ισχύει για τις περισσότερες.

Οταν δεν συνοδευεισ τα παιδια σοθ ομως??? Δεν μας ειπες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom