Νέα

Ώριμες κυρίες - πουρά (40-50+) μόνες, ψάχνουν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 493K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Άμα το έχεις το άθλημα μάγκα, δε χρειάζεται να ξέρεις μέρη. Την πέφτεις στις 40something στο Βασιλόπουλο. Πιστεύεις ότι άμα είσαι προσεγμένος παλίκαρος και ξέρεις να φερθείς, δε θα πέσει?

Άνετα - αφού τρώνε το ίδιο φαγητό 20+ χρόνια. Κρα κάνουνε...

Καλα δεν ειναι ακριβως ετσι και το ξερεις...
οτι βλεπεις στην τηλεοραση δεν ισχυει παντα και στο δρομο...

Και επισης κατι που εγω το σκεφτομαι, οταν η αλλη παει στον Βασιλοπουλο, δεν χρειαζεται να την κομπλαρεις, να την φερεις σε δυσκολη θεση ή να γινει σκηνικο. Αλλο αν την δεις και ψαχνεται αλλα ετσι συτην ψυχρα...δεν το κανω
ενω σε μπαρ που γινεται παιχνιδι, ολα επιτρεπονται.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66

Και επισης κατι που εγω το σκεφτομαι, οταν η αλλη παει στον Βασιλοπουλο, δεν χρειαζεται να την κομπλαρεις, να την φερεις σε δυσκολη θεση ή να γινει σκηνικο. Αλλο αν την δεις και ψαχνεται αλλα ετσι συτην ψυχρα...δεν το κανω
Σου λέω τι κάνω εγώ ρε φίλε - εσύ πήγαινε σε μπαρ.

Τηλεόραση? Καλά...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Κατ'εμέ όλα επιτρέπονται. ΟΚ δε λέω να είναι η άλλη με το μωρό στο καροτσάκι ή να είναι ο άντρας της στο διάδρομο με τα λαχανικά αυτή στο διάδρομο με τα φρούτα και συ να πας να κάνεις πέσιμο. Αλλά το να δεις μία γυναίκα που να σου αρέσει και να θες να την προσεγγίσεις, αν το κάνεις με σωστό ευγενικό τρόπο, είναι πολύ δύσκολο να παρεξηγηθεί. Γυναίκες είναι όλες είτε είναι 20 30 40 κλπ. Τώρα αν πέσεις στην περίπτωση και σε κράξει δε φταις εσύ αλλά αυτή. Πάντως δεν ξέρω πολλές γυναίκες ειδικά σε αυτήν την ηλικία που στοχεύεις οι οποίες δε θα εκτιμήσουν ένα φλερτ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κατ'εμέ όλα επιτρέπονται. ΟΚ δε λέω να είναι η άλλη με το μωρό στο καροτσάκι ή να είναι ο άντρας της στο διάδρομο με τα λαχανικά αυτή στο διάδρομο με τα φρούτα και συ να πας να κάνεις πέσιμο. Αλλά το να δεις μία γυναίκα που να σου αρέσει και να θες να την προσεγγίσεις, αν το κάνεις με σωστό ευγενικό τρόπο, είναι πολύ δύσκολο να παρεξηγηθεί. Γυναίκες είναι όλες είτε είναι 20 30 40 κλπ. Τώρα αν πέσεις στην περίπτωση και σε κράξει δε φταις εσύ αλλά αυτή. Πάντως δεν ξέρω πολλές γυναίκες ειδικά σε αυτήν την ηλικία που στοχεύεις οι οποίες δε θα εκτιμήσουν ένα φλερτ...
καλα ρε παιδια στο σουπερμαρκετ με τοσο κοσμο θα της την πεσεις;εγω λεω καλυτερα οταν θα απλωνουμε μαζι την μπουγαδα στην ταρατσα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
που τις βρηκατε αυτες τις μιλφαρες δεν ξερω;εμενα στην γειτονια μου κατι βεριεστημενες ζουν που τρεχουν πανικοβλητες να τα προλαβουν ολα και το μουνι τους εχει πιασει αραχνες μαλλον...επειγοντως πρεπει να αλλαξω γειτονια...ή σουπερμαρκετ που ψωνιζω

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δεν είναι όλες οι περιοχές το ίδιο φίλε gl, ούτε τα σούπερ - πολύ περισσότερο δε τα θηλαστικά που κυκλοφορούν μέσα σ' αυτά.

Know what I mean? ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν είναι όλες οι περιοχές το ίδιο φίλε gl, ούτε τα σούπερ - πολύ περισσότερο δε τα θηλαστικά που κυκλοφορούν μέσα σ' αυτά.

Know what I mean? ;)
που να ψωνιζω; :think: :think: :think: :think:

μιλφ  εννοω :2funny:

aquasshh

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0

Lucky απ' ο,τι καταλαβα δεν πηγαινεις συχνα στο σουπερμαρκετ... Τουλαχιστον στο Βασιλοπουλο που παω εγω τα φρουτα και τα λαχανικα ειναι στον ιδιο διαδρομο.

Επισκέπτης
Όταν συνοδεύω τα παιδιά μου δεν γουστάρω γκομενιλίκια εγώ πάντως.Τα άλλα milf δεν ξέρω αλλά αυτό νομίζω ισχύει για τις περισσότερες.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Lucky απ' ο,τι καταλαβα δεν πηγαινεις συχνα στο σουπερμαρκετ... Τουλαχιστον στο Βασιλοπουλο που παω εγω τα φρουτα και τα λαχανικα ειναι στον ιδιο διαδρομο.
Πάει η πεθερά του ρε γίγαντα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Άμα το έχεις το άθλημα μάγκα, δε χρειάζεται να ξέρεις μέρη. Την πέφτεις στις 40something στο Βασιλόπουλο. Πιστεύεις ότι άμα είσαι προσεγμένος παλίκαρος και ξέρεις να φερθείς, δε θα πέσει?

Άνετα - αφού τρώνε το ίδιο φαγητό 20+ χρόνια. Κρα κάνουνε...

Σωστος..  :grin:  :rockon: παντου παιζει μπαλα. Μπορει και πιο ευκολα σε "ασχετα" μερη.. 

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
που να ψωνιζω; :think: :think: :think: :think:

μιλφ  εννοω :2funny:
΄

Λογικά καλύτερη τύχη θα έχεις σε σούπερ-μάρκετ πιο εξειδηκευμένα από τα απλά. Εκεί πηγαίνουν πολλές ημι-φραγκάτες σύζυγοι (οι πραγματικά φραγκάτες στέλνουν άλλους να τα φέρουν) οι οποίες έχουν παντρευτεί κάποιον που τα ψιλοφυσάει τα γκαφρά και πάνε εκεί μοναχούλες για να ψωνίσουν το χαβιάρι και το σολωμό για το βραδινό τους. Και επειδή οι φραγκάτοι από ένα σημείο και μετά αρχίζουν να "γλεντάνε" εκτός οικείας μένουν με το παράπονο αυτές οι καημένες. Και τότε εμφανιζόμαστε εμείς και τους λέμε τη γνώμη μας για το χαβιάρι και λοιπα και λοιπά  :fuck1: :fuck1: :fuck1:. Σαν παραμυθάκι ακούστηκε αλλά αν αφαιρέσεις χιούμορ θα δεις ότι σε ένα μεγάλο βαθμό ο συλλογισμός μου έχει βάση!!! :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Όταν συνοδεύω τα παιδιά μου δεν γουστάρω γκομενιλίκια εγώ πάντως.Τα άλλα milf δεν ξέρω αλλά αυτό νομίζω ισχύει για τις περισσότερες.
οταν δεν συνοδευεσαι ;τον τρως και στο σουπερμαρκετ μεσα αμα λαχει δηλαδη; :priest: :priest: :priest:

υγ απο που ψωνιζεις εσυ;κανω μια ερευνα αγορας...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
΄

Λογικά καλύτερη τύχη θα έχεις σε σούπερ-μάρκετ πιο εξειδηκευμένα από τα απλά. Εκεί πηγαίνουν πολλές ημι-φραγκάτες σύζυγοι (οι πραγματικά φραγκάτες στέλνουν άλλους να τα φέρουν) οι οποίες έχουν παντρευτεί κάποιον που τα ψιλοφυσάει τα γκαφρά και πάνε εκεί μοναχούλες για να ψωνίσουν το χαβιάρι και το σολωμό για το βραδινό τους. Και επειδή οι φραγκάτοι από ένα σημείο και μετά αρχίζουν να "γλεντάνε" εκτός οικείας μένουν με το παράπονο αυτές οι καημένες. Και τότε εμφανιζόμαστε εμείς και τους λέμε τη γνώμη μας για το χαβιάρι και λοιπα και λοιπά  :fuck1: :fuck1: :fuck1:. Σαν παραμυθάκι ακούστηκε αλλά αν αφαιρέσεις χιούμορ θα δεις ότι σε ένα μεγάλο βαθμό ο συλλογισμός μου έχει βάση!!! :2funny: :2funny: :2funny:
αψογος

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Πάει η πεθερά του ρε γίγαντα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε pristine με πάντρεψες πριν την ώρα μου!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως αν παντρευτώ και βγει καλό κομμάτι η πεθερά θα σας την πλασάρω. Όλο γλύκες θα είναι μετά και θα παίρνει και το μέρος μου όταν θα τσακώνομαι με την κόρη της!! :s&m_1:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε pristine με πάντρεψες πριν την ώρα μου!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως αν παντρευτώ και βγει καλό κομμάτι η πεθερά θα σας την πλασάρω. Όλο γλύκες θα είναι μετά και θα παίρνει και το μέρος μου όταν θα τσακώνομαι με την κόρη της!! :s&m_1:
υπαρχει περιπτωση να μην της βγουμε εμεις καλοι ομως... :2funny: :2funny: :2funny:

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτες που ψαχνονται πολυ ειναι οι 40+ χωρισμενες, και τρελα οι φρεσκοχωρισμενες! για τις παντρεμενες και τις εκ πεποιθησεως αγαμητες :jerking: μη νομιζεται οτι τα ποσοστα επιτυχιας στο πεσιμο διαφερουν και πολυ απο τις μικροτερες ηλικιες 20-30+

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom